Προσφορά: 20 ευρώ η τετράμηνη συνδρομή στο valuebet! PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 13 February 2018 01:51

Στα πλαίσια  προσπάθειας ενίσχυσης της ιστοσελίδας το valuebet προσφέρει  τετράμηνη συνδρομή με 20 ευρώ , μόλις 5 ευρώ μηνιαίως. Η προσφορά ισχύει  για εγγραφές που θα γίνουν μέχρι και την Παρασκευή 2 Μαρτίου και η συνδρομή θα ισχύει μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Η εγγραφή  γίνεται μόνο με paysafe card ,  δύο κάρτες τον 10 ευρώ και με την αποστολή των 16 ψηφίων των  κωδικών στο email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it η με μήνυμα στο τηλέφωνο 6932-412418. Στη συνέχεια θα λάβετε στο email σας η τηλεφωνικά  τον κωδικό  πρόσβασης στο valuebet.

 
Αν δεν αλλάξουμε θα σκαρφαλώνουμε PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 12 February 2018 22:53


To σκάνδαλο της Νοβάρτις κόστισε στην Ελλάδα όσο ένα μνήμονιο δήλωσε ο πρωθυπουργός και αν δεν είναι ακριβώς έτσι είναι στο περίπου. Εχουμε και λέμε ένα το κρατούμενο με τους κρατούμενους.Άλλο ένα  μνημόνιο κόστισαν τα σκάνδαλα στα εξοπλιστικά προγράμματα, άλλο ένα τα σκάνδαλα στα κατασκευαστικά και στις τηλεπικοινωνίες, να μην κόστισε και ένα μνημόνιο η Ολυμπιακή. Φτάσαμε στα 4 μνημόνια και υπάρχει ακόμα δρόμος.

Δύο γεμάτα μνημόνια η Ολυμπιάδα, βάλτε και ένα μνημόνιο οι δύο χρηματιστηριακές φούσκες, του 1999 η δυνατή και του 2006 η λιγότερη ξακουστή, προσθέστε και ένα μνημόνιο με τις συγκοινωνίες της Αττικής και τα τρένα φτάνουμε στα 8 μνημόνια. Προσθέτουμε και ένα μνημονίο για το φαγοπότι στους δήμους και στο παρά ένα δεν πιάνουμε τα 10 μνημόνια την ώρα που έχουμε υπογράψει μόλις τα τρία μας μνημόνια.

Αν δεν άλλαξουμε θα έχουμε πολύ δρόμο για να ανέβουμε  το βουνό των μνημονίων αλλά η κακή συνήθεια των μισογεμάτων ποτηριών και το "εγώ έχω παπούτσια και ο διπλανός μου είναι η θα  είναι ξυπόλητος, άρα είμαι καλά" δεν επιτρέπουν μεγάλη αισιοδοξία.

Last Updated on Monday, 12 February 2018 22:59
 
ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 08 February 2018 02:59

Αθήνα 8 Φεβρουαρίου

ΑΙΣΙΟΣ
Τι γράφει το πλακάτ  που κρατάς; Το έριξες στα συλλαλητήρια;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εχει συνθήματα και από τις δύο πλευρές, αλλά δεν στα λέω.

ΑΙΣΙΟΣ Εδώ τα έγραψες για να τα δούνε όλοι και δεν θέλεις να τα δω εγώ;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εσύ μου κάνεις κριτική και σχόλια , είσαι σκέτο φέισμπουκ εγώ θέλω να γράφω και να μην το συζητάω, ούτε να με σχολιάζουν.

ΑΙΣΙΟΣ Εγινες ένας φοβιτσιάρης, ούτε την κριτική δεν δέχεσαι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έτσι είμαστε εμείς οι δειλοί, δεν δεχόμαστε κριτική και σχόλια και για αυτό δεν μιλάμε. Αφήνουμε εσάς τους γενναίους που δεν φοβάστε την κριτική αλλά προκοπή δεν βλέπουμε.

ΑΙΣΙΟΣ Αν γράφεις σωστά και λογικά πράγματα δεν θα σου κάνω κριτική.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τότε γιατί δεν τα λες μόνος σου τα σωστά και τα λογικά. Πρέπει να τα πω και εγώ;

ΑΙΣΙΟΣ Αδιόρθωτος μια ζωή, ένα άχρηστο ρεμάλι που φοβάται την κριτική.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πάλι με έβρισες , έκανες κριτική χωρίς να ξέρεις τι έγραψα.

ΑΙΣΙΟΣ Εκεί το πήγαινες να με βγάλεις φασίστα και υβριστή.Θα μου πεις τι γράφεις.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θα στα πω  είναι ήπια συνθήματα.

ΑΙΣΙΟΣ Για να ακούσω.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Η μία όψη γράφει: "Ένας Βονάρτης την ημέρα κάνει τον Μέγα Αλέξανδρο πέρα."

ΑΙΣΙΟΣ Και η άλλη όψη τι γράφει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ "Όποιος πολιτικός δεν λαδώθηκε από τη Νοβάρτις είναι μαλάκας."


ΑΙΣΙΟΣ Καλά σε κάνουν και σε βαράνε. Βρίζεις όλο τον πολιτικό κόσμο, θα σε βαρέσουν όλοι τώρα, μαύροι, μπλε, πράσινοι και κόκκινοι. Κανένας δεν λαδώθηκε , είναι σκευωρία.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αστειεύομαι , το ξέρω  ότι δεν λαδώθηκε κανένας.Έμαθα ότι σούπερ κορίοι της ΝΑΣΑ , αυτοί που ψάχνουν στο σύμπαν, έπιασαν μια συνομιλία του Χριστού με τον πατέρα του τον Θεό. Ο Πατέρας ρωτούσε το γιο πότε θα κάνει τη δεύτερη παρουσία, και εκείνος αντιδρούσε. Ξέρεις τι του απάντησε;

ΑΙΣΙΟΣ Εγώ  δεν ξέρω από κοριούς και σούπερ κοριούς, συνέχισε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πως να κατέβω στη γη πατέρα οι δικαστές μου  θα με πάνε στην Ελλάδα. Και μόλις ξαναπώ το ουδείς αναμάρτητος και το αναμάρτητος πρώτος να ρίξει την πέτρα, θα με λιθοβολήσουν. Εκεί είναι όλοι αναμάρτητοι, και αθώοι.Δεν διαβάζεις το ιντερνετ των ανθρώπων,  ποτέ και κανένας πολιτικός δεν ομολόγησε ότι έκλεψε η ότι λαδώθηκε, κανένας επιχειρηματίας δεν ομολόγησε ότι λάδωσε πολιτικό. Και επειδή είμαι και εγώ θεός σαν και σένα έχω καταλάβει ότι και στα επόμενα 1000 χρόνια κανένας δεν θα ομολογήσει ενοχή.

ΑΙΣΙΟΣ Υπονοείς κάτι με τους κοριούς και τους θεούς, η απλώς τα λες  για να με εντυπωσιάσεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Να δώσεις εσύ  ο έξυπνος την ερμηνεία, εγώ τρελός και απαίσιος είμαι , λέω ελεύθερα ότι θέλω. Και στο κάτω κάτω δεν είδα ποτέ μου κάλπη γιατί έτσι θα αναγνώριζα τη δημοκρατία σας, ότι και να ψήφιζα.

ΑΙΣΙΟΣ Λες να τα πήραν πραγματικά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αν δεν τα πήραν ήταν μαλάκες , αν τα πήραν είναι κλέφτες. Μονά ζυγά δικά μου όλα. Εσύ τι προτιμάς να έκαναν;

ΑΙΣΙΟΣ Με έφερες σε αμηχανία, αλλά έτσι είστε εσείς οι φασίστες, όλα άσπρο-μαύρο.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Βλέπω ότι δεν απαντάς γιατί φοβάσαι το ξύλο.  Θα σε πλακώσουν ότι και να προτιμήσεις.

ΑΙΣΙΟΣ Στα αλήθεια πήγες στο συλλαλητήριο;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πήγα αλλά με έδιωξαν. Φόρεσα λάθος στολή, την δανείστηκα από κάποιον άστεγο που την είχε δανειστεί από έναν άλλο άστεγο, που και αυτός την είχε ανταλλάξει με έναν πεινασμένο τροφιμο.

ΑΙΣΙΟΣ Τι στολή ήταν αυτή;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Του Μεγάλου Ναπολέοντα.

ΑΙΣΙΟΣ Βρε ηλίθιε δεν είδες ότι δεν είχε περικεφαλαία;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν φορούσαν όλοι περικεφαλαίες στο συλλαλητήριο. Μάλλον με θεώρησαν προβοκάτορα των σκοπιανών και του Σόρος που θέλει να κλείσει το φέισμπουκ τώρα που το έμαθαν όλες οι ηλικίες και κοπροσκυλάνε όλοι μέρα με τα λάικ , τα βιράλ.

ΑΙΣΙΟΣ Λες να το σταματήσουν;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Οι παράνομοι σούπερ κοριοί έπιασαν κάτι επίσημες συνομιλίες του Σόρος και της παρέας του. Ετοιμάζονται να βάλουν ημερήσιο χρόνο. 60 με 70 λεπτά την ημέρα ανά κινητό. Υπάρχουν και απόψεις για χρόνο ανά ηλικία και επάγγελμα. Με το φέισμπουκ κανένας δεν δουλεύει. Και οι συνταξιούχοι όλη μέρα πάνω απο ένα κινητό είναι.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν γίνεται αυτό , δεν μπορούν να μας περιορίσουν, εγώ τις μισές ώρες της ημέρας μετράω τα λεφτά μου και τις άλλες μισές είμαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έχει αξία η ζωή χωρίς να μαθαίνεις τα παθήματα των άλλων, δεν έχει νόημα η ζωή χωρίς να σχολιάζεις και να διαβάζεις σχόλια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν με ενδιαφέρουν τα νοήματα, εγώ ξέρω ότι έχει δοθεί εντολή για γενικό μπλάκ άουτ του φέισμπουκ σε όλο τον πλανήτη για 30 μέρες. Τα εργαστήρια της Νοβάρτις δουλεύουν νυχθημερόν και παράγουν νέας τεχνολογίας χάπια για να εμβολιάσουν τα δις των ανθρώπων που θα υποφέρουν από τη στέρηση. 

ΑΙΣΙΟΣ Και τι θα κάνουν αυτά  τα χάπια;

ΑΠΑΙΣΙΟΣΘα ανοίγεις το κινητό και θα βλέπεις  ένα εικονικό φέισμπουκ, για δύο ώρες. Με 3 χάπια την ημέρα θα μπορείς να κάνεις λάικ επί 6 ώρες. Δεν θα έχει καμιά διαφορά από το σημερινό, θα είσαι στο φέισμπουκ όπως βλέπεις τα όνειρα. Πάλι θα κονομήσουν αυτοί της Νοβάρτις.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν βγάζω άκρη μαζί σου, ο Αλέξης πότε πέφτει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι ηλίθια ερώτηση, πέφτει όταν παραπατήσει , όπως όλοι οι ανθρωποι.

ΑΙΣΙΟΣ Ποιος θα πάρει την εξουσία  αν φύγει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όλο εσύ ρωτάς και όλο εγώ απαντάω. Λάθος η διατύπωση, ποιος θα κυβερνήσει έπρεπε να ρωτήσεις. Τέλος πάντων μάλλον οι Ρουβίκωνες θα κυβερνήσουν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. O Kυριάκος αποκλείεται, θα αφιερώσει τα επόμενα 3-4 χρόνια για να  υπερασπιστεί τον Σαμαρά , τον Βενιζέλο , τον Στουρνάρα και τους άλλους εμπλεκόμενους, δεν θα αχοληθεί με τα κυβερνητικά. Μετά βλέπουμε.

ΑΙΣΙΟΣ Τι να έλεγε ο ψηλός αν ζούσε.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ "Αν έπεφτε σε μένα το λαχείο της Νοβάρτις  θα σας  έλεγα ότι θα  ξεχνούσαμε το μακεδονικό σε δέκα μέρες και όχι σε δέκα χρόνια, τελικά είμαι μεγάλος γκαντέμης".Τι άλλο μπορεί να έλεγε.

Last Updated on Thursday, 08 February 2018 03:43
 
Το καθεστώς,η κριτική και οι τύψεις PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 07 February 2018 02:48

Στα δύσκολα πρέπει να βοηθάμε αυτή την χώρα και τον πληθυσμό της ανεξάρτητα από τις όποιες προσωπικές , πολιτικές διαφορές και τα όποια συμφέροντα. Και τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα σε βαθμό που αν το καθεστώς η το σύστημα εξουσίας ξεπεράσει τα όρια για να υπερασπιστεί τα αντιδημοκρατικά του πλούτη και κεκτημένα τότε δικαίως θα έχει αφαιρέσει κάθε ίχνος τύψης από την κριτική που θα του ασκηθεί.

Last Updated on Wednesday, 07 February 2018 02:58
 
Τα εντός και εκτός τζόγου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 06 February 2018 00:50

ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΖΟΓΟΥ
Σχόλια που αφορούν το χώρο των τυχερών παιχνιδιών και όχι μόνο
Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου  2018

Το γυροφέρνει η Μπαρτσελόνα , 1-1 με την Εσπανιόλ, 2-1 την Αλαβές με ανατροπή στο 20λεπτο και μόλις 1-0 την Βαλένθια στο κύπελλο. Μπαρτσελόνα είναι ότι θέλει κάνει από τη στιγμή που δεν υπάρχει Ρεάλ , 2-2 με Λεβάντε όμως και η Βαλένθια δεν είναι και ότι καλύτερο για χαλάρωση. Στο 5.00 ο άσσος , στο 1.60 το διπλό στο 1.50 το over, συμφέρουν περισσότερο ο άσσος και το over 2.5 αλλά και το over 3.5. Το over βολεύει και στο Κλαμπ Μπριζ-Σταντάρ Λιέγης, ομάδα έδρας η Κλαμπ Μπριζ, έρχεται από 3-3 με τη Σαρλερουά αλλά η ομάδα της Λιέγης δεν τραβάει και τόσο στα έξω. Και εδώ over 2.5 και over 3.5.

Άχαστη η Μπάγερν στο κύπελλο με αντίπαλο την 3ης κατηγορίας Πάντερμπορν αφού τα παίρνει όλα μέσα έξω και ας έχει μείνει πίσω το αντίπαλο δέος που λέγεται Ντόρτμουντ. Η Μπάγερν , ανήκει στη σεμνή τριάδα των ισχυρών μαζί με τις Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν που τα παίρνουν όλα στις χώρες τους , αλλά στα έξω δεν παίρνουν και πολλά πράγματα. Πάντως για τη Γιουβέντους από τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε η "εκτίμηση" ότι φέτος θα το σηκώσει η Νάπολι και ο συναγωνισμός υπάρχει για το τυπικό της υπόθεσης.

Στα δικά μας όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα το πάρει θα γίνει μάχη των δικεφάλων του Βορρά και του Νότου. Ο ΠΑΟΚ κατρακυλάει αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο, στο φίφτι-φίφτι είναι τα πράγματα. Πιο πιθανό είναι να περάσει ο Ολυμπιακός στο κύπελλο και να βρει τον ΠΑΟΚ στον  τελικό. Η ΑΕΚ έβαλε στόχο τον τίτλο και την Τετάρτη πληρώνουν καλά και το διπλό και το over.


Στα εκτός τζόγου κυριαρχεί το μακεδονικό ζήτημα, ενώ δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν τέτοιο ζήτημα. Η Μακεδονία είναι ελληνική φώναζουν στα συλλαλητήρια και στις δηλώσεις οι πατριώτες. Μα πατριώτες τι λάθος είναι αυτό;Πως είναι δυνατόν να μην είναι ελληνική η Μακεδονία , τι άλλο μπορεί να είναι;

O ξένος παράγοντας λένε ότι αναγνώρισε κρατίδιο με το όνομα Μακεδονία. Και αντί να τα βάζουμε με τον ξένο παράγοντα ψαχνόμαστε μεταξύ μας. Δηλαδή αυτοί οι 120 που αναγνώρισαν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία θέλουν να μας πούν ότι η Μακεδονία δεν ήταν τμήμα της Αρχαίας Ελλάδας; Και τίνος ήταν της Αρχαίας Τουρκίας, της Αρχαίας Ιταλίας, της Αρχαίας Σερβίας η της Αρχαίας Βουλγαρίας;  Να μας το πουνε να το μάθουμε  και εμείς.

Υπάρχει και ο αντίλογος. Να μην έχουν και αυτοί ενα όνομα. Βεβαίως να έχουν, το Μακεδονία όμως γιατί το θέλουν, τόσα ονόματα μπορεί να βρουν. Έχουν κάποιον ειδικό λόγο, που να σχετίζεται με την επιβίωση τους σαν λαός; Θέλουν να μας πουνε ότι αν δεν πάρουν το όνομα θα καταστραφεί η χώρα τους; Αν είναι έτσι να το δηλώσουν να το σκεφτούμε να τους βοηθήσουμε και στο κάτω κάτω αν θέλουν μπορεί να μάθουν και τη γλώσσα του Μεγ. Αλέξανδρου , ξέρουν ποιά είναι,  και να τα βρούμε μια χαρά να έχουν και τα λιμάνια τους και τις παραλίες τα καλοκαίρια. Που είναι  το πρόβλημα;

Να μην έχουν καθόλου αμφιβολίες ότι θα τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Το ελληνικό χρέος είναι μεν δικό μας λάθος και δική μας υπόθεση όμως υπάρχουν και κρυφές αλήθειες πίσω από αυτό. Χωρίς την Ελλάδα δεν θα υπήρχε αλβανικό κράτος, ούτε και το κράτος των Σκοπίων. Στο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας η εμπλοκή της Ελλάδας έστω και μέσω της ονομασίας απέτρεψε τη φωτιά στην περιοχή ενώ η Αλβανία σώθηκε οικονομικά δύο φορές από την  χρεοκοπημένη σήμερα Ελλάδα. Και σώθηκε όχι με τη μορφή δανεικών αλλά με άμεση και έμμεση στήριξη στον πληθυσμό της.

Ολα αυτά ανήκουν στο παρελθόν όμως  οι αφελείς  του εσωτερικού, πλούσιοι και φτωχοί και ο ξένος παράγοντας ανακυκλώνουν ένα πρόβλημα χωρίς να ξέρουμε αν το θέμα είναι τυπικό η ουσιαστικό. Το κράτος των Σκοπίων δεν δικαιούται την ονομασία , ούτε για ιστορικούς, ούτε για εθνολογικούς , ούτε για τυπικούς λόγους. Μπορεί να την πάρει μόνο αν αυτό είναι μονόδρομος για την ύπαρξη του και την επιβίωση του πληθυσμού και ο ξένος παράγοντας θα έπρεπε να είναι περισσότερο διορατικός σε θέματα που αφορούν ευαίσθητες περιοχές και να ζητήσει τις αυτονόητες αποσαφηνίσεις από τη γειτονική χώρα.

ΥΓ Ευτυχώς στα συλλαλητήρια κύλησαν όλα ήσυχα. Ας είναι καλά τα άκρα που πρόσεχαν τους  μέσα.

Last Updated on Tuesday, 06 February 2018 03:09
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 430