Ποιoς είναι ο κακοποιός; PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 06 April 2008 20:09

Κατά καιρούς με βαρύγδουπο τρόπο οι κρατικοί αξιωματούχοι υπερασπίζονται το μονοπώλιο της ΟΠΑΠ ΑΕ με το επιχείρημα προστασίας της ελληνικής κοινωνίας από την διακίνηση μαύρου χρήματος και απο την έκθεση της σε παράνομες πράξεις. Ολα αυτά την ώρα που είναι γεμάτες οι φορολογικές δηλώσεις της πλουτοκρατίας και της εξουσίας με κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ. Ενώ δηλαδή οι Έλληνες επισήμως χάνουν κοντά στα 600 εκατ.ευρώ ετησίως στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, στις φορολογικές δηλώσεις εμφανίζονται  σημαντικά κέρδη. 
Στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεν έχουν καμιά συμμετοχή οι εταιρείες του διαδικτυου και πολύ σωστά αφού η προσκόμιση ενός κερδισμένου δελτίου δεν μπορεί απαραιτήτως  να σημαίνει κερδοφορία από ένα παιχνίδι. Οι ξένοι μπουκμέικερ λοιπόν είναι οι μόνοι νόμιμοι και οι μόνοι που φέρονται έντιμα στην ελληνική κοινωνία. Αντίθετα ο ΟΠΑΠ ασπρίζει το χρήμα σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να κλέψει τους συμπολίτες  του και το κοινωνικό συνολο μέσω του πλουτισμού δια της φοροδιαφυγής κατά συστημα και σε βαθμό που αποτελεί εθνική προδοσία.  Το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος και η αποφαση δικαστηρίου στη Λάρισα δίνουν το ντοκουμέντο ότι ο πραγματικός κακοποιός και ο παράνομος δεν είναι άλλος από το ίδιο το μονοπώλιο το οποίο υπερασπίζεται με πάθος το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Προφανώς επειδή οι Έλληνες πολιτικοί στηρίζονται σε μεγάλο ποσοστό στον υπόκοσμο και στην παραοικονομία. Αυτή είναι η πραγματική τους δύναμη αλλά  πρέπει να ξέρουν ότι η τιμή και η υπόληψη τους δεν θα σωθεί με τα βέτο και τις κορώνες πατριωτισμού αλλά θα σωθεί μόνο όταν ενδιαφερθούν με πράξεις για το καλό του κοινωνικού συνόλου .Όταν αποδείξουν ότι δεν διαπραγματεύονται με τους εγχώριους και ξένους οικονομικούς εγκληματίες για διάφορα ανταλλάγματα. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο.

Last Updated on Sunday, 06 April 2008 20:33
 
Tα μυστικά της επιτυχίας στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 06 April 2008 19:24
Κυκλοφόρησε στα περίπτερα και στους εφημεριδοπώλες όλης της Ελλάδας η ετήσια έκδοση ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Πρόκειται για μια έκδοση απόλυτα απαραίτητη σε κάθε παίκτη αφού περιέχει στατιστικά στοιχεία για όλες τις διοργανώσεις, τεχνικές, θεωρία και συστήματα. Διαβάστε αναλυτικά:
               ΑΡΘΡΑ
Γκανιότα και όμως δεν είναι ανίκητη
Η σωστή ανίχνευση τιμών στο διαδίκτυο
Η λογική των εκπλήξεων ανά πρωτάθλημα
Η επεξεργασία σημείων με βάση την στατιστική
Τα μυστικά των υπεράνθρωπων του τζόγου

      ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ -ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ
Ανάλυση αποδόσεων σε 125 συστήματα
30 συστήματα 5 ως 18 αγώνων
10 τεχνικές για εκατομμύρια
8 μέθοδοι αυξητικού στοιχήματος
10 στρατηγικές για σίγουρα κέρδη
Η χρήση των διπλών παραλλαγών
  
Πληροφορίες 210-6994668 και 6932-412418


Last Updated on Sunday, 06 April 2008 19:29
 
Και το όνομα αυτού: paixtix.gr PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 05 April 2008 23:39
To valuebet απέκτησε αδερφάκι που θα έχει γενέθλια στις 5 Απριλίου. Το paixtix.gr είναι γεγονός και πρόκειται για το δεύτερο παιδί της μαμάς μας που δεν είναι άλλη από το περιοδικό Τα Παιχνίδια της Τύχης που είναι σε αναστολή αλλά σε μερικούς μήνες θα είναι και πάλι στα περίπτερα.
Το paixtix είναι και δεν είναι στοιχηματική ιστοσελίδα. Θα είναι ελεύθερο τα δύο πρώτα χρόνια και μετά βλέπουμε. Τη νέα ιστοσελίδα θα την χαρακτηρίζει η παρεμβατικότητα και η θεματολογία του θα έχει και έντονα στοιχεία από την παγκοσμιοποιημένη κοινωνία. Περίσσοτερα στο paixtix.gr και για όσους ρωτάνε απαντάμε ότι πάντα  η δράση  προκαλεί αντίδραση.
 
10 ισοπαλίες, στήλες 50, δελτία 5 PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 04 April 2008 21:38
Παίζουμε τις 10 ισοπαλίες με μέση τιμή 3,00 σε πέντε δελτία. Πρώτα τις χωρίζουμε σε δύο ομίλους των πέντε ισοπαλιών. Οι πέντε ισοπαλίες του Α ομίλου παίζονται ανά μία σε στάνταρ και σε κάθε δελτίο αναγράφονται οι ισοπαλίες του Β ομίλου με τον κωδικό 3.
Συνολικά απαιτούνται 5 δελτία και αν περάσει μια ισοπαλία από τον Α όμιλο και δύο ισοπαλίες από τον Β όμιλο έχουμε μια τριάδα με επιστροφή των 27 μονάδων από τις 50 του συστήματος. Σε περισσότερες εμφανίσεις ισοπαλιών οι τριάδες πολλαπλασιάζονται ανάλογα με τον αριθμό των επιτυχιών.
Με την μέθοδο αυτή στην οποία ζητάμε 1 ισοπαλία και άνω από τον Α όμιλο και 2 ισοπαλίες και άνω από τον Β όμιλο παίζουμε τις 10 ισοπαλίες σε 50 στήλες ενώ αν παίζαμε τις 10 ισοπαλίες με τον κωδικό 3 θα θέλαμε 120 στήλες. Στη θέση των ισοπαλιών μπορούμε να βάλουμε και άλλα σημεία με διαφορετική απόδοση η κόντρες με υψηλή τιμή με στόχο η μια τριάδα να καλύψει το κεφάλαιο.

 
Η διαχείριση της κάβας PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 04 April 2008 20:38

Στο δεύτερο κεφάλαιο του αφιερώματος του valuebet στο επαγγελματικό στοίχημα θα αναφερθούμε στον καθοριστικό τομέα της διαχείρισης της κάβας. Οι κοινοί θνητοί δηλαδή οι απλοί παίκτες υστερούν έντονα στη διαχείριση των κεφαλαίων τους με αποτέλεσμα να γνωρίζουν μεγάλες απώλειες μέσα από αναξιοκρατικές αυξομειώσεις στα ποντάρισμα τους. Ας δούμε ποιες είναι οι βασικές διαφορές των απλών παικτών με τους επαγγελματίες στη διαχείριση κάβας.
Η συνέχεια δημοσιεύεται στη συνδρομητική σελίδα της ενημέρωσης

 
<< Start < Prev 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Next > End >>

Page 455 of 460