TA NEA ΤΟΥ ΤΖΟΓΑΔΙΣΤΑΝ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 11 May 2008 17:04
Δισεβδομαδιαία έκδοση του valuebet
Κυριακή 11 Μαϊου

Aυξήσεις στις πωλήσεις
του ΚΙΝΟ θα φέρει μια έλλειψη βενζίνης στο μέλλον. Σε μια κρίση είναι πιθανό να προσφέρουν στα φανάρια οι πακιστανοί αιμοδότες του ΟΠΑΠ εκτός από νερά και καφέδες και μπουκαλάκια με βενζίνη γεγονός που θα ανεβάσει την ρευστότητα τους. Σε κεντρικό φανάρι της Αθήνας το σαββατοκύριακο διατίθετο βενζίνη σε συσκευασία του 1,5 λίτρου αντί 5 ευρώ. Αν ντεν γκουστάρεις κυρίε τράβα με τα πόντια , ήταν η απάντηση σε όσους έκαναν παράπονα για την τιμή. Είναι ακριβά τα μπαλάκια..


Σε πολύ κρίσιμη περίοδο είναι ακέφαλος ο ΟΔΙΕ για τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να είναι στο επίκεντρο πολλαπλών επιχειρηματικών συμφερόντων ελληνικής γερμανικής και αμερικανικής προέλευσης. Θέση επιχειρεί να πάρει στα αλογάκια και η betfair με τις ξένες ιπποδρομίες δημοσιεύοντας προτάσεις στο goal του Μπόμπολα. Οι ειδικοί λένε ότι στα αλογάκια υπάρχει κόντρα και στην κυβέρνηση και εκδηλώνονται φιλοκαραμανλικά και φιλομητσοτακικά μπλοκ. Το μαγαζί βλέπετε είναι φιλέτο γωνία και για αυτό η κυβέρνηση δεν έβαλε σοβαρό άνθρωπο επί τέσσερα χρόνια στην ηγεσία.


Χωρίς εθνική λοταρία μένει πλέον η Ελλάδα αφού ο ΟΠΑΠ έγινε Νικολετάτος στη θέση του Νικολετάτου δηλαδή μια ιδιωτική εταιρεία διεξαγωγής σκληρών τυχερών παιχνιδιών. Η Ελλάδα πλέον είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που δεν διαθέτει δημόσιο οργανισμό τυχερών παιχνιδιών. Εκτιμάται ότι σύντομα θα δημιουργηθεί νέος εθνικός φορέας παιχνιδιών στη χώρα μας που θα αναλάβει την διοργάνωση λαϊκών τυχερών παιχνιδιών όπως λοταριών λαχείων και αμοιβαίων παιχνιδιών με τα έσοδα να πηγαίνουν σε κοινωφελείς σκοπούς. Αυτός ο οργανισμός θα χρησιμοποιεί νέο δίκτυο πωλήσεων. Ο ΟΠΑΠ πλέον δεν υπάρχει σαν εθνική λοταρία , επέλεξε να γίνει μπαρμπουτιέρα και καζίνο.


Μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ έγινε ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Χατζηεμμανουήλ. Η κυβέρνηση σταδιακά αρχίζει να παίρνει και τον έλεγχο στην βιομηχανία και βάζει τους δικούς της στις θέσεις κλειδιά αν και ο ΟΠΑΠ δεν αποτελεί βιομηχανική επιχείρηση. Στο ΔΣ του ΣΕΒ μπήκε και ο πρόεδρος ενός τηλεοπτικού καναλιού του Αντέννα αλλά και ο πρόεδρος του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Σημεία των καιρών.


Μεγάλο ανάχωμα η Γερμανία για τους Έλληνες φίλους των στοιχημάτων. Οι κόντρες πέφτουν σαν το χαλάζι και κυρίως στα σημεία που τραβάνε τζίρους από την ελληνική αγορά λόγω διαφοράς τιμής. Οι σχέσεις Ελλάδας και Γερμανίας είναι πολύχρονες και μη ξεχνάμε ότι επί του νεοχιτλερικού καθεστώτος Σρέντερ στηνόταν αγώνες στην Γερμανία και τα έπαιρναν από το ελληνικό ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Υπόθεση Χόιτσερ)

Θα σωθεί η Παρί Σεν Ζερμέν λόγω της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαρκοζί υποστηρίζουν άφθονοι παθόντες από τα τερτίπια της. Η Παρί αποτελεί εργαλείο για τον γαλλικό σωβινισμό και εκτροφείο μαύρης και αντιδημοκρατικής προπαγάνδας και η σημερινή γαλλική κυβέρνηση την στηρίζει.
Last Updated on Sunday, 11 May 2008 17:12
 
Επιχείρηση πετροκέρασο PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 10 May 2008 18:18
 Η  πρώτη επιχείρηση του Ευτύχιου είχε τον κωδικό “πετροκέρασο”. Βλέπετε μεγάλωσα σε ένα πλίθινο αγροτόσπιτο και δίπλα είχε ένα στρέμμα με 30 δέντρα. Κερασιές, βυσσινιές, ροδακινιές, λεμονιές, κορομηλιές, αχλαδιές μια βελανιδιά και μπροστά από το σπίτι ήταν δύο πεύκα τα ψηλότερα στον κάμπο κοντά στα 30 μέτρα. Η επιχείρηση πετροκέρασο ξεκίνησε όταν πάτησα τα πέντε χρόνια και αφού ο παππούς μου τις έβρεξε για τα καλά όταν με έπιασε να παίζω με τα σπίρτα μέσα στον αχυρώνα. Αν ξαναπατήσεις εδώ κερατά θα σε κρεμάσω ανάποδα από το πεύκο μου είπε. Και ο παππούς σπάνια με μάλωνε αλλά ότι έλεγε το έκανε
Η συνέχεια, που περιγράφει έναν κόσμο που δεν υπάρχει, στα σχόλια
 
Προσφορά στην ενημέρωση και στη γνώση PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 08 May 2008 23:54
Διατίθενται σε σετ και με έκπτωση 40% επί της ονομαστικής τους αξίας οι έξι ετήσιες εκδόσεις που έγιναν από Τα Παιχνίδια της Τύχης  την τελευταία επταετία. Τέσσερις εκδόσεις αφορούν τα στοιχήματα , μια έκδοση αφορά το ΚΙΝΟ και μία έκδοση το super 3 και το extra5. Η τιμή των έξι ετήσιων εκδόσεων ανέρχεται σε 40 ευρώ και διατίθενται στην τιμή των 25 ευρώ.

Οι έξι εκδόσεις είναι οι εξής:

TA ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΟ1
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΟ2
140 ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΚΕΡΔΙΖΩ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ SUPER 3 & ΕΧΤΡΑ 5
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΟ

Στις ετήσιες εκδόσεις δημοσιεύονται συστήματα, θεωρία , πιθανότητες, τεχνικές και πολύτιμα άρθρα για τα τυχερά παιχνίδια.
Στην Αθήνα θα τις βρείτε στο Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ Το Δώρο , Ιπποκράτους 13 , Σταθμός Μετρό Πανεπιστημίου.
Οι ετήσιες εκδόσεις αποστέλλονται και ταχυδρομικώς. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-6994668 και 6932-412418
Last Updated on Saturday, 20 October 2012 20:23
 
Αντίο Θεοφάνη PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 07 May 2008 06:58

Έφυγε στα 81 του ο Θεοφάνης από την ζωή. Με μόνο παράπονο ότι δεν μπορούσε συνεχίσει το όνειρο του που δεν ήταν άλλο παρά η καλλιέργεια της γης που ήταν όλη του η ζωή. Ποτέ του δεν ήπιε, δεν κάπνισε, δεν τζογάρισε,δεν ξενύχτησε, ήταν αφοσιωμένος στη δουλειά του. Όμως δεν μπορούσε ούτε να δει , ούτε να περπατήσει καλά από την αναπηρία του στο ένα πόδι τα τελευταία χρόνια.
Τού πήγα δύο χαρτιά από τον ταχυδρόμο ένα πρωί του 1968 και μόλις τα διάβασε παραπάτησε και και κάθισε σε μια πέτρα βάζοντας τα χέρια του στο κεφάλι. Οι φασίστες που κυβερνούσαν με την αγάπη του λαού τη χώρα του ζητούσαν 1,2 εκατ. σαν φόρο κληρονομιάς. Και το πλίθινο σπίτι που μέναμε να πουλούσαμε και όλα τα χωράφια να τα δίναμε πάλι δεν θα μαζεύαμε ούτε τα μισά. Ο Θεοφάνης πήρε την γυναίκα και τα τρία μικρά του παιδιά και έκανε τα χαρτιά να φύγει στην Αυστραλία αλλά μια αναπηρία στο πόδι του ακύρωσε το ταξίδι. Τα χρόνια που ακολούθησαν έδωσε σκληρές μάχες με τους φασίστες και το παρακράτος τους , μπήκε και φυλακή και μετά από 10 χρόνια δικαστικών εμπλοκών πλήρωσε την καταραμένη εξουσία.
Η ζημιά όμως ήταν τεράστια αφού ο Θεοφάνης δεχόμενος το χτύπημα από τους φασίστες αντέδρασε με λάθος τρόπο. Η οικογένεια διαλύθηκε ,χτυπήθηκε άγρια και ο Θεοφάνης έχασε τα δύο κορίτσια του σε ηλικία 30 και 35 χρονών . Στην αρχή τα έριξα όλα πάνω του γιατί τον θεώρησα υπαίτιο για τα δεινά. Εκείνος τα έριξε σε μένα που έφυγα μακριά. Κατάλαβα όμως μεγαλώνοντας ότι η αφόρητη πίεση του φασιστικού και αποκρουστικού συστήματος ήταν αυτή που δρομολόγησε τα πάντα. Ο πατέρας μου και η οικογένεια μου έπεσαν θύμα της αποκρουστικής δεξιάς και του μαύρου και αιώνιου παρακράτους της που θα παραδώσει μια μέρα τη χώρα στο σκοτάδι αφού τρέφεται με την αδικία και την ανθρώπινη δυστυχία.
Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω άφεση αμαρτιών στον πατέρα μου και θα του ζητήσω να κάνει και εκείνος το ίδιο προς εμένα. Όσο για τους απόκοσμους φασίστες το μόνο που τους απομένει είναι να παρακαλάνε να μην υπάρχει θεός. Μόνο έτσι θα έχουν κάποιες ελπίδες και ξέρω πολύ καλά τι λέω.
Αντίο Θεοφάνη Αναστασίου. Όπου και να είσαι να είσαι καλά και να είσαι σίγουρος ότι το δίκαιο δεν ξεχνάει ποτέ. Προχθές είπες στη μαμά ότι ήθελες να με δεις. Δεν το είχες ζητήσει ποτέ μέχρι τώρα ,εγώ πάντα αποφάσιζα τις επισκέψεις. Είχες καταλάβει ότι πλησίαζε το τέλος και ας έφυγες όρθιος και στα ξαφνικά. Ξέρω όμως τι θα μου έλεγες , είναι σαν να με είδες.
Π.Α.
 
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΖΟΓΑΔΙΣΤΑΝ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 06 May 2008 23:31
Δισεβδομαδιαία έκδοση του valuebet
Τρίτη 6 Μαϊου

Μέχρι και θέμα ονόματος στον Ολυμπιακό θα οδηγήσει η κόντρα και οι αγωγές του Σωκράτη κατά Ντέμη και Ρίμπο. Στις παρυφές του κιτρινόμαυρου στρατοπέδου υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας , ούτε και ομάδα του Ολύμπου. Το όνομα της ομάδας αποτελεί παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας και η σωστή ονομασία της ομάδας είναι Πειραϊκός η Πανπειραιωτικός κατά το Παναθηναϊκός. Λέτε να γίνουν νέες μάχες στο ΚΑΣ για το όνομα; Και αν υπάρξει εμπλοκή πως θα αποκαλούν τους γαύρους ο Μπους και ο Πούτιν; Αυτό θα είναι πρόβλημα , ποιο μακεδονικό! Για να δούμε πως θα τοποθετηθεί ο Λιακόπουλος σε περίπτωση που ο Καραμανλής βάλει βέτο και αλλάξει όνομα στον γαύρο. Χο-Χο-Χο τι πάθαμε..

Αυτές δεν ήταν συνομιλίες μεταξύ ΟΠΑΠ και ΠΟΕΠΠ αλλά μεταξύ Μαξίμου και ΚΚΕ λένε οι κακές γλώσσες για το θέμα των συμβάσεων των πρακτορείων. Καλά και το ΠΑΣΟΚ που είναι ρώτησε ο αφελής; Και πήρε την απάντηση: Οι άνθρωποι ήταν για δισ ισόβια με αυτά που έκλεψαν από τον Κολωνό που έγινε μετά Κηφισός και δεν έφαγαν ούτε μια μέρα φυλακή από την δεξιά που τους κάλυψε. Το ΠΑΣΟΚ για να βγάλει κιχ για τον ΟΠΑΠ πρέπει να περάσουν 30 χρόνια , σαν να πρόκειται για τα αρχεία της ΣΙΑ και του Φόρεϊν Όφις.

Το είδαμε γραμμένο και αυτό με έγκυρη διατύπωση. Ότι τα περασμένα χρόνια έπαιζες οκτάδα και αν περνούσαν τα επτά ήσουνα και δυσαρεστημένος. Ποια περασμένα χρόνια μήπως τα προπολεμικά; Γιατί τα πραγματικά ντοκουμέντα λένε ότι επί επτά χρόνια αυτή την εποχή στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ η χασούρα ήταν σχεδόν η ίδια με τη φετινή ενώ υπήρχαν και χειρότερες χρονιές. Πότε λοιπόν έβγαιναν μονόστηλο οι οκτάδες και οι επτάδες; Τότε που κέρδισε ο Παναθηναϊκός τον Αίαντα στο Άμστερνταμ η τότε που σήκωσε την κούπα η Δανία στο γιούρο και μετά είπαν ΝΑΙ οι Δανοί στο δημοψήφισμα για την ΟΝΕ ενώ μερικούς μήνες πριν είπαν ΟΧΙ.

Ότι δηλώσεις είσαι σε αυτή τη χώρα. Μέχρι και κορυφαίος τζογαδόρος με την διαφορά ότι τζογαδόρος είναι αυτός που ρισκάρει. Όποιος βγάζει χρήμα χωρίς ρίσκο δεν λέγεται τζογαδόρος δεν ανήκει σε αυτό το είδος. Και δεν λέγεται ρίσκο να έχεις 10% να χάσεις 10 δραχμές και 90% να κερδίσεις 10 δραχμές. Και δεν ξέρουμε αν θα υπήρχαν κάβες για τζόγο στα ίσα αν δεν υπήρχε η κρατική αβάντα και οι προμήθειες.
Στη χώρα που ζούμε όπως υπάρχουν κρατικοί επιχειρηματίες με αβάντα , κρατικοί δημοσιογράφοι με αβάντα, κρατικά ΜΜΕ με αβάντα , κρατικοί υπάλληλοι με αβάντα έτσι υπάρχουν και κρατικοί τζογαδόροι με αβάντα. Τίποτα δεν αναγνωρίζεται υπάρχει πλέον δεδικασμένο μέσα από τον χρόνο που δεν γυρίζει πίσω. Κρατάνε τα λεφτά τους αλλά ο τίτλος του τζογαδόρου αφαιρείται επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πιο θα ήταν η εξέλιξη χωρίς την αβάντα του κράτους. Και αυτές οι αβάντες είναι πολλές τόσο δια γυμνού οφθαλμού όσο και για όσους ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τους τοίχους.

Ένα καυτό δίωρο πλησιάζει. Και ο λόγος για τους αγώνες της Μάντσεστερ που παίζει εκτός έδρας με την Γουίγκαν και της Τσέλσι που υποδέχεται την Μπόλτον. Η Τσέλσι θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Μάντσεστερ και είναι πολύ πιθανό να γίνει χαμός στα live στην ανάδειξη του πρωταθλητή ανάλογα με την εξέλιξη του σκορ. Αν η Μάντσεστερ προηγηθεί και βρεθεί πίσω στο σκορ η Τσέλσι η ομάδα του Φέργκιουσον θα πέσει στο 1,02 και στο 1.05 για κατάκτηση ενώ μπορεί να γίνει και το αντίστροφο και η ομάδα του Αμπράμοβιτς να βρεθεί σούπερ φαβορί για τον τίτλο στην εξέλιξη. Σίγουρα πρόκειται για ένα δίωρο που μπορεί να κάνει ρεκόρ τζιρου στα live antepost.

Κοντά στα 3 εκατ. παίχτηκε η Μπάγερν πέρσι το καλοκαίρι σε απόδοση 1,65 η οποία έξω είχε προσφερθεί στο 1.40 και 1,45. Τα ποσά παίχτηκαν από τους αυτοαποκαλούμενους κορυφαίους τζογαδόρους δηλαδή ήταν υπόθεση 5-10 ανθρώπων.

Κοινωνικός ο ρόλος του ΟΠΑΠ αφού δίνει 150.000 ευρώ ετησίως στον ΟΚΑΝΑ. Τα ίδια περίπου δίνει και για τους συνδικαλιστές της ΠΟΕΠΠ ενώ για τους Ζαχόπουλους και το υπουργείο Πολιτισμού δίνει ετησίως κοντά στα 30 εκατ. ευρώ. Αλλά αφού δίνει 150.000 ευρώ στον ΟΚΑΝΑ η κυβέρνηση επικαλείται κοινωνικό πρόσωπο των μετόχων της εταιρείας για να υπερασπιστεί το μονοπώλιο. Όπως σε πολλά πράγματα και το κοινωνικό πρόσωπο σε αυτή τη χώρα προκύπτει με μια απλή δήλωση και επιχορηγήσεις-χαρτόσημα

Last Updated on Sunday, 11 May 2008 17:10
 
<< Start < Prev 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Next > End >>

Page 446 of 455