ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 1 ΜΑΪΟΥ 2018 PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 01 May 2018 03:08

Αθήνα 1 Μαϊου

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί ρε έκλεψες εκείνον τον φτωχό, σε είδα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θέλω να τον κάνω φτωχότερο για να μου ζητάει ελεημοσύνη είναι η νέα τεχνολογία της διαπλοκής και της μεσαίας τάξης βλέπεις ο φαύλος πλούτος τέχνας κατεργάζεται.

ΑΙΣΙΟΣ Μα εσύ δεν εισαι στη μεσαία τάξη;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Για αυτό τον κλέβω, για να πέσει χαμηλότερα από μένα και να γίνω εγώ η μεσαία τάξη. Τα όπλα στην πάλη των τάξεων είναι διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν. Τότε τα πυρά στόχευαν ψηλά σήμερα στοχεύουν περιμετρικά.

ΑΙΣΙΟΣ Έμαθα ότι μένεις σε ένα άθλιο δωμάτιο, το γέμισες σκουπίδια, σαν τρώγλη. Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις θετική ενέργεια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Η θετική ενέργεια είναι κυκλική ρε πλούσιε, να τη βγάζεις κάθε μερά. Εμείς οι απαίσιοι χρησιμοποιούμε την αρνητική ενέργεια, αυτή που έφτιαξε το σύμπαν, δεν έχεις ακούσει το μπικ μπαμ.  

ΑΙΣΙΟΣ Αμόρφωτε Μπιγκ Μπανγκ είναι το σωστό.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κάνω γκρίζα διαφήμιση στη Bic για να μου δίνουν δωρεάν στιλό και αναπτήρες αλλά βάζω και το μπαμ σαν απειλή.. Όλα είναι προσχεδιασμένα και υπό έλεγχο. Αλλά έστω και έτσι η αρνητική ενέργεια έφτιαξε το σύμπαν και τη θετική τη χρειαζόμαστε για την καθημερινότητα.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν με εντυπωσιάζουν πλέον οι ακρότητες,πες κάτι σοβαρό και ενδιαφέρον.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μάθαμε ότι ο Θεός σκεφτεται να παρατείνει τη ζωή των ανθρώπων. Από τα 100 θα πάει στα 1000 , εσύ που είσαι κοντά στα 65 θα ζήσεις άλλα 800 χρόνια σύμφωνα με το  προσδόκιμο ζωής . Θα ξεπεράσουμε τις χελώνες και τα μύδια που φτάνουν στα 500 χρόνια.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν μπορώ να φαντασθώ πως θα ζήσω τόσα χρόνια, δεν το αντέχω,μιλάς για 8 αιώνες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν ζεις 800 χρόνια δεν θα αναφέρεσαι στο παρελθόν με τους αιώνες αλλά με τις χιλιετίες. Το ίδιο πράγμα είναι ρε πλούσιε. Τα 800 χρόνια έχουν αξία μόνο αν όλοι οι υπόλοιποι ζουν 100 χρονια.Αν ζούνε όλοι 800 χρόνια δεν θα εχει διαφορά με το σήμερα που ζουμε μέχρι τα 100 χρόνια.Πάλι στη ρουτίνα θα πέσουμε.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν μπορω να σκεφτώ ότι θα αντέξω να ζω 800 χρόνια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Συνήθεια είναι ρε βλάκα. αν φτάσεις στα 750 θα λες ότι δεν μπορείς να αντέξεις να ζεις άλλα  8000 χρόνια. Ο δεκαπλασιασμός μας πέφτει βαρύς. Πριν από 1000 χρόνια ο μέσος όρος ήταν 30 χρονών. Αν τους έλεγες ότι θα ζούσαν 100 χρόνια θα πάθαιναν μπλάκ άουτ. Πρέπει να ανεβαίνουμε σταδιακά δεν αντέχουμε τα απότομα ανεβάσματα.

ΑΙΣΙΟΣ Εγώ θα ήθελα να είμαι ο μοναδικός που θα ζήσω 1000 χρόνια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αλλο να το θέλεις και άλλο να το μάθεις ότι θα συμβεί. Θα λαλήσεις από το σοκ.

ΑΙΣΙΟΣ Εσύ που το ξέρεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ To έχω δει σε έργο στο  σινεμά.

ΑΙΣΙΟΣ Αυτα είναι όλα φαντασίες και παραμύθια μην τα πιστεύεις.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και όμως μου φάνηκαν τόσο αληθινά. Αυτή η ρημάδα η τεχνολογία, ούτε ένα αληθινό παραμύθι δεν μπορεί να φτιάξει.

ΑΙΣΙΟΣ Εσύ φταις που τα πιστεύεις δεν φταίει η τεχνολογία.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και εγώ που νόμιζα ότι ο άνθρωπος ξεχώρισε από τα ζώα επειδή πίστεψε στα όνειρα και στα ψέματα.

ΑΙΣΙΟΣ Μήπως για αυτό αγαπάς  τον Γιωργάκη και τον Αλέξη , επειδή  είπαν ψέματα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φοβερό τώρα το κατάλαβα. Εγώ τους αγάπησα από διαίσθηση αλλά μπορεί να έγινε για τα ψέματα τους, ο ένας είπε λεφτά υπάρχουν ενώ ο άλλος μας λέει ότι  θα γίνουμε πλούσιοι χωρίς λεφτά. Πως γίνεται αυτό δεν το καταλαβαίνω.

ΑΙΣΙΟΣ Αυτοί οι ημικουμμουνιστές είναι ικανοί για όλα, σαν και σένα.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Επί τη ευκαιρία να σου βάλω ένα γρίφο γιατί με βρήκες στις καλές μου. Έχουμε για να είμαστε η Είμαστε για να έχουμε;

ΑΙΣΙΟΣ Αυτό ρε μου μοιάζει σαν το δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ, μήπως εσείς οι απαίσιοι γράψατε το ερώτημα.Μονά-ζυγά δικά σας τα θέλετε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Προσπαθώ να βρω μια απάντηση αλλά μάταια. Αλλα θα σου πω και ένα μυστικό.

ΑΙΣΙΟΣ Για τι πράγμα;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κανένα παιδάκι δεν ξέρει να κλίνει το ρήμα "είμαι" , όλα ξέρουν απέξω και ανακατωτά να κλίνουν το ρήμα "έχω". Μάλλον το "είμαι" θα το διαγράψουν από την ελληνική γλώσσα λόγω μνημονίου.

ΑΙΣΙΟΣ Τι θες να πεις με αυτό.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα έχουμε μέλλον χωρίς να είμαστε.

Last Updated on Tuesday, 01 May 2018 03:25
 
Τα εντός και εκτός τζόγου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 25 April 2018 01:05

ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΖΟΓΟΥ
Σχόλια που αφορούν το χώρο των τυχερών παιχνιδιών και όχι μόνο
Τετάρτη 25 Απριλίου  2018


Στις 21 Απριλίου 2013 η ΑΕΚ χάνει από τον Ατρόμητο και υποβιβάζεται και μαθηματικά στην 2η Εθνική. Στις 30 Απριλίου ανακοινώνεται η πώληση του ΟΠΑΠ σε κοινοπραξία της Εmma Delta-Όμιλο Μελισσανίδη-Lottomatica και λίγο αργότερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναλαμβάνει την προεδρία της Ένωσης. Η ομάδα πέφτει στη Γ΄εθνική για οικονομικούς λόγους και δύο χρόνια αργότερα επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ. Στην τρίτη της χρονιά κατακτάει τον τίτλο με βασικό αντίπαλο τον ΠΑΟΚ , εκτός μάχης τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα νευρικό τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη που έχει και προεδρικά προβλήματα αλλά και εμπλοκή σε εκδοτικές επιχειρήσεις.

Θύμα του κατεστημένου η ΑΕΚ επί δύο δεκαετίες και πλεον. Ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη και ο Παναθηναϊκός του Βαρδινογιάννη δεν επιτρέπουν τρίτο στο παιχνίδι του τίτλου. Οι παράγκες και οι αντιπαράγκες δίνουν και παίρνουν και η Ένωση που υστερεί στο ιδιοκτησιακό κομμάτι είναι εύκολη λεία. Φυσικά οι σκιές για τον φετινό τίτλο δεν μπορεί να λείπουν. Το ίδιο θα συνέβαινε αν έπαιρνε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη που είχε την ευχή του Τσίπρα οπως ακούστηκε και γράφτηκε σε αναρίθμητα ρεπορτάζ και σχόλια. Τελικά το πήρε ο Μελισσανίδης του ΟΠΑΠ που είναι το μεγάλο μονοπώλιο τυχερών παιχνιδιών, Στοιχήματα, Λοταρίες, Ιππόδρομος Λαχεία και Ξυστό. Κάποτε αυτά τα παιχνίδια τα ειχαν 4 εταιρείες και τώρα όλα αυτά ανήκουν σε μια εταιρεία αλλά αυτό είναι μιά άλλη ιστορία.


Πιο εύκολα ανατρέπεται το 2-5 στο Λιβερπουλ απο τη Ρόμα σε σχέση με το 1-4 από την Μπαρτσελόνα. Πάντως η ιστορία έχει δείξει ότι οι ιταλικές ομάδες δεν μπορούν να τις παίξουν τις εγγλέζικες. Κάποτε η Λίβερπουλ με 10 άγνωστους και τον Τζέραρντ απέκλεισε τη Γιουβέντους στα ημιτελικά και το σήκωσε στα πέναλτι μετά από 3-3 στην κανονικη διάρκεια με την Μίλαν η οποία προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο.


Είναι οικονομικά άδικο να χάνεις τα λεφτά σου αλλά και οικονομικά άδικο να βγάζεις λεφτά από τόκους και ενοίκια.. Υποτίθεται ότι όλοι θέλουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας αλλά τα πολλά κεραμίδια δεν συμβαδίζουν με το οικονομικό δίκαιο και ας είναι κατοχυρωμένα από το Σύνταγμα. Περίπλοκη η σχέση της αστικής τάξης με τα κεραμίδια, τα σπίτια και το εξοχικά και έχει σχέση με την κατάρρευση της χώρας. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δημιουργηθεί νέα φούσκα που θα βάλει σε κίνδυνο και το δικαίωμα του "νοικιάζειν" και "πωλείν" κατοικίες. Άλλωστε η συστηματική απληστία ανήκει στα ασυγχώρητα αδικήματα επειδή αποτελεί το βασικό συστατικό της απανθρωπιάς.

Τελικά αποδείχτηκε οτι η Τουρκία έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να λύσει και η εμπλοκή της με την Ελλάδα θα  άνοιγε νέα μέτωπα. Ο Ερντογάν πήγε σε εκλογές αλλά εξακολουθεί να ζητάει τους "8", τι θα τους κάνει άραγε αν τους πάρει,θα τους εκτελέσει; H θεωρεί οτι αποτελούν κίνδυνο για νέο πραξικόπημα;Αντί να λέει "κρατήστε τους εκεί για να μην εκτεθώ" συμπεριφέρεται σαν να θεωρεί ότι η παράδοση τους από την Ελλάδα θα του λύσει τα προβλήματα. Πολιτικό παιχνίδι γίνεται με άγνωστες καταλήξεις και λογικά η Τουρκία σύντομα θα επιστρέψει τους δύο Έλληνες αξιωματικούς που εκ παραδρομής μπήκαν στο τουρκικό έδαφος.


 
Στο 2.10 με χάντικαπ η δυάδα Μπάγερν Χ Μπαρτσελόνα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 14 April 2018 00:42

Μετά την καταιγίδα των αουτσάιντερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις  ήρθε η σειρά της καταιγίδας των φαβορί που έκαναν επαλήθευση πάνω από το 80% στο πρόγραμμα της Παρασκευής λες και οι ποδοσφαιρικοί αγώνες είναι προγραμματισμένες παιχνιδομηχανές. Συμπτωματικό η όχι συνέβη και φυσικά έδωσε αφορμή για πονηρές σκέψεις.

Προβληματισμό προκαλεί και το 2.10 της δυάδας της Μπαρτσελόνα με με την Μπάγερν, όχι στα ίσα αλλά στο -1 γκολ. Η Μπάγερν πληρώνει 1.52 στο -1 γκολ και η Μπαρτσελόνα 1.40 με αντιπάλους, την Γκλάντμπαχ που έχει παράδοση και θέλει βαθμούς και την υπερφορμαρισμένη Βαλένθια. Αυτή η σιγουριά Θα μπορούσε να δικαιολογηθεί εν μέρει   αν τα φαβορί είχαν κίνητρο η ερχόταν από μεγάλες εμφανίσεις , όμως δεν ισχύει τίποτα από τα δύο.

Στα τέρματα το over 3 της Μπαρτσελόνα πληρώνει 1.60 και το over 3.5 2.00 πάντα στις ασιατικές αγορές ενώ το over 3 της Μπάγερν είναι στο 1.64 και το over 3.5 στο 2.10.

Στο ντέρμπι Σάλκε-Ντόρτμουντ όλα δείχνουν πιθανά με τον βαθμό της ισοπαλίας να αποτελεί ένα αναγκαίο κακό ενώ  το over 3 παίζει στο 2.50 και το over 3.5 στο 3.10.Σε τριπλή παραλλαγή παραπέμπει και το σετ των αποδόσεων στο ντέρμπι Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι το οποίο δεν παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εδώ το over 3 πληρώνει 2.15 και το over 3.5 είναι στο 2.65.

Η ενημέρωση για το πρόγραμμα του Σαββάτου θα γίνει γύρω στις 3 το μεσημέρι.

Last Updated on Saturday, 14 April 2018 01:26
 
Τι έγραψε το valuebet PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 13 April 2018 01:16

Αυτές είναι οι προτάσεις του valuebet στο τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο οποίο δεν ανέβηκαν λόγω φόρτου εργασίας προτάσεις στα ταμεία και τα συστήματα. Σε υψηλό ποσοστό οι επαληθεύσεις στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ αντίθετα δεν πήγαν καλά οι προτάσεις στο αγγλικό πρόγραμμα.

ΤΡΙΤΗ  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Στο πρόγραμμα της Τρίτης προτείνουμε την κόντρα από την Ρόμα και το over και ένα μεγάλο σκορ στο Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ. Ένα μεγάλο σκορ προτείνεται και στο ματς του Ολύμπικο.
Στο αγγλικό πρόγραμμα θα προτείνουμε τις νίκες των Μπλάκμπερν,. Μπάρνσλεϊ, Πρέστον, Μπρόμλεϊ και Σάτον και στα ματς της Ροτσντέιλ και της Γουίγκαν θα προτείνουμε την ισοπαλία. Την έκπληξη θα την προτείνουμε από την Μπέρμιγχαμ, η Μπρίστολ Σίτι ανέβηκε και στο 1.95 και την Σέφιλντ Γουέν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Στο σεντόνι θα προτείνουμε την έκπληξη από την Σεβίλλη στα χάντικαπ αλλά και στα ίσα αφού η Μπάγερν δεν ικανοποίησε στο εκτός έδρας 2-1. Λογικό φαβορί η Ρεάλ, το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει ελπίδες στην ιταλική ομάδα που δεν έχει ιδιαίτερη ανταγωνιστικότητα στη διοργάνωση.Όλα θα κριθούν από το πως θα το δει το ματς η βασίλισσα και παικτικά  η αξία είναι στη κόντρα.

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Στις  ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ θα προτείνουμε το over της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και τους άσσους της Μαρσέιγ και της Σάλτσμπουργκ που παίζονται σε ικανοποιητικές τιμές με βάση τις πιθανότητες. Στο Σπορτινγκ Λισ.-Ατλέτικο θα προτείνουμε το καλοπληρωμένο over ενώ θα δώσουμε προβάδισμα και στο διπλό της Σριούσμπερι που έχει το κίνητρο. Στο ματς κυπέλλου ανάμεσα στην Χόμπρο και την Μίντιλαντ θα προτείνουμε το over και ένα μεγάλο σκορ.

 
Τα γνωστά και άγνωστα παιχνίδια της τύχης PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 12 April 2018 22:46


Στις 16 Ιουνίου 2006 η Ιταλία αντιμετωπίζει στη φάση "16" του Μουντιάλ της Γερμανίας την αουτσάιντερ Αυστραλία. Η νίκη της Σκουάντρα Ατζούρα πληρώνει 1.50 όμως η εικόνα της δεν είναι ικανοποιητική. Στο 50΄ αποβάλλεται από τον Ισπανό διαιτητή Λουϊζ Μεντίνα ο Ματεράτσι και τα πράγματα δυσκολεύουν.

Ο Φραντσέσκο Τότι παίζει από την αρχή αλλά δεν μπορεί να δώσει λύσεις. Στο 90΄ τα σύννεφα ενός αναπάντεχου αποκλεισμού πυκνώνουν και  το πινακάκι των καθυστερήσεων δείχνει μόλις 180 δευτερόλεπτα έξτρα χρόνο. Τα τρία λεπτά τελειώνουν αλλά ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά.  Η Ιταλία πιέζει γιατί με 10 παίκτες η παράταση απέναντι στους Αυστραλούς που υπερτερούσαν σε φυσική κατάσταση θα ήταν μια σκληρή δοκιμασία.

Στο 95΄, δύο λεπτά μετά τη λήξη των καθυστερήσεων ένας επιθετικός της Ιταλίας ρίχνει μπροστά τη μπάλα και πέφτει στο πόδι του αμυντικού. Το καθαρό θέατρο σφυρίζεται πέναλτι και ο Κάπταιν Τότι λυτρώνει την Ιταλία. Η πρόκριση αυτή έδωσε την ευκαιρία στην Ιταλία να πάει στον τελικό και να κερδίσει στα πέναλτι την Γαλλία του Ζιντάν που αποβλήθηκε για την περιβόητη κουτουλιά στον εριστικό  Ματεράτσι.

Ο Λουίτζι Μπουφόν κράτησε όρθια την Ιταλία στον τελικό με 2-3 σωτήριες αποκρούσεις αλλά πήρε την ευκαιρία από ένα διαιτητητικό λάθος ,σαφώς  μεγαλύτερο από αυτό του "Σ. Μπερναμπέου".

ΥΓ. Η κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου ήρθε σε μια χρονιά που η Γιουβέντους είχε υποβιβαστεί για το σκάνδαλο Μότσι και το αυστηρό πέναλτι της Μαδρίτης αποδίδεται στα γνωστά  και άγνωστα παιχνίδια της τύχης.


Last Updated on Friday, 13 April 2018 01:29
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 434