Η ενοχή του πρωταθλητή PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 06 March 2018 21:38

Παραδοσιακή χώρα η Ελλάδα και μια από τις παραδόσεις είναι η ενοχή του εκάστοτε πρωταθλητή. Η μπαλαδόρικη κοινή γνώμη θα εξαπέλυε μύδρους εναντίον του πρωταθλητή ΠΑΟΚ από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι η πολιτική ηγεσία στήριζε τον δικέφαλο του Βορρά. Ευτυχώς η ομάδα της Θεσσαλονικής σώθηκε από το λεκέ από μια σύμπτωση που την έλεγαν ρολό ταμειακής μηχανής, θα ήταν μεγάλη ντροπή ένα στιγματισμένο πρωτάθλημα για τα ηρωϊκά παόκια.

Τη σκυτάλη της ενοχής την πήρε η ΑΕΚ με τους μπαλαδόρους να υποστηρίζουν ότι το πήρε λόγω του διδύμου ΟΠΑΠ-ΔΝΤ και αντίστροφα και της  συμμετοχής  του Μελισσανίδη. Φέτος δεν είναι στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μετά από τόσα ένοχα δικαίως και αδίκως πρωταθλήματα από τους Κόκκαλη και  Μαρινάκη.

Τη δεκαετία του 1980 τις ένοχες κούπες τις έπαιρνε ο ΠΑΟΒ  με τη βοήθεια μαύρης κουκούλας ενώ και τα τυριά του κάμπου το πήραν με το σύνθημα τα "ούρα του Τσίγκοφ στηρίζουν την αλλαγή".

ΥΓ. 1 Εννοείται ότι αν στο μέλλον το πάρει η Άνω Ραχούλα θα προκύψει ότι είχε τη βοήθεια των εξωγήινων που εκδικούνται την Ελλάδα επειδή τους έφαγε τα λεφτά εκείνο το αρχαίο λαμόγιο ο Περικλής και τα ξόδεψε στις ακροπόλεις και άλλες αηδίες.

ΥΓ 2. Σήμερα παίζουν  στην Τσάμπιονσιπ η ΚΠΡ και η Ντέρμπι αυτές οι  ξεφτιλισμένες που απέκλεισε το 1976 και το 1977 η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Φάντροκ και χωρίς τον πυροσβέστη Αρδίζογλου που ήταν τιμωρημένος εκείνη την αγωνιστική σεζόν.

ΥΓ 3. Το 1985 η Λάρισα του Πολωνού Στρεϊλάου κέρδισε τον ΠΑΟΚ στον τελικό κυπέλλου του ΟΑΚΑ με 4-1 και πρωταγωνιστές τους συμπατριώτες του Κμιέτσικ και Άνταμτσικ. Αν οι Θεσσαλοί πετάξουν έξω την ΑΕΚ ο τελικός θα γίνει πάλι στο ΟΑΚΑ και ο δικέφαλος του Βορρά θα έχει την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς. Αρκεί βεβαίως εκεί στον κάμπο να σωφρονιστούν και να συμμορφωθούν εγκαίρως και οι σωφρονιστές...

Last Updated on Tuesday, 06 March 2018 22:07
 
Οι επιδόσεις των ταμείων του Φεβρουαρίου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 01 March 2018 21:49


Ταμείο δυάδων
Στη διάρκεια του μήνα ανέβηκαν 48 προτάσεις με συνολικό ποντάρισμα 2380 μονάδων. Οι 9 επιτυχίες έδωσαν επιστροφή 1724 μονάδες και σημειώθηκαν απώλειες ύψους -27.7%.

Ταμείο asian handicap
Στη διάρκεια του μήνα ανέβηκαν 56 προτάσεις με συνολικό ποντάρισμα 2870 μονάδων. Οι επιστροφές ανήλθαν στις 2518 μονάδες και σημειώθηκαν απώλειες ύψους
-12-27%.

Ταμείο συστημάτων
Στη διάρκεια του Φεβρουαρίου ανέβηκαν 26 προτάσεις κυρίως με τους κωδικός 2-3 και 2-3-4 με συνολικό ποντάρισμα 554 μονάδων. Σημειώθηκε επιτυχία σε 6 συστήματα που έδωσαν επιστροφή 602 μονάδες, Το κέρδος ανήλθε στο +8.

 
Ο ετήσιος απολογισμός στο ταμείο asian handicap PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 28 February 2018 21:13

Ολοκληρώθηκε ο ετήσιος απολογισμός στο ταμείο του asian handicap. Στη διάρκεια του 2017 ανέβηκαν στο ταμείο asian handicap 776 προτάσεις με συνολικό ποντάρισμα 41326 μονάδων. Οι επιστροφές ανήλθαν στις 41782 μονάδες με κέρδος +2.1%.

Η καλύτερη επίδοση σημειώθηκε τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο με κέρδος +14% ενώ οι μεγαλύτερες απώλειες σημειώθηκαν το Νοέμβριο,απώλειες -22% ενώ τον Φεβρουάριο οι απώλειες ανήλθαν στο -13%.


 
Τα εντός και εκτός τζόγου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 24 February 2018 05:10

ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΖΟΓΟΥ
Σχόλια που αφορούν το χώρο των τυχερών παιχνιδιών και όχι μόνο
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου   2018Μπορούσε να το κάνει το διπλό η ΑΕΚ και να πάρει την πρόκριση την οποία έχασε στις λεπτομέρειες. Απέδειξε ότι δίκαια απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο κύπελλο ο οποίος Ολυμπιακός βρίσκεται στη χειρότερη θέση την τελευταία πενταετία. Δεν έγινε ακόμα ..Παναθηναϊκός επειδή έχει τον Μαρινάκη που όχι μόνο τον έσωσε από ολική χρεοκοπία και καταστροφή όταν τον αγόρασε αλλά κατάφερε να τον βγάλει οικονομικά και στον αφρό. Το πρωτάθλημα οι γαύροι το έχασαν αλλά έχουν την ομάδα όρθια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα πέρασαν τα πέτρινα χρόνια. Ο νόμος της λογικής λέει ότι αν φέτος το πάρει ο  δικέφαλος του Βορρά του χρόνου θα το πάρει ο δικέφαλος του Νότου. Αρα οι γαύροι έχουν συμφέρον να κοντράρουν στην Τούμπα για μακροπρόθεσμους λόγους αλλά εκεί μέσα τα πράγματα δεν είναι εύκολα όσο και αν ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν έκανε απαράδεκτα λάθη που κόστισαν ακριβά.


Οι μπουκμέικερ τρελάθηκαν η ξέρουν κάτι παραπάνω. Στο 1.25 η Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μαρσέιγ 10 μέρες πριν τη ρεβάνς με τη Ρεάλ που ο άσσος άνοιξε στο 1.65. Η Μαρσέιγ είναι δυνατή και στο 1.70 και 1.80 πάλι δεν είχε αβάντα ο άσσος για σοβαρό στοίχημα. Εκτός και αν μας λένε ότι η Παρί θα κερδίσει επειδή δεν την ενδιαφέρει το ματς με τη Ρεάλ , θα αποκλειστεί η θα προκριθεί , δηλαδή ότι το σεντόνι είναι προαποφασισμένο.

Πριν το Νοvartis υπήρχαν δύο συλλαλητήρια και μετά το Νοvartis ανέβηκαν απότομα οι τόνοι στο Αιγαίο. Μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά όμως οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο δεν είναι καταδικασμένοι για να επικαλούνται σκευωρία και να μιλάνε για εσχάτη προδοσία εναντίον μιας κυβέρνησης που δέχεται πιέσεις από βορρά και ανατολή. Εκτός και αν θέλουν να μας πουν ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο, δηλαδή είναι σκευωρία το οποιοδήποτε περιεχομένου κατηγορητήριο,άρα και οι αναφερόμενοι πολιτικοί είναι αθώοι χωρίς να αποφανθεί η δικαιοσύνη, που περιττεύει σε αυτή ειδικά την περίπτωση επειδή αφορά πολιτικά πρόσωπα.


Αν όμως υπάρχει σκάνδαλο το εσχάτη προδοσία προκύπτει από  το κατηγορητήριο σε αυτα τα συγκεκριμένα πρόσωπα; Μπορεί να ισχύει αυτό η προκύπτει από καταχρηστικούς συλλογισμούς που αν εφαρμοστούν ευρέως στο δημόσιο βίο  θα προκύψει ότι οι νεκροί τω σώματι μπορεί και να είναι περισσότερο μακάριοι από τους πτωχούς τω πνεύματι.

Για παράδειγμα και πάντα με καταχρηστικό συλλογισμό κάποιος μπορεί να  πει ότι υπήρχε συνωμοσία στο εσωτερικό για ανατροπή της κυβέρνησης και οργανώθηκαν συλλαλητήρια με σκοπό την βία ενώ θα ακολουθούσε και έξοδος από την Ευρώπη που θα την χρεωνόταν η αριστερά, και προσωπικά ο Τσίπρας με δύο τρεις υπουργούς  του.

Η κυβέρνηση τότε για να αμυνθεί έριξε με αμήχανο τρόπο στη μάχη το Νοβάρτις πήγε να καταφέρει αλλά δέχτηκε στο καπάκι χτύπημα από την επιθετικότητα του πάντα φιλοσκοπιανου Ερντογάν στο Αιγαίο που τον συμφέρει η βία στην Ελλάδα και η έξοδος από την ευρωζώνη. Να μπουν δηλαδή τα Σκόπια στην Ευρώπη και εμείς να γυρίσουμε 70 χρόνια πίσω και να παρακαλάνε οι Θεσσαλονικείς τους Σκοπιανούς για λιγη συμπόνοια και αυτοί να μην την δίνουν και να ζητήσουμε τη βοήθεια των ξένων που θα εισβάλουν και νάτη η περίπου ευρωπαϊκή Συρία.

Να πλακωθούν  δηλαδή οι μεγάλες δυνάμεις μέσα σε αυτη τη χώρα, σε συνθήκες εμφυλίου  που εξακολουθεί να είναι δική μας αλλά οι διαπλεκόμενοι καπιτάλες και φεουδάρχες και τα φερέφωνα τους τη ζητάνε πίσω , από ποιους άραγε δεν μας λένε, δίνοντας προκαταβολικά άλλοθι στο χαμό που θα ακολουθήσει. Αυτός ο καταχρηστικός συλλογισμός άραγε δεν τεκμηριώνει αδίκημα εσχάτης προδοσίας για τους εμπλεκόμενους και τους χορηγούς τους; Τα παραπάνω δεν ισχύουν απλώς περιγράφουν καταχρηστικούς συλλογισμούς οι οποίοι φαινομενικά δεν είναι ασύμβατοι με τη λογική.

Πριν λίγα χρόνια ο νόμος του καθεστώτος έβγαλε μια λίστα με μεγαλοοφειλέτες από τον καιρό της φούσκας. Ενας από αυτούς χρωστούσε 30 εκατ. ευρώ και ζούσε με τη σύνταξη της γυναίκας του και με δανεικά. Πάνω σε αυτόν τον οφειλέτη το νομιμο καθεστώς είχε πάρει και δανεικά από τους ξένους, με το επιχείρημα " έχω λαμβάνειν".

Αμέτρητες οι περιπτώσεις ανείσπρακτων χρεών και ευτυχώς τώρα τελευταία γίνεται μια στροφή στην πραγματικοτητα από τους μηχανισμούς που βεβαιώνουν χρέη , πρόστιμα και τα σχετικά. Ο νόμος της λογικής και της πραγματικότητας πρέπει πάντα να υπερέχει του  νόμου του εκάστοτε καθεστώτος επειδή τα θέλω εξαρτώνται πάντα και νομοτελειακά από το εκάστοτε περιβάλλον που δημιουργεί η τήρηση των πρέπει. Η κάθε  εξουσία οφείλει να αυτοπροσδιορίζεται στους σημερινούς καιρούς δίνοντας και το ανάλογο στίγμα στους "εξουσιαζόμενους".

Last Updated on Saturday, 24 February 2018 05:28
 
Τι έγραψε το valuebet στο Γιουρόπα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 23 February 2018 03:51

"Χωρίς ενδιαφέρον οι τιμές αρκετών ονομάτων στις σημερινές ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και αυτό ευνοεί τις μεγάλες αποδόσεις.

Θα προτείνουμε τις εκπλήξεις από  τις Κοπεγχάγη, Αστανα, Λουντογκόρετς,  Έστερσουντ και Σπαρτάκ Μόσχας τόσο στα χάντικαπ όσο και στα ισα. Τα over και τα μεγάλα σκορ προτείνονται στα ματς της Βιγιαρεάλ, της Λάτσιο, της Λειψίας, της Μίλαν και της Αταλάντα.

Προβάδισμα θα δώσουμε στους άσσους των Βιγιαρεάλ, Λάτσιο, Ζενίτ  ενώ και ο άσσος της Μπράγκα παρουσιάζει ενδιαφέρον αφού η Μαρσέιγ δεν έχει λόγους να κοντράρει δυνατά μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα και την Κυριακή έχει το ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν.  Ικανή και για διπλό η ασταθής Σοσιεδάδ στο Σάλτσμπουργκ που θέλει κυρίως τη νίκη μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα.

Στο Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ ο άσσος ανέβηκε και στο 2.00 όμως η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο αφού η Ένωση είναι ικανή και για το καλύτερο αποτέλεσμα"

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 431