ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 14 October 2018 03:44

Αθήνα 14 Οκτωβρίου

ΑΙΣΙΟΣ Γιατί είσαι γεμάτος μουτζούρες  και τι ρούχα είναι αυτά, η τρελάθηκες η έγινες κυπατζής

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Πάντως ούτε τρελάθηκα ούτε έγινα χαφιές. 'Εγινα ρακό γιατί πρέπει και εγώ  να ζήσω. Δουλειά είναι και αυτό.

ΑΙΣΙΟΣ Επιτέλους βρήκες τη θέση που σου αξίζει, η ρακοσυλλεκτική είναι το ταλέντο σου , δουλεύεις μαζί με τους άστεγους και τους μετανάστες στους κάδους των δημοτικών αρχών;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κάθε μέρα μαζεύω σκουπίδια από τα τέσσερα σημεία της Αθήνας,, πολύ σκληρή δουλειά

ΑΙΣΙΟΣ Και πως προλαβαίνεις βρε θηρίο, τελικά αυτή τη δουλειά έπρεπε να βρεις για να προκόψεις.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εχεις δίκιο και εγώ άργησα να το καταλάβω , ξέρεις τι σκουπίδια μαζεύεις σε δύο τρεις περιπάτους. Αμέτρητους τόνους.

ΑΙΣΙΟΣ Και πως τα κουβαλάς , κλέβεις και απορριμματοφόρα;;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εδώ στο μυαλό μου τα έχω όλα δεν καταλαβαίνεις πόσο βαρύ είναι το κεφάλι μου σαν φυτό είμαι από το κουβάλημα.

ΑΙΣΙΟΣ Ο αιώνιος απαίσιος, πάλι τρέλα πουλάς , μια ζωή πλαγιοκοπείς την εξουσία και τον πλούτο αλλά πάντα χάνεις.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Βρε ηλίθιε τα έχω περάσει από βιολογικό καθαρισμό. Στο μπροστινό μέρος του μυαλού έχω ειδική μονάδα επεξεργασίας λυμάτων που δουλεύει ασταμάτητα και βγάζει τα αποστάγματα, δηλαδή απόψεις, δηλώσεις πλούσιων φτωχών , πολιτικές αναλύσεις, λαϊκές συζητήσεις, κουλτούρες, φιλοσοφίες, ευσεβείς πόθους, κατηγορητήρια. Καζάνια ολόκληρα το απόσταγμα.

ΑΙΣΙΟΣ Μου λες ότι έγινες πνευματικός ρακοσυλλέκτης. Και ποιος σε πληρώνει.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εσύ που με ακούς.

ΑΙΣΙΟΣΔεν σου δίνω μια εκβιαστή.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Έτσι είναι το ελληνικό προδοτικό κεφάλαιο δεν θέλει να ακούει δημιουργικές δουλειές, αν ήμουνα ψηφοφόρος τόσα χρόνια θα είχα ένα κεραμίδι να με σκεπάζει όπως όλους τους συνεπείς ψηφοφόρους.

ΑΙΣΙΟΣ Ακουσα καλά αποκάλεσες το ελληνικό εθνικό κεφάλαιο προδοτικό.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Κάποτε ήταν προδοτικό το ΚΚΕ τώρα είναι προδοτικό το κεφάλαιο, έτσι είναι αυτά κάνουν κύκλους.

ΑΙΣΙΟΣ Και πως το τεκμηριώνεις;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αφού δεν πήρε το προδοτικό οπως το λέγατε ΚΚΕ την εξουσία τότε ποιος πρόδωσε την χώρα , πάλι ο ξένος παράγοντας ήταν ο προδότης; O καπιταλισμός την πρόδωσε ,δεν υπάρχει κάτι άλλο.

ΑΙΣΙΟΣ Αυτό είναι εντελώς ασφαλίτικο, υπάρχουν καπιταλιστές που είναι πατριώτες και θέλουν το καλό της πατρίδας.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Θες να πεις ότι δεν υπήρχαν κομμουνιστές πατριώτες που αγαπούσαν την πατρίδα τους. Μόνο οι καπιταλιστές πρέπει να αποκαλούνται πατριώτες; Ποιος τον έβγαλε αυτόν το νόμο;

ΑΙΣΙΟΣ Είσαι ραδιούργος, πλαστογράφος , μυθομανής, πραγματικά απαίσιος.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ξέχασες το ρακοσυλλεκτης επειδή δεν σε συμφέρε, επειδή φοβάσαι. 

ΑΙΣΙΟΣ Δεν φοβάμαι , άνοιξε το στόμα σου και βγάλε τα σκουπίδια σου

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Όπου και να πήγα διαπίστωσα έντονη θρησκευτική φόρτιση, όλοι για τους θεούς μιλούσαν. Γυρίσαμε στο Πατρις , Θρησκεία, Οικογένεια και πάμε στο ελλάς , ελλήνων χριστιανών.

ΑΙΣΙΟΣ Ο Τσίπρας κυβερνάει το ξέχασες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Δεν το ξέχασα αλλά επιμένω. Μόνο για τους θεούς και τους αγίους άκουγα.

ΑΙΣΙΟΣ Ποιους θεούς τον Χριστό τον Αλλάχ, τι εννοείς;

ΑΠΑΙΣΙΟΣΟχι για τους θεούς των ουρανών , αλλά για τους επίγειους, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, άκουγα για Αγία Σοφία για Παναγίες.

ΑΙΣΙΟΣ Το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία θες να πεις.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και εδώ και έξω. Αφού λένε τον Μέσι άθεο επειδή δεν πιστεύει στον Μαραντόνα. Χαμός σου λέω Καλά λένε ότι οι θρησκείες που ξέραμε υπάρχουν για το τυπικό της υπόθεσης.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν μπορώ να καταλάβω πως αλλάζεις απότομα διάθεση.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Και που να με έβλεπες πριν 2-3 μέρες, ήμουνα χλωμός , πανικοβλημένος, έτοιμος να καταρρεύσω μόλις μάζεψα τα διαδικτυακά σκουπίδια.

ΑΙΣΙΟΣ Ασχολείσαι και με αυτά.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Φυσικά  τα επίγεια σκουπίδια κάποιος πρέπει να τα παράγει.

ΑΙΣΙΟΣ Σου έχω πει να μην μπαίνεις στο διαδίκτυο για να μην τρομοκρατείσαι. Πολυ φοβιτσιάρης είσαι ρε παιδάκι μου, λιγόψυχος. Τι διάβασες και τρόμαξες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Αυτό είναι το πρόβλημα.Ούτε μια φρικτή δολοφονία, ούτε βιασμούς , ούτε κανιβαλισμούς που είναι της μόδας ούτε πατροκτονίες, ούτε μητροκτονίες, ούτε εκρήξεις, ούτε σφαγές.

ΑΙΣΙΟΣ Και γιατί τρόμαξες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τα καλούδια φρίκης που σερβίρει το διαδίκτυο στη μάζα έχουν τρομοκρατικό σκοπό. Τρομάζουν πολλαπλάσια από την τρομοκρατία αλλά ταυτόχρονα σου δημιουργούν την αίσθηση ότι εσύ είσαι καλά και ας μην είσαι. μόλις διάβασα ευχάριστες ειδήσεις άρχισα να ζαλίζομαι και να δυστυχώ. Διάβασα κα συνθήματα όπως μη μισείτε τους μετανάστες σε ένα σάιτ.

ΑΙΣΙΟΣ Καλό μου ακούγεται

ΑΠΑΙΣΙΟΣ θα ήταν καλό μόνο αν αυτοί που διάβαζαν το σάιτ ήταν φασίστες που μισούσαν τους μετανάστες. 

ΑΙΣΙΟΣ Είδες οι Αμερικάνοι εξυμνούν την Ελλάδα, αυτός ο Τσίπρας πως τα καταφέρνει;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Καλά δεν ξέρεις ότι είναι μοσχαναθρεμμένο αμερικανάκι, όλοι το ξέρουν.

ΑΙΣΙΟΣ Τι πέταξες πάλι τι εννοείς.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Πρώτα ήταν αριστερός, δηλαδή εκλεκτός της Μόσχας. Τον έθρεψε η Μόσχα και μετά έγινε αμερικανάκι αλλά δεν παύει να σκέφτεται και την ανατροφή του.  Να για παράδειγμα βλάκες φέτος θα το πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη που είναι φίλος του Πούτιν. Άδικα τον κατηγορήσατε πέρσι ότι το έδινε στον Σαββίδη.

ΑΙΣΙΟΣ Θες να πεις ότι οι αμερικάνοι υποστηρίζουν τον Τσίπρα για να κάνει στροφή στη Μόσχα. Σκέτη παράνοια.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Εσύ που είσαι φιλοαμερικάνος αποκαλείς την Ουάσινγκτον κέντρο παράνοιας;

ΑΙΣΙΟΣ Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω εσύ είσαι ικανός να με βγάλεις πράκτορα των εξωγήινων που θέλουν να κυριεύσουν τον πλανήτη και να τον μεταλλάξουν. Λες να είχε δίκιο εκείνος ο Στίβεν Χόκινγκ  που δήλωνε ότι έρχονται οι εξωγήινοι.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Τι να πω δεν έχω άποψη, το μόνο που ξέρω είναι ότι έστελνε με ραδιοκύματα μουσική του Χατζηδάκι μόλις έπιανε σήματα από το σύμπαν και τα σήματα πολλαπλασιαζόταν στους ρυθμούς της μουσικής.

ΑΙΣΙΟΣ Θες να πεις οτι ο Χατζηδάκης ήταν εξωγήινος;

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Μπορεί αλλά μπορεί και να φαντάσθηκε τη δική τους μουσική τη συμπαντική η κάποιος πράκτορας των εξωγήινων να την διέρρευσε.

ΑΙΣΙΟΣ Δεν θα πάρω θέση γιατι προβλέπω συνέχεια με αυτά που μου λες. Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι σε θαύμασα με τους εφαψίες.

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Ποιους εφαψίες πλούσιε. Κουφάλες μας κατηγορείτε για ανωμαλίες,θα σας αφανίσουμε.

ΑΙΣΙΟΣ Ησύχασε , πριν από μερικούς μήνες, εκεί στην την άνοιξη είπες ότι με τις μπάρες του μετρό προσπαθούν να σε κάνουν εφαψία. Και διάβασα σε ένα σάιτ ότι το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις. Περνάνε δύο-δύο τις μπάρες. 

ΑΠΑΙΣΙΟΣ Άντε και στους τρεις για να περάσουμε επιτέλους και στις παρτούζες.

Last Updated on Wednesday, 17 October 2018 03:09
 
Οι εκτιμήσεις στις εθνικές ομάδες PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 14 October 2018 00:26

Καλημέρα σας
Υποχώρησαν τα ταμεία στο κουπόνι των εθνικών ομάδων λόγω συγκυριών αλλά και ορισμένων λανθασμένων επιλογών. Στις δυάδες του Σαββάτου είχαμε ένα μικρό κέρδος, πέρασε 1 στις 3 με τους άσσους των Κόβεντρι και Όξφορντ οριακές απώλειες στο asian handicap και στα συστήματα στο ένα yankee πέρασε μόνο η Ολλανδία και δεν πέρασαν το Χ2 της Ανδόρρα, και τα διπλά της Ρέους και της Κύπρου η πρώτη  έμεινε στην ισοπαλία και η δεύτερη έχασε με ανατροπή από την Βουλγαρία.

Οι εκτιμήσεις στη Nations League και στο φιλικό της Πορτογαλίας

Χαλαρό το όνομα
Αουτσάιντερ η Σκωτία στο φιλικό με την Πορτογαλία που σχεδόν εξασφάλισε την 1η θέση και δεν έχει λόγους να ανεβάσει ρυθμούς. Χαμηλό το 1.90 με κατώτερη αποδεκτή τιμή το  2.20 και η αξία είναι στην κόντρα.

Αμφίρροπο
Η Ρουμανία και η Σερβία είναι ισοδύναμες συμμετέχουν σε ανοιχτό όμιλο και όλα θα κριθούν στην πρώτη αγωνιστική. Στο 35% οι πιθανότητες της ισοπαλίες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας.

Το πρώτο φαβορί
Στον όμιλο της Ρωσίας δεν πέρασε κανένα φαβορί στους τρεις πρώτους αγώνες με δύο διπλά στο 4.00 , της Ρωσίας στην Τουρκία που κέρδισε στη Σουηδία στο 4.30. Απέτυχε και η Ρωσία στο εντός με την Σουηδία με τον άσσο στο 2.30 αλλά αν δεν ξανακερδίσει την Τουρκία θα αγχωθεί στο εκτός έδρας με τους Σουηδούς. Στο 53% οι πιθανότητες της ρωσικής ομάδας και κατώτερη αποδεκτή τιμή το 1.90, Υπάρχει αξία λοιπόν στο 2.20 του μέσου όρου.

Κόντρα
Χαμηλός ο άσσος του Αζερμπαϊτζάν από τη στιγμή που έχει να παίξει και στο ισχυρό Κόσοβο. Η Μάλτα υστερεί όμως πήρε 1-1 στον εντός ο άσσος του 1.30 είναι μια ασύμφορη επιλογή. Στο 1.60 θα είχε κάποια αξία.

Λογικό φαβορί
Οι Νήσοι Φερόες δεν έχουν ελπίδες και το ανώτερο Κόσοβο πληρώνει 1.90 μια τιμή αρκετά ικανοποιητική με βάση το κίνητρο και τις διαφορές δυναμικότητες.

Μπορεί  η Πολωνία
Γρίφος το Πολωνία-Ιταλία με την Ιταλία να δείχνει νωχελική στη διοργάνωση, ως γνωστό αποκλείστηκε από τον προκριματικό όμιλο και από το Μουντιάλ της Ρωσίας.Αξίζει το 2.70 της Πολωνίας με μικρή κάλυψη στην ισοπαλία.

Δεν βολεύει
Το Ισραήλ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με την Σκωτία όμως η Αλβανία το κέρδισε στον πρώτο αγώνα και αν ευνοηθεί θα δώσει λίγες ευκαιρίες στους γηπεδούχους. Χαμηλός ο άσσος του 1.90 και κατώτερη αποδεκτή τιμή το 2.30 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας.

Αξίζει
Η Λιθουανία δεν πάει καλά στον όμιλο και το Μαυροβούνιο που δεν έχει περιθώρια έχει τον πρώτο λόγο . Δίνουμε 60% στους φιλοξενούμενους με κατώτερη αποδεκτή τιμή το 1.75 και έχει αξία το 1.90 του μέσου όρου.

Στα ταμεία και τα αυστήματα ανέβηκαν οι προτάσεις για το πρόγραμμα της Κυριακής ανάμεσα τους ένα yankee ισοπαλιών και ένα τολμηρό trixie. H επόμενη ενημέρωση θα γίνει αργά το βράδυ με το πρόγραμμα της Δευτέρας.

 
Στο 25.00 η Ανδόρρα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 13 October 2018 02:23

Σε χαμηλούς τόνους κινείται το valuebet αυτή την εβδομάδα. Στις προτάσεις της Παρασκευής δεν έδωσε επιστροφή το σύστημα που προτάθηκε , στις δυάδες πέρασε 1 στις 3 και χάθηκε από την Εξτρεμαδούρα η δυάδα των ισοπαλιών με το Κροατία-Αγγλία ενώ πέρασαν και οι δύο προτάσεις στο asian handicap, το +1 της Μάλτας και η Ελλάδα στο -0.75.

Επικίνδυνη η Ανδόρρα
Ισχυρό φαβορί η πρωτοπόρος με 6 βαθμούς Γεωργία όμως και η Ανδόρρα με 2 ισοπαλίες δεν μπορεί να θεωρηθεί ακίνδυνη και το διπλό πληρώνει 25.00 ενώ η διπλή ευκαιρία του Χ2 ξεπερνάει το 6.00.

Πτωτικά η Πιτέρμπορο
Στη σύγκρουση της Ολλανδίας  με την χαλαρή Γερμανία έχει αξία το 3.20 των γηπεδούχων σε μια αναμέτρηση που έχει αυξημένη τύχη και το over του 1.65. Ικανή για ζημιά και η Κύπρος ενώ στην Αγγλία θα επισημάνουμε ότι δέχτηκε πιέσεις το διπλό της Πιτέρμπορο που υποχωρεί και στο 2.40.
Στα ταμεία και τα συστήματα ανέβηκαν οι προτάσεις για το πρόγραμμα του Σαββάτου.

 
Στο 1.70 η Ελλάδα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 11 October 2018 23:56

Καθοριστικός ο αγώνας της Ελλάδας με την Ουγγαρία με τον άσσο στο αποδεκτό 1.70 αφού η Ουγγαρία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και η εθνική μας θέλει τη νίκη. Στο ντέρμπι Κροατίας-Αγγλίας η ισοπαλία έχει αυξημένες πιθανότητες ενώ υπάρχουν αρκετές υποψήφιες εκπλήξεις τόσο  στο U21 όσο και τη Nations League. Στα ταμεία και τα συστήματα ανέβηκαν οι προτάσεις του valuebet ανάμεσα τους και ένα τολμηρό yankee.

Χωρίς επιτυχίες
Δεν πήγαν καλά τα πράγματα στις προτάσεις των ταμείων στο μεσοβδόμαδο κουπόνι. Οι συνοπτικές προτάσεις έδωσαν ορισμένα καλά σημεία όμως στα ταμεία είχαμε απώλειες στις δυάδες , μικρότερες οι απώλειες στα συστήματα και οριακές στο asian handicap. Έσπασε δύο δυάδες ο άσσος και το gg της Ρωσίας στην αναμέτρηση με τη Σουηδία ενώ χάλασε μια δυάδα ισοπαλιών στο Λιγκ Καπ Ιαπωνίας στο 96'.
Στη συνέχεια δημοσιεύονται οι δύο ενημερώσεις που ανέβασε το valuebet στο μεσοβδόμαδο κουπόνι.

Written by valuebet
Wednesday, 10 October 2018 04:02

Καλημέρα σας
Κυριαρχούν οι εθνικές ομάδες στο κουπόνι του επόμενου διημέρου σε επίσημους και φιλικούς αγώνες. Στο u21 θα προτείνουμε την έκπληξη από την Βόρεια Ιρλανδία , στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου κέρδισε την Ισπανία εκτός έδρας σε αποδόσεις που ξεπέρασαν.
Η Ισπανία έχει προκριθεί και αυτό αυξάνει τον κίνδυνο έκπληξης στο εκτός έδρας φιλικό με την Αλβανία. Στα φιλικά θα προτείνουμε τις εκπλήξεις στο Χ2 από την Πολωνία και στο 1Χ από την Ουαλία ενώ δεν έχει αξία το 1.20 της Γαλλίας στο παιχνίδι με την Ισλανδία και θα προτείνουμε την ασιατική κόντρα.
Στο Nations League θα προτείνουμε τον άσσο της Πολωνίας που υποδέχεται την Πορτογαλία με μικρή ΄κάλυψη στην ισοπαλία. Προβάδισμα θα δώσουμε στη Ρουμανία και στο Ρωσία-Σουηδία θα προτείνουμε το gg και τον άσσο. Χαμηλός ο άσσος του Κοσόβου και έχει αξία το διπλό του Αζερμπαϊτζάν στις Νήσους Φερόες.
Στο υπόλοιπο πρόγραμμα θα προτείνουμε τις ισοπαλίες της Κασίμα και της Κασίβα στους πρώτους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ της Ιαπωνίας, το διπλό της Βέιλε σε αγώνα κυπέλλου και το Χ2 της Κορίνθιανς στον πρώτο τελικό κυπέλλου με την Κρουζέιρο.
Written by valuebet
Tuesday, 09 October 2018 18:58

Καλησπέρα σας
Το αγγλικό Τρόφι κυριαρχεί στο σημερινό πρόγραμμα με πολλά φαβορί αλλά και έντονες μεταβολές σε αρκετούς αγώνες. Πιέστηκαν περισσότερο το διπλό της Όλνταμ στο 2.55, η Κόβεντρι ανέβηκε και στο 2.00, το διπλό της Ροτσντέιλ έπεσε στα επίπεδα του 2.50, η Στόουκ B΄ υποχωρεί και στο 2.20, και ανέβηκε στο 2.45 η Τσάρλτον. Από τα φαβορί υποχωρούν περισσότερο η Πόρτσμουθ, η Πιτέρμπορο και η Λούτον.

Στη Β΄Βραζιλίας η Παϊσαντού έπεσε στο 1.80,σταθερή στο 2.15 η Μποταφόγκο και ανέβηκε στο 2.30 η Κρισιούμα.
Θα προτείνουμε τoυς άσσους της Φλίτγουντ, της Πορτ Βέιλ, της Σκάνθορπ και της Παϊσαντού και τα διπλά των Όλνταμ, Σουίντον, Γέοβιλ, Ροτσντέιλ, Φόρεστ Γκριν και της Πελότας. Τις εκπλήξεις τις προτείνουμε από τις Κρόουλι Τάουν, Μιλτον Κέινς Ντονς και Μπράιτον Β΄. Οι ισοπαλίες προτείνονται στα ματς των Στιβενέιτζ και Μποταφόγκο.

 
Η πρώτη ήττα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 09 October 2018 01:04

Γεγονός η πρώτη ήττα από την ημέρα που ξεκίνησε η ενημέρωση των ταμείων του valuebet. Οι εκτιμήσεις πήγαν καλύτερα, το asian handicap είχε οριακές απώλειες όμως στις δυάδες και τα συστήματα η ήττα πήρε μεγάλη έκταση. Υπήρχαν ευκαιρίες όμως δεν έγιναν σωστοί συνδυασμοί όμως η βασική αποτυχία ήταν οι αποτυχημένες προβλέψεις και δύο-τρία καθοριστικά λάθη. Πχ οι άσσοι των Κορίνθιανς και Μονακό.

Φαβορί υψηλού κινδύνου
Το αγγλικο τρόφι αποτελεί το κυρίως πιάτο του προγράμματος της Τρίτης με 15 φαβορί που σύμφωνα με την εικόνα της διοργάνωσης δεν είναι για ποντάρισμα αλλά για αποχή η κόντρες. Στην 1η Βραζιλίας ξεχωρίζει το 2.10 της Μποταφόγκο με αντίπαλο τη Βάσκο Ντα Γκάμα που υστερεί εκτός αλλά παλεύει σκληρά για την παραμονή της και είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.
Στη Β΄Βραζιλίας παρουσιάζει ενδιαφέρον το 3.80 του μέσου όρου της Μπραζίλ Ντε Πελότας που έχει το κίνητρο και έδειξε καλό πρόσωπο στις πρόσφατες εξόδους της. Οι προτάσεις του valuebet θα ανέβουν γύρω στις 7.30 το απόγευμα μαζί με τις προτάσεις στα ταμεία.

Τα δύο μηδενικά
Συμπτώσεις υπάρχουν πολλές και σε αρκετές διοργανώσεις όμως τα δύο μηδενικά της Β΄Γαλλίας προ Nations League εκθέτουν το πρωτάθλημα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται η σύμπτωση. Αναφερόμαστε στις ισοπαλίες που δεν έκαναν καμιά εμφάνιση στην 6η αγωνιστική της 31ης Αυγούστου παραμονές της 1ης αγωνιστικής του Nations League ενώ το φαινόμενο επαναλήφθηκε και στην αγωνιστική που πέρασε πάλι παραμονές της Nations League.

Στις άλλες 8 αγωνιστικές εμφανίστηκε πάντα 1 τουλάχιστον ισοπαλία 21 συνολικά σε σύνολο 80 αγώνων και σε ποσοστό 26%.  Εχουμε λοιπόν 0 στις 20 ισοπαλίες προ Nations League και 21 στις 80 χωρίς Nations League και όλα αυτά γράφονται εκ των υστέρων αφού απαιτούνται μαντικές ικανότητες για να προβλεφθούν. Πιθανώς να υπάρχει και αγωνιστική αιτία όμως αυτή είναι αδύνατον να ανιχνευθεί όπως είναι αδύνατον να εντοπιστεί κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο που να παραπέμπει σε κυμαινόμενη  αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

ΥΓ O περίγυρος των ΜΜΕ θέλει να μας πει ότι η ευκαιρία του Φετφατζίδη ήταν μεγαλύτερη από την ευκαιρία που έχασε η ΑΕΚ με τον Κλωναρίδη; Και αν ναι μήπως αυτό συμβαίνει επειδή η μπάλα σηκώθηκε στα ύψη; Και αν αυτός είναι ο λόγος δεν ξέρουν ότι αυτό το σημείο δεν είναι εύκολο για γρήγορη ενέργεια και  στο παρελθόν χάθηκαν ευκαιρίες από παίκτες παγκοσμίου κλάσεως!

Last Updated on Tuesday, 09 October 2018 01:54
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 444