Παράνομο το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 21 April 2008 23:26
Εκτός νόμου διεξάγεται το πρωτάθλημα του ΟΠΑΠ αφού ππριν από τρεις μήνες η διοργανώτρια αρχή η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε και διέταξε τον υποβιβασμό της Καλαμαριάς για κακή συμμετοχή παίκτη που έπαιξε με νόμιμο δελτίο. Η συμμετοχή ενός εργαζόμενου με παράτυπο τρόπο σε μια εταιρεία δεν μπορεί να καταδικάζει την εταιρεία σε λουκέτο πολύ περισσότερο αφού δεν έχει προκύψει απο πουθενά ότι η Καλαμαριά απέσπασε οφέλη από την συμμετοχή.
Η αφαίρεση των τριών βαθμών από την Καλαμαρια ουσιαστικά αποτελεί αυθαίρετη πράξη και η διοργανώτρια αρχή με την αφαίρεση των βαθμών προκάλεσε αρχικά  κακή ψυχολογία ,τον  υποβιβασμό της ομάδας και την οικονομική της καταστροφή ενώ για τον ίδιο τον ποδοσφαριστή οι ποινές είναι κατώτερες των βαρύτατων απωλειών που υπέστη η εταιρεία.
Η διαταγή υποβιβασμού της Καλαμαριάς ουσιαστικά τοποθετεί το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός νόμου και ακυρώνει την ύπαρξη της ΟΥΕΦΑ η οποία στη συζήτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα ουσιαστικά ένιψε τας χείρας της αν και διαπίστωσε την παρανομία. Δεν έχουμε ανάγκη λοιπόν  τις υπηρεσίες της  ΟΥΕΦΑ του Πλατινί και της συμμορίας του αφού υπηρετούν την παρανομία, τον εκπεσμό και τα πισώπλατα χτυπήματα επί των αδυνάμων. Αν τώρα οι δικαστές της ΟΥΕΦΑ είναι τόσο ηλίθιοι που δεν μπορούν να αντιληφθούν τις ευθύνες εργαζομένων και εταιρειών τοτε να τους στείλουν να πλένουν πιάτα και όχι να βάζουν την υπογραφή τους σε οικονομικά εγκλήματα και παράνομα πρωταθλήματα.
Το valuebet χαρακτηρίζει λεκέ το φετινό πρωτάθλημα του ΟΠΑΠ που θα συνοδεύει αυτούς που απέκτησαν κέρδη από την διεξαγωγή του.
 
Τι πρότεινε χθες το valuebet PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 17 April 2008 23:30
Πέμπτη 17 Απριλίου
 413-416 Καλμάρ  1,85 Χ Γιουνγκ Μπόυς 2,60 4,81 3
 412-413 Λιουγκσβίλε under 1,80 X Χάμαρμπι over 1,80  3,24 3
    4 αγώνες , κωδικός 3-4
στήλες 5, από 4 μονάδες , σύνολο 20 

 413 Σούντσβαλ-Καλμάρ  1,85 
 414 Χάμαρμπι-Χέλσινμποργκ over 1,80
 416 Ζυρίχη-Γιουνγκ Μπόυς 2 2,60
 424 Έβερτον-Τσελσι 1 3,20
    
    
4 αγώνες , κωδικός 3-4, στήλες 5
από 4 μονάδες , σύνολο 20 μονάδες


 412 Λιουγκσβίλε-Ελφσμποργκ under  1,80
 413Σούντσβαλ-Καλμάρ 2 1,85
 414 Χάμαρμπι-Χέλσινμποργκ over 1,80
 421 Γκάις-Γκέτεμποργκ under 1,70
 
Το σενάριο της εισβολής PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 15 April 2008 18:32
Ο Ευτύχιος Χοϊτσερίδης αναλύει στα σχόλια την πιθανότητα εμπλοκής της Ελλάδας σε ψυχρό πόλεμο με τα Σκόπια, που θα οδηγήσει κλείσιμο των συνόρων και  την δημιουργία γκρίζας ζώνης. Οι κλιμάκωση οδηγεί στη λύση της ελληνικής εισβολής στο γειτονικό κρατίδιο σύμφωνα με τους πιθανούς υπολογισμούς των στρατιωτικών αναλυτών της υπερδύναμης και των ισχυρών φίλων  της.
 
Υποψίες για το Χημείο του ΟΑΚΑ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 09 April 2008 10:36
Το χημείο του ΟΑΚΑ αποτελεί την καρδιά του προβλήματος σε ότι έχει σχέση με το σκάνδαλο ντόπινγκ που απειλεί με εθνικό σόκ την Ελλάδα. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχει το valuebet για τη συγκεκριμένη υπόθεση η οποία τεχνηέντως μεταφέρθηκε στην αχανή Κινα. Τα ελληνικά ΜΜΕ μέχρι σήμερα αποφεύγουν επιμελώς να κάνουν αναφορές στην αξιόπιστη η μη λειτουργία του χημείου του ΟΑΚΑ και στον λεπτομερή έλεγχο των εργαζομένων που απασχολούνται στις εγκαταστάσεις του.Δύο  ιπποδρομιακές υποθέσεις αποκαλύπτουν ότι κάτι τρέχει με την λειοτουργεία του Χημείου το οποίο διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα αλλά οι ειδικοί επιμένουν ότι ο ανθρώπινος παράγοντας μπορεί να καθοδηγήσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Πριν από 2 χρόνια σε έλεγχο που έκανε ο ίδιος ο διευθυντής του ΟΑΚΑ σε άλογο που έτρεχε σε κλασσική κούρσα διαπιστώθηκε ότι το άλογο ήταν ντοπαρισμένο. Το γεγονός συνόδευσε έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία αν δεν έκανε τις διαδικασίες μόνος του ο διευθυντής του Χημείου δεν θα υπήρχαν θετικά αποτελέσματα. Εκέινο το γεγονός συνόδευσαν δηλώσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης που μιλούσαν για μηχανισμούς συγκάλυψης αλλά δεν δοθηκε συνέχεια αφού τα ΜΜΕ στη χώρα μας είναι καθοδηγούμενα και ελεγχόμενα σε μεγάλο βαθμό.
Το 2001 η μεγαλοϊδιοκτήτρια Μαρίνα Μαρινοπούλου έκανε αλλεπάλληλα αιτήματα με τα οποία ζητούσε και τρίτο δείγμα στο αντιντόπινγκ κοντρόλ το οποίο να εξεταζόταν από το χημείο του Λονδίνου. Το άιτημα δεν  έγινε ποτέ δεκτό αν και η ίδια προσφέρθηκε να συνεισφέρει οικονομικά στην δαπάνη. Η επιμονή της κας Μαρινοπούλου ουσιαστικά αποτελούσε ένδειξη ότι δεν υπήρχε εκ μέρους της εμπιστοσύνη στις διαδικασίες του Χημείου του ΟΑΚΑ και σίγουρα αυτή η στάση της αποτελούσε προϊόν ώριμης μελέτης και έγκυρων πληροφοριων. Να τονίσουμε ότι και στο αγγλικό χημείο πριν απο 20 χρόνια είχε βγει ντοπέ αρσενικό άλογο αλλά το χημείο διευκρίνησε μετά ότι τα ούρα που εξέτασε αφορούσαν έγκυο φοραδα. Αυτή η υπόθεση απέδειξε ότι και όταν τα ουρα στην δεκαετία του 1980 πήγαιναν στο εξωτερικό γινόταν παρεμβάσεις απο την Ελλάδα και άλλαζαν τα μπουκάλια. Η όλη υπόθεση είναι πολύ σκοτεινή και υπάρχει η εκτίμηση ότι η κυβέρνηση μέσα από τους μηχανισμούς των ΜΜΕ θα την συγκαλύψει με το σκεπτικό ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει το σοκ της αλήθειας.
Last Updated on Saturday, 23 August 2008 15:54
 
Ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 07 April 2008 20:05

Πριν από δυο εβδομάδες ένας οδηγός τουριστικού λεωφορείου κάνει μια εγκληματική ενέργεια στη Λεωφόρο  Μαραθώνος και τραυματίζει θανάσιμα έναν 17χρόνο ενώ τραυματίζει και τον οδηγό του δικύκλου. Στη συνέχεια εξαφανίζεται στο σκοτάδι και εγκαταλείπει τα θύματα του αβοήθητα. Την  επομένη το πρωί συλλαμβάνεται αλλά μετά από τρεις μέρες η ελληνική Δικαιοσύνη με το γνωστό ακλόνητο λαϊκό επιχείρημα :Eλα μωρέ και τι να κανουμε τώρα , τον αφήνει ελεύθερο. Η υπόθεση δείχνει σαν μια από τις χιλιάδες περιπτώσεις στις οποίες η ελληνική δικαιοσύνη επιβραβεύει την εγκληματική συμπεριφορά όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η μήνυμα που πέρασε στην ελληνική κοινωνία είναι ότι η εγκληματική οδήγηση και η εγκατάλειψη θύματος δεν είναι αξιόποινη πράξη σε βαθμό που να τιμωρείται με προφυλάκιση. Αυτό το μήνυμα η ελληνική Δικαιοσύνη το πέρασε σε συνεργασία με τα ΜΜΕ. Αρχικά υπάρχει έντονη δημοσιότητα για την εγκατάλειψη των θυμάτων από τα κανάλια , στη συνέχεια ο ένοχος βρίσκεται εν μέσω δημοσιότητας και  αποφυλακίζεται σε τρεις μέρες πάλι εν μέσω δημοσιότητας. Η ελληνική Δικαιοσύνη έστειλε με αυτό τον τρόπο μήνυμα στην κοινωνία ότι και η πλέον απεχθής συμπεριφορά στο τιμόνι ακόμα και όταν σκοτώνει είναι ατιμώρητη.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Last Updated on Monday, 07 April 2008 20:13
 
<< Start < Prev 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Next > End >>

Page 446 of 452