Και το όνομα αυτού: paixtix.gr PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 05 April 2008 23:39
To valuebet απέκτησε αδερφάκι που θα έχει γενέθλια στις 5 Απριλίου. Το paixtix.gr είναι γεγονός και πρόκειται για το δεύτερο παιδί της μαμάς μας που δεν είναι άλλη από το περιοδικό Τα Παιχνίδια της Τύχης που είναι σε αναστολή αλλά σε μερικούς μήνες θα είναι και πάλι στα περίπτερα.
Το paixtix είναι και δεν είναι στοιχηματική ιστοσελίδα. Θα είναι ελεύθερο τα δύο πρώτα χρόνια και μετά βλέπουμε. Τη νέα ιστοσελίδα θα την χαρακτηρίζει η παρεμβατικότητα και η θεματολογία του θα έχει και έντονα στοιχεία από την παγκοσμιοποιημένη κοινωνία. Περίσσοτερα στο paixtix.gr και για όσους ρωτάνε απαντάμε ότι πάντα  η δράση  προκαλεί αντίδραση.
 
10 ισοπαλίες, στήλες 50, δελτία 5 PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 04 April 2008 21:38
Παίζουμε τις 10 ισοπαλίες με μέση τιμή 3,00 σε πέντε δελτία. Πρώτα τις χωρίζουμε σε δύο ομίλους των πέντε ισοπαλιών. Οι πέντε ισοπαλίες του Α ομίλου παίζονται ανά μία σε στάνταρ και σε κάθε δελτίο αναγράφονται οι ισοπαλίες του Β ομίλου με τον κωδικό 3.
Συνολικά απαιτούνται 5 δελτία και αν περάσει μια ισοπαλία από τον Α όμιλο και δύο ισοπαλίες από τον Β όμιλο έχουμε μια τριάδα με επιστροφή των 27 μονάδων από τις 50 του συστήματος. Σε περισσότερες εμφανίσεις ισοπαλιών οι τριάδες πολλαπλασιάζονται ανάλογα με τον αριθμό των επιτυχιών.
Με την μέθοδο αυτή στην οποία ζητάμε 1 ισοπαλία και άνω από τον Α όμιλο και 2 ισοπαλίες και άνω από τον Β όμιλο παίζουμε τις 10 ισοπαλίες σε 50 στήλες ενώ αν παίζαμε τις 10 ισοπαλίες με τον κωδικό 3 θα θέλαμε 120 στήλες. Στη θέση των ισοπαλιών μπορούμε να βάλουμε και άλλα σημεία με διαφορετική απόδοση η κόντρες με υψηλή τιμή με στόχο η μια τριάδα να καλύψει το κεφάλαιο.

 
Η διαχείριση της κάβας PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 04 April 2008 20:38

Στο δεύτερο κεφάλαιο του αφιερώματος του valuebet στο επαγγελματικό στοίχημα θα αναφερθούμε στον καθοριστικό τομέα της διαχείρισης της κάβας. Οι κοινοί θνητοί δηλαδή οι απλοί παίκτες υστερούν έντονα στη διαχείριση των κεφαλαίων τους με αποτέλεσμα να γνωρίζουν μεγάλες απώλειες μέσα από αναξιοκρατικές αυξομειώσεις στα ποντάρισμα τους. Ας δούμε ποιες είναι οι βασικές διαφορές των απλών παικτών με τους επαγγελματίες στη διαχείριση κάβας.
Η συνέχεια δημοσιεύεται στη συνδρομητική σελίδα της ενημέρωσης

 
bet in seconds PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 04 April 2008 16:38

Στο κρατικό ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ευδοκιμεί και ένα άλλο παιχνίδι το οποίο πάιζεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τα πρωϊνά της Παρασκευής και της Τρίτης με ώρα έναρξης στις 8πμ και με την ώρα λήξης να ποικίλει ανάλογα με τις εισροές και τα πεδία εισροών. Το παιχνίδι αυτο είναι κάτι σαν τα πριβέ του καζίνου και απευθύνεται σε υψηλά κεφάλαια τα οποία έχουν την δυνατότητα να επενδύουν σε διαφορές τιμων που κάνει από λάθος, σκοπίμως η τυχαία ο oddsmaker.
Στο bet in seconds συμμετέχουν παίκτες που είναι σε πλήρη αδυναμία στις υπολοιπες ώρες του 24ώρου λόγω έλλειψης trading.Χθες το valuebet έκανε προαναγγελία για το σημερινό bet in  seconds στο οποίο ο χρόνος συμμετοχής στο ξεκίνημα ήταν κοντά στα 900 seconds ενώ είναι άγνωστο αν δόθηκαν παρατάσεις στη συνέχεια μέχρι να αλλάξει η τιμή της Τρεβίζο και να πέσει φραγή στον Λεβαδειακό.
Το bet in seconds της ΟΠΑΠ ΑΕ έχει πολλές ομοιότητες με τις προσφορές στα μεγάλα πολυκαταστήματα του Λονδίνου και εκτιμάται ότι έκανε εισαγωγή στην Ελλάδα με την έναρξη της συνεργασίας ladbrokes - Ιντραλότ. Για να παιχτεί το bet in seconds πρέπει να δοθεί τιμή στα σημεία που αν ο παίκτης παίξει το ανάποδο στο εξωτερικό να είναι κερδισμένος σε οποιαδήποτε εξέλιξη συν την προμήθεια. Δεν πρόκειται δηλαδή για τζογαδόρικη διαδικασία αλλά για ένα τέχνασμα του μονοπωλίου προσφορά στους εκλεκτούς του φίλους με άγνωστα ανταλλάγματα όπως για παράδειγμα η ενοχοποίηση της ελεύθερης αγοράς και του διαδικτύου.
Κατά την θεωρία δράσης και αντίδρασης  δεν πρόκειται για τίποτα άλλο από  δημουργία τρομοκρατών και ενόχων ώστε  να αναπτυχθούν αντιτρομοκρατικά μέτρα τα οποία ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2006.Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα του πορίσματος.

 
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 04 April 2008 00:38
Κυκλοφόρησε στα περίπτερα και στους εφημεριδοπώλες όλης της Ελλάδας η ετήσια έκδοση ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Πρόκειται για μια έκδοση απόλυτα απαραίτητη σε κάθε παίκτη η οποία  περιέχει στατιστικά στοιχεία για όλες τις διοργανώσεις, τεχνικές, θεωρία και έξυπνα συστήματα. Διαβάστε αναλυτικά:

               ΑΡΘΡΑ
Γκανιότα και όμως δεν είναι ανίκητη
Η σωστή ανίχνευση τιμών στο διαδίκτυο
Η λογική των εκπλήξεων ανά πρωτάθλημα
Η επεξεργασία σημείων με βάση την στατιστική
Τα μυστικά των υπεράνθρωπων του τζόγου
Η τέχνη του valuebet

      ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ -ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ
Ανάλυση αποδόσεων σε 125 συστήματα
30 συστήματα 5 ως 18 αγώνων
10 τεχνικές για εκατομμύρια
8 μέθοδοι αυξητικού στοιχήματος
10 στρατηγικές για σίγουρα κέρδη
Η χρήση των διπλών παραλλαγών

Πληροφορίες 210-6994668 και 6932-412418

Last Updated on Sunday, 06 April 2008 19:20
 
<< Start < Prev 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Next > End >>

Page 450 of 455