Διαγραφή κωδικών που έληξαν PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 06 May 2008 21:56

Σήμερα Τρίτη 6 Μαίου έγινε διαγραφή των κωδικών πρόσβασης στις συνδρομητικές σελίδες των οποίων η διάρκεια έληξε και δεν είναι σε ισχύ. Όσοι από τους συνδρομητές επιθυμούν να συνεχίσουν την συνδρομή τους πρέπει να καταθέσουν το αντίστοιχο ποσό σε έναν από τους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς που αναγράφονται στη σελίδα των συνδρομών. Στη συνέχεια πρέπει να επικοινωνήσουν μέσω email η τηλεφωνικά με το valuebet για να τους δοθεί νέος κωδικός η να συνεχίσουν με τον προηγούμενο κωδικό.

 
Τζογαδόρικο τριήμερο PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 06 May 2008 13:13
Σημαντικές διαφορές τιμών παρατηρούνται στο κουπόνι του τριημέρου το οποίο είναι σκληρό αλλά και τζογαδόρικο αφού το παικτικό ενδιαφέρον είναι σε υψηλά επίπεδα. Στο πρόγραμμα της Τρίτης υπάρχει σημαντική αισιοδοξία για Σάλκε και Καϊζερ/τερν ενω οι μεγάλες διαφορές τιμών παρατηρούνται την Τετάρτη και την Πέμπτη. Οι διαφορές είναι σημαντικές σε ορισμένες περιπτώσεις και είναι πιθανό να προκύψει και trading. Αναλυτικά οι διαφορές τιμών δημοσιεύονται στη συνδρομητική σελίδα της ενημέρωσης.
 
ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 01 May 2008 19:30

Πες, πες στο τέλος θα πιστέψουμε ότι φταίει η φιλεύθερη οικονομία για τα οικονομικά δεινά στην μπανανία του 1 εκατ. δημοσίων υπαλλήλων, των κρατικοδίαιτων ΜΜΕ και των χιλιάδων μικρών και μεγάλων αντιπαραγωγικών επιχειρήσεων που συντηρούνται από τα κρατικά ταμεία. Πως είναι δυνατόν ένα φιλελεύθερο  σύστημα να κρατάει την εθνική οικονομία σε μηδενική ανταγωνιστικότητα στο διεθνές τοπίο κανένας δεν το ρωτάει.

Στην οικονομία όμως δεν υπάρχει ατιμώρητο έγκλημα και αιώνιο ψέμα. Και από τη σημερινή και πολυετή  οικονομική χουντα καλύτερα ειναι να περάσουμε σε  γνήσια φιλελεύθερη οικονομία η γνήσιο εθνικό κομμουνιστικό σύστημα. Αν μείνουμε στα σημερινά η ποινή θα είναι πείνα και εξαθλίωση.

Μετά από σκληρές τρίμηνες συνομιλίες οι αμερικανοί μέτοχοι του ΟΠΑΠ απέκτησαν το εθνικό δίκτυο πωλήσεων τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Τι το πέρασαν ότι θα το αποκτούσαν με συνομιλίες μιας ημέρας; Δεν ξέρουν ότι εδω είναι η χώρα του
Μολών Λαβέ Ελεύθερα


ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΠΑΘΕΝΙΟ  Τι ομάδα θα είναι ο Λιακόπουλος στο τελικό του σεντονιού. α) Εψιλον 4,00 β) Μάντσεστερ 15,00 γ) Τσέλσι 1,01

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ   Ο Ρώσος θα πάρει την ενέργεια, ο Γερμανός τα τηλέφωνα , ο Αμερικάνος τον τζόγο , ο Εγγλέζος τον τουρισμό και τις τράπεζες, ο Γάλλος θα πουλήσει αεροπλάνα, ο Ιταλός τα καράβια, ο Σκοπιανός το όνομα , ο Τούρκος το Αιγαίο και έχει και συνέχεια. Όλοι θα πάρουν,  κοτζάμ δημοκρατία έχουμε.

Last Updated on Friday, 02 May 2008 13:06
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 01 May 2008 19:21


Διατίθενται σε σετ και με έκπτωση 40% επί της ονομαστικής τους αξίας οι έξι ετήσιες εκδόσεις που έγιναν από Τα Παιχνίδια της Τύχης  την τελευταία επταετία. Τέσσερις εκδόσεις αφορούν τα στοιχήματα , μια έκδοση αφορά το ΚΙΝΟ και μία έκδοση το super 3 και το extra5. Η τιμή των έξι ετήσιων εκδόσεων ανέρχεται σε 40 ευρώ και διατίθενται στην τιμή των 25 ευρώ.

Οι έξι εκδόσεις είναι οι εξής:

TA ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΟ1
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΟ2
140 ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΚΕΡΔΙΖΩ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ SUPER 3 & ΕΧΤΡΑ 5
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΟ

Στις ετήσιες εκδόσεις δημοσιεύονται συστήματα, θεωρία , πιθανότητες, τεχνικές και πολύτιμα άρθρα για τα τυχερά παιχνίδια.
Στην Αθήνα θα τις βρείτε στο Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ Το Δώρο , Ιπποκράτους 13 , Σταθμός Μετρό Πανεπιστημίου.
Οι ετήσιες εκδόσεις αποστέλλονται και ταχυδρομικώς. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-6994668 και 6932-412418.

Last Updated on Friday, 02 May 2008 12:50
 
Τα μυστικά του trading PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 28 April 2008 17:51

Στο τρίτο από τα δέκα κεφάλαια για το επαγγγελματικό παιχνίδι θα αναλύσουμε το trading. Μην κάνετε το λάθος να ταυτίζετε το trading με τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ που κάνουν trading. Αυτό δεν είναι trading με βάση τις τάσεις της αγοράς αλλά μια προκαθορισμένη διαδικασία που προκύπτει από τις διαφορές τιμών και έχει στόχο την προμήθεια του 8% είτε ολόκληρη , είτε και τη μισή. Το ελληνικό trading δεν αποτελεί τίποτα άλλο από δώρο του ΟΠΑΠ και στο παρελθόν της Ιντραλότ για πολλούς και διάφορους λόγους προς συγκεκριμένα πρόσωπα.
Το αληθινό trading χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη είναι τοποθέτηση χρημάτων σε σημείο το οποίο ο παίκτης εκτιμάει ότι στην πορεία η τιμή του θα πέσει. Παίζει για παράδειγμα 1000 ευρώ σε ένα σημείο του 2.00 το οποίο αν πέσει στο 1.85 θα ανεβάσει την διπλή Χ2 στο 2.10 και ο παίκτης έχει κάνει τη διαφορά του χωρίς να ρισκάρει σε κανένα σημείο παίζοντας το ανάλογο ποσό στο Χ2. Το trading μπορεί να γίνει σε όλες τις εταιρείες του διαδικτύου αρκεί η αγορά των σημείων να είναι σε όσο το δυνατόν υψηλότερη τιμή.
Το trading γίνεται και μέσω των live στοιχημάτων για να υποστηριχθει ένα αρχικό ποντάρισμα. Πολλοί παίκτες παίζουν ένα σημείο του 1.50 για παράδειγμα με 1000 ευρώ. Στη συνέχεια και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα κάνουν κάλυψη. Στην περίπτωση που το φαβορί προηγηθεί ανεβαίνει στα ύψη η διπλή του Χ2 και γίνεται κάλυψη είτε για να εξασφαλιστει ένα μικρότερο κέρδος του 1,50 πχ 1.30 η 1.25 σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα είτε γίνεται μερική κάλυψη ώστε με τον άσσο να πάρει ο παίκτης 1,35 απόδοση και αν γίνει κοντρα να μην χάσει κανένα μέρος του αρχικού κεφαλαίου των 1000 ευρώ.
To trading στα live δεν αφορά μόνο τα σημεία νικητή αλλά και τα under - over. Αν ένας παικτης για παράδειγμα βλέπει ένα υψηλό σκορ πχ να σημειωθούν 5 γκολ και άνω σε έναν αγώνα που το over έχει 1.60 μπορεί να κερδίσει πολλά χρήματα, ποντάροντας διαρκώς στην αλλαγή των χάντικαπ κάθε φορά που σημειώνεται τέρμα. Αρχικά παίζει στο over 2,5 , μετα στο over 3,5 και στο τέλος στο over 4,5. Ορισμένοι αγώνες στήνονται σε υψηλά σκορ για αυτόν τον λόγο και όπως καταλαβαίνετε οι μυημένοι κερδίζουν πολλά χρήματα παιζοντας στην εξέλιξη το over.  Μόλις θα γίνει το over 2.5 ο παίκτης αν το επιθυμεί μπορεί να εξασφαλιστεί ακόμα και αν δεν σημειωθεί τέταρτο γκολ παίζοντας στο over 3,5 μόνο το κέρδος από το over 2,5.
Αυτα για το trading σε γενικες γραμμές όμως θα πούμε και περισσότερα στο μέλλον σε ειδικό κεφάλαιο. Στο επόμενο κεφάλαιο του επαγγελματικού παιχνιδιού θα αναλύσουμε την πίεση  της ψυχολογίας των συνόλων πάνω στα άτομα σε ότι αφορά την διαμόρφωση των τάσεων.

Last Updated on Monday, 28 April 2008 19:20
 
<< Start < Prev 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Next > End >>

Page 447 of 455