ΟΠΑΠ:Κέρδη 40 εκατ. ευρώ σε 5 μέρες! PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 21 March 2008 22:11

Το τεράστιο ποσό των 7 δις δραχμών έχασαν οι Έλληνες παίκτες στο κερδοσκοπικό κρατικό μονοπώλιο σε 5 μέρες  και συγκεκριμένα από την Παρασκευή μέχρι την Τετάρτη. Ο ΟΠΑΠ στις πέντε αυτές μέρες κέρδισε 21 εκατ. ευρώ αφού σε συνολικό τζίρο 52 εκατ. ευρώ είχε πληρωμές 31 εκατομμύρια. Τα κέρδη του μονοπωλίου αφορούν μόνο το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ενώ εκτιμάται ότι στο ίδιο πενθήμερο αφαιρέθηκαν από τα μικρομεσαία εισοδήματα αλλά 20 τουλάχιστον εκατ. ευρώ από το ΚΙΝΟ.
Τα παραπάνω νούμερα δεν επιδέχονται αμφισβήτησης ενώ είναι ακατανόητοι οι λόγοι να μην ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα τα ποσά που παίζονται στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ , στο ΚΙΝΟ και τα άλλα προκαθορισμένα αριθμολαχεία καθώς και τα ποσά των επιστροφών αφού η ΟΠΑΠ ΑΕ αποτελεί εταιρεία που ελέγχεται από το κράτος και λειτουργεί σε μονοπωλιακή βάση.
Η απόκρυψη των στοιχείων μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο σε εταιρείες που λειτουργούν σε ελεύθερη αγορά και η Δικαιοσύνη αλλά και η μάλλον εξαρτημένη Επιτροπή Ανταγωνισμού σιωπούν απέναντι σε αυτή την  αδιαφάνεια. Η δημοσίευση των επιδόσεων του ΟΠΑΠ σε εβδομαδιαία βάση η ανά κουπόνι λειτουργεί υπέρ της ενημέρωσης των παικτών και υπέρ του συνειδητοποιημένου κινδύνου συμμετοχής  στα παιχνίδια του μονοπωλίου που ελέγχεται κυρίως από ξένα κεφάλαια.

 
Θυσίες χωρίς ελπίδα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 21 March 2008 21:17
Μια τεράστια νίκη πέτυχε σε βάρος των εργαζομένων της χώρας η κυβέρνηση των οποίων εκλάπη ο χρόνος εργασίας σε ισοπεδωτική βάση , με ένα νομοσχέδιο που μοιάζει με ατομική βόμβα η οποία πέφτει σε μια πόλη με αποστολή να τιμωρήσει μερικούς κακούς.
Το χτύπημα που δέχτηκαν οι εργαζόμενοι θα αποτυπωθεί στα επόμενα χρόνια όταν θα διαπιστωθεί ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο ήταν μια μπλόφα που είχε στόχο να αποκτηθεί χρόνος από το σύστημα εξουσίας και ο οποίος έληξε. Η χώρα βυθίζεται μέρα με τη μέρα στην ανυπαρξία και στην απελπισία αφού η διακυβέρνηση που έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός είναι η πλέον άδικη στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κράτους. Και η σημερινή εξουσία είναι η μοναδική που δίνει τα πάντα στους ισχυρούς και τους έχοντες συνθλίβοντας με περιφρονητικό τρόπο τους αδύναμους και τις δυνάμεις της παραγωγής.
Ακόμα και αυτό το βαφτισμένο κοινωνικό κράτος  έχει στόχο να υπερασπίσει τις ανώτερες κοινωνικές τάξεις και να δημιουργήσει νέα γκέτο στην ελληνική κοινωνία τα οποία είναι ήδη ορατά. Όλες οι επιλογές της σημερινής διακυβέρνησης είχαν στόχο να υπηρετήσουν την πλουτοκρατία και την κοινωνική ελίτ μέσα από πυρά που εξαπολύθηκαν κατά των μισθωτών , της εργατικής τάξης και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Τα ελληνικά και ξένα καρτέλ μαζί με τους τοκογλύφους χορεύουν ανενόχλητα πάνω στο οικονομικό κουφάρι της χώρας και οι πολίτες καλούνται από την εξουσία να μεταβληθούν σε ύαινες για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.
Πρόκειται για εθνική τραγωδία η έκταση της οποίας θα πάρει απίστευτες διαστάσεις όταν θα αναδειχτεί το μέγεθος του προβλήματος. Η καταπάτηση του οικονομικού δικαίου αποτελεί πλέον τον μονόδρομο μέσα από τον οποία μπορούν να επιβιώσουν οι πολίτες με αποτέλεσμα η διαφθορά, η εγκληματικότητα και η παρανομία να εκτοξευθούν σε ανεξέλεγκτα επίπεδα στα επόμενα χρόνια.
Μια εθνική κομμουνιστική πολιτική αποτελεί πλέον το μοναδικό αντίδοτο που μπορεί να εξασφαλίσει αξιοπρέπεια στους πολίτες της χώρας και να αποκαταστήσει τις αδικίες που προέρχονται από τα φρικτά και κατά συρροή οικονομικά εγκλήματα της πλουτοκρατίας και της άρχουσας τάξης σε βάρος των δυνάμεων της παραγωγής και των  εργαζομένων. Όσοι διαφωνούν με την λύση ενός εθνικού κομμουνιστικού συστήματος ας κάνουν λίγη υπομονή και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα συμφωνήσουν μαζί μας.

 
Μυρμήγκια και Κινόβια PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 18 March 2008 16:15

Εξοντώνονται καθημερινά στα 5,500 χιλιάδες Κινόβια του αυτοαποκαλούμενου εθνικού μονοπωλίου εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού η μέση σταθμισμένη γκανιότα στο ΚΙΝΟ είναι 40% και στη  ρουλέτα που έχει εξοντώσει εκατομμύρια ανθρώπους η γκανιότα είναι 2.8%. Και φυσικά μπροστά στον κουλοχέρη του μονοπωλίου ωχριούν τα φρουτάκια που αφόρισαν πριν χρόνια οι υπερασπιστές της νομιμότητας.
Με όραμα την ζάχαρη που υπάρχει στην άλλη πλευρά της πολυσύχναστης λεωφόρου χιλιάδες μυρμήγκια καθημερινά εφορμούν χωρίς να συνειδητοποιούν κινδύνους προσωπικούς και κοινωνικούς. Και παρότι ένα μόνο φτάνει στη ζάχαρη την άλλη μέρα χιλιάδες μυρμήγκια εφορμούν για το όραμα. Γίναμε όλοι λοιπόν μια ευτυχεσμένη χώρα.
Από πιθανότητες τι να πούμε. Μόλις 1 στις 72 στο τριάρι για απόδοση 25,00 και 1 στις 333 στο τεσσάρι για απόδοση 100,00. Τα -1 δεν έχουν καμιά σημασία αφού απλώς παρατείνουν την παραμονή στην άσφαλτο. Κατά τα άλλα χάθηκαν 2 τρις δραχμές στο ΚΙΝΟ και στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ αλλά δεν μας λέει κανένας πόσες νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν με αυτά τα λεφτά σε ΟΠΑΠ και Ιντραλότ και πόσα επένδυσαν οι μέτοχοι στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα μιλάμε για εθνικό μονοπώλιο, ιερά και όσια. Όπου φτωχοί και οι μοίρα τους και σίγουρα δεν έχουμε κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας για το Σκουπιδιστάν που ζούμε αφού εμείς το δημιουργήσαμε.

 
Ανήθικες ομολογίες PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 16 March 2008 14:49

 

 Κλειδωμένος παραμένει ο αγώνας Θρασύβουλος-Αιγάλεω εδώ και δεκάδες ώρες στο κουπόνι του κράτους χωρίς να γνωρίζει κανένας τους λόγους για τους οποίους δεν προσφέρεται για στοίχημα ο αγώνας και αν αυτός ο αποκλεισμός έγινε επειδή χτυπήθηκε ένα σημείο  με υψηλά ποσά από  τους κύκλους των μυημένων. Ανεξάρτητα από το τι συνέβη ο αποκλεισμός του αγώνα ακόμα και αν αποτελεί προληπτικό αντιτρομοκρατικό μέτρο κατά της τζογαδόρικης τρομοκρατίας που πολιορκεί το κρατικό ταμείο , είναι ένα γεγονός που μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει. Δεν έχουμε δει εδώ και χρόνια στους κρατικούς μπουκμέικερ της Ευρώπης να φράζει αγώνας αφού για να συμβεί αυτό πρέπει να τεκμηριωθεί το αδίκημα του στησίματος.
Έχει λοιπόν αποδείξεις ο ΟΠΑΠ ότι στήθηκε ο αγώνας και αν όχι γιατί τον έφραξε; Και αν το κράτος μπορεί να φράζει αγώνες πρωταθλημάτων στα οποία χορηγός είναι το ίδιο τι κάνουν τα ΜΜΕ τα οποία υποτίθεται ότι ενημερώνουν την κοινή γνώμη και δεν αποτελούν όργανα σκοταδισμού και συγκάλυψης ανήθικων καταστάσεων.

Και ένα ερώτημα. Πριν από 20 μέρες ο βρετανός oddsmaker του ΟΠΑΠ  έκανε ένα «λάθος» και έδωσε 2,50 την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Τότεναμ την ώρα που ήταν στην betfair στο 1.80 και στους άλλους μπουκμέικερ 1,70. Το λάθος τιμήθηκε δεόντως με 500.000 ευρώ για λόγους trading αφού η Άρσεναλ ήταν 5 βαθμούς μπροστά.

Το ερώτημα που προέκυψε  είναι γιατί από εκείνο το λάθος και μετά η Αρσεναλ έχει 4 σερί ισοπαλίες με τις Μπέρμιγχαμ, Άστον Βίλα, Γουίγκαν και Μίντλεσμπρο; Έχουν άραγε  δίκιο αυτοί που υποστηρίζουν μετά μανίας ότι μόνο αν βγει ο ήλιος από τη δύση θα γίνει τίμιο πρωτάθλημα στη Μεγ. Βρετανία;

Last Updated on Monday, 17 March 2008 22:47
 
Οι κινήσεις της lottomatica PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 15 March 2008 13:10

Ρυθμιστής της παγκόσμιας αγοράς στοιχημάτων είναι η ιταλική lottomatica η οποία είναι και η κορυφαία σε τεράστια απόσταση κρατική εταιρεία στοιχημάτων σε ανταγωνιστικότητα αφού είναι και η μόνη που λειτουργεί σε ανοιχτή αγορά και δεν κρύβεται πίσω από φουστάνια και επαίτες. Η lottomatica υπερέχει εντυπωσιακά και στα προσφερόμενα στοιχήματα και σε σύγκριση με το δίδυμο ΟΠΑΠ-Ιντραλότ η ιταλική εταιρεία μοιάζει με Πόρσε που συναγωνίζεται Ζάσταβα σε κούρσα ταχύτητας. Αντίλογος σε όλα αυτά αποτελέί ο μύθος του λαγού με την χελώνα στον οποία υπάρχει και συνέχεια αλλά δεν μας την έχουν πει ποτέ. Μετά την ήττα του λοιπόν ,ο λαγός ξανάτρεξε 1000 φορές με την χελώνα και έκανε ανατροπή με σκορ 1000-1.
Στο σημερινό πρόγραμμα η lottomatica έχει ρίξει τον άσσο της Κίεβο στο 1.60 από το 1.65, την Μπολόνια την πήγε στο 1,35 από το 1.40 ενώ η Σπέτσια πήγε στο 1,90 από το 1.95. Μικρή πτώση 5 μονάδων υπάρχει και στην Αβελίνο ενώ κατέβηκε 10 μονάδες και ο άσσος της Ρόμα που πήγε στο 2,00 από το 2.10
Στην Ιταλική αγορά υπάρχει πιεση με τους άσσους της Μπολόνια που είναι το πρώτο σημείο σε τζίρους και ακολουθεί ο άσσος της Κίεβο.Ορισμένες μικρότερες εταιρείες έριξαν και τον άσσο της Μπαρι και έριξαν την κόντρα από την Γκροσέτο. Για την Ρόμα δεν υπάρχει έντονη ζήτηση και οι η ισοπαλία τουλάχιστον υπολογίζεται.

 
<< Start < Prev 461 462 463 464 465 466 467 468 Next > End >>

Page 468 of 468