Πρώτα θα πουληθεί η Ακρόπολη PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 16 May 2008 21:32
Τα είπαν σήμερα Αλογοσκούφης και Μακρίβι  αλλά τι τα θες και τα γυρεύεις.Πρώτα θα πουληθεί η Ακρόπολη και μετά θα σπάσει το ελληνοαμερικάνικο μονοπώλιο. Όποιος ταϊζει τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Και ας καταληστέψει την κοινωνία. Αρκεί να δώσει φράγκα ,επιρροή και θέσεις εργασίας στην Ρηγίλλης , την Χαριλάου Τρικουπη και τον Περισσό. Και η  ελληνοαμερικάνικη εταιρεία τα έχει δώσει χοντρά στα τρια αυτά κόμματα και στα πέριξ αυτών. Μόνο ο Αλαβάνος  έχει κοντράρει και δείχνει ότι δεν θέλει να συμβιβαστεί. Και φαίνεται ότι είναι ο μόνος που δεν έχει μαύρες τρύπες στο κόμμα του. Όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοι στο θέμα ΟΠΑΠ σκύβουν το κεφάλι γιατί κάποιοι κρατάνε τα κόμματα τους.
Η συνέχεια  , του διά χειρός Ευτύχιου Χοϊτσερίδη άρθρου, στη σελίδα Σχόλια.
 
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΖΟΓΑΔΙΣΤΑΝ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 14 May 2008 20:00

Δισεβδομαδιαία έκδοση του valuebet

Τετάρτη 14 Μαϊου

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πράκτορες  θα διαμαρτυρηθούν έντονα για την απελευθέρωση των στοιχημάτων στην Ελλάδα και θα υπερασπιστούν το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ. Για να πείσει η ΠΟΕΠΠ για το δίκιο του κλάδου θα πετάξει μπροστά στη Βουλή τα βιβιλίαρια τραπεζικών καταθέσεων των 5,500 πρακτόρων που είναι γεμάτα από λεφτά και τα οποία θα αδειάσουν μόλις  γίνει άρση του μονοπωλίου στοιχημάτων. Κατά  την ΠΟΕΠΠ οι πράκτορες έχουν γεμίσει λεφτά από την λειτουργία του μονοπωλίου και η Κομισιόν θέλει να τους πάρει το ψωμί;

Η ηγεσία των πρακτόρων εξασφάλισε ότι δεν θα βάλει τα παιχνίδια του στο διαδίκτυο μόνο ο ΟΠΑΠ η μήπως η απαγόρευση ισχύει και για άλλους φορείς. Για παράδειγμα αν ανοιξει η αγορά θα μπορεί να βάλει παιχνίδια στο διαδίκτυο μόνο  η Ιντραλότ και όχι ο ΟΠΑΠ;  Η μήπως αν ανοίξει η αγορά δεν ισχύει η δέσμευση για τον ΟΠΑΠ που θα βάλει τα παιχνίδια του στο διαδίκτυο χωρίς να δώσει μία στους πράκτορες;

Μετά από 8 χρόνια λειτουργίας του μονοπωλίου στην Ελλάδα κάποιος Τσαρλς Μακρίβι που το παίζει επίτροπος στην Κομισιόν ζήτησε εξηγήσεις από την ελληνική κυβέρνηση. Τώρα που το δίδυμο ΟΠΑΠ-Ιντραλότ τα πήρε όλα από την ελληνική κοινωνία και γέμισε τα θησαυροφυλάκια του έρχεται ο επίτροπος να το παίξει οπαδός της δημοκρατικής οικονομίας.Θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει με τέτοιους σωτήρες.

Παναθηναϊκός από κούνια ο Βγενόπουλος. Ο παππούς του είχε κατάστημα αθλητικών ειδών στην Θεμιστοκλέους και ήταν Γενικός αρχηγός των πρασίνων επί διοίκησης Μοάτσου την δεκαετία του 1960 λένε οι πληροφορίες μας. Στα κατάστημα αθλητικών ειδών γινόταν πώληση εισιτήριων για τους αγώνες του Παναθηναϊκού. Ο παππούς έπαιρνε τον εγγονό του , που ήταν τότε 8-10 χρονών και τον πήγαινε στο γήπεδο. Η διοίκηση Μοάτσου δεν είχε μεγάλη οικονομική δύναμη και προς τέλος της δεκαετίας μπήκε στα πράγματα ο Μαντζαβελάκης που έκανε και σημαντικές μεταγραφές. Ο πατέρας του Βγενόπουλου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν υπάλληλος του ΟΤΕ!

Εντός του έτους θα ζητήσουν άδεια λειουργίας πρακτορείων στην Ελλαδα τρείς εταιρείες η ladbrokes, o william Hill και η betshop. Άγνωστες οι διαθέσεις της stanley bet  που έχει κινηθεί πρώτη αλλά δεν έχει μεγάλη διεθνή παρουσία. Αποτελεί γρίφο η παρουσία της βρετανικής εταιρείας σε μια ανοιχτή ελληνική αγορά.Η stanley έχει προσφύγει εδω και χρόνια στα ελληνικά δικαστήρια αλλά η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί λόγω  και υποτονικής συμπεριφοράς της βρετανικής εταιρείας στην δημοσιοποίηση του όλου  θέματος.

Ποτέ δεν θα μάθουμε τα μυστικά κονδύλια του ΟΠΑΠ προς τα ΜΜΕ και μηχανισμούς επιρροής. Και αυτό συμβαίνει επειδή τα έχουν αρπαξει όλα σχεδόν τα πολιτικά κόμματα. Μόνο πέρσι ο Σύριζα του Αλαβάνου άσκησε πιέσεις για διαφάνεια αλλά ο Σύριζα του Τσίπρα είναι άλλη ιστορία.

 
Συνομιλίες μονοπωλίου-Αλογοσκούφη PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 14 May 2008 14:52
Συνομιλίες θα γίνουν αυτές τις μέρες ανάμεσα στον επίτροπο του εσωτερικού της Κομισιόν κ. Τσαρλς Μακρίβι και του υπουργού εθνικής οικονομίας κ. Αλογοσκούφη. Για τα ελληνικά ΜΜΕ ο κ. Μακρίβι θεωρείται αντίπαλος του ΟΠΑΠ αλλά οι εκτιμήσεις του valuebet  θέλουν τον κ. Μακρίβι να είναι φιλικά προσκείμενος προς τα συμφέροντα των μετόχων της ΟΠΑΠ ΑΕ. Αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από το γεγονός ότι ο κ. Μακρίβι ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν διαχώρισε την ΟΠΑΠ ΑΕ που ανήκει κατα 67% σε ιδιώτες με τα άλλα μονοπώλια της Ευρώπης που ανήκουν κατά 100% στο κράτος.Εχει φροντίσει με επιμέλεια σε όλες του τις αναφορές να βάζει στο ίδιο τσουβάλι μια κερδοσκοπική εταιρεία με τα μονοπώλια άλλων κρατών και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Κατ' εξαίρεση ο κ.Μακρίβι άργησε υπερβολικά να θέσει θέμα για το ελληνικό μονοπώλιο που ήταν κατα 67% ιδιωτικό αλλά ενήργησε με αυξημένο ζήλο προς άλλα μονοπώλια που ήταν 100% κρατικά. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις ειδικές σχέσεις που μπορεί να έχει ο ευρωπαίος  επίτροπος με το μονοπώλιο ΟΠΑΠ-Ιντραλότ και ούτε τους λόγους για τους οποίους έδειξε ζήλο για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δύο εταιρειών σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας.  Θα επισημάνουμε ότι προ τετραετίας και πριν ο κ. Μακρίβι κάνει την όποια αναφορά στο ελληνικό μονοπώλιο ο κ. Αλογοσκούφης είχε δηλώσει ότι πρέπει να ανοιξει η ελληνική αγορά. Όμως  ακροδεξιά και μιλιταριστικά στοιχεία της κυβερνησης τον υποχρέωσαν να πάρει πίσω τη δήλωση ενώ ένα χρόνο μετά ο κ. Μακρίβι έμαθε ότι υπήρχε στον χάρτη της ΟΝΕ και η Ελλάδα.
Σαν παρένθεση να αναφέρουμε ότι η δεινή κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας και η οικονομική κατάρρευση της οφείλονται αποκλειστικά στην επικράτηση μιλιταριστικών και ακροδεξιών αντιλήψεων  διακυβέρνησης που σερβίρονται στον αφελή λαουτζίκο με σάλτσα Κρεμλίνου.
Το valuebet δεν μπορεί να γνωρίζει από ποιός εκ των κ. Μακρίβι και Αλογοσκούφη επιθυμεί το άνοιγμα της ελληνικής αγοράς και υπηρετεί την δημοκρατική οικονομία.Γνωρίζουμε όμως ότι ο επίτροπος της Κομισιόν έχει υπηρετήσει με την στάση του την επιβολή σκοταδισμού και εξαθλίωσης στην ελληνική κοινωνία απο τις δυνάμεις  του ιδιωτικού μονοπωλίου.
Last Updated on Wednesday, 14 May 2008 16:20
 
Γιατί δεν διαπραγματεύτηκαν οι πράκτορες; PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 13 May 2008 15:37

 Οι δύο μεγάλοι αμερικανικοί επενδυτικοί όμιλοι που κατέχουν το 16% του ΟΠΑΠ και μέσα στην διετία θα πάρουν και το μάνατζμεντ της εταιρείας έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι. Και ευτυχώς για αυτούς που δεν ανακατεύτηκαν στις διαπραγματεύσεις ΟΠΑΠ-ΠΟΕΠΠ αφού αν το έκαναν δεν θα μπορούσαν παρά να προσφέρουν αντίτιμο για να πάρουν σε αποκλειστικότητα το δίκτυο των πρακτορείων.
Όλα λοιπόν οδεύουν σε αίσιο τέλος χωρίς να είναι σε θέση κανένας να καταλάβει τι είναι αυτό που υποχρέωσε τους πράκτορες να αρνηθούν διαπραγμάτευση και να κλείσουν τη συμφωνία με συνομιλίες.
H  άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια δημοσιεύεται στη σελίδα των πρακτόρων.

 
Η θέση του valuebet για το τοπίο των στοιχημάτων PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 12 May 2008 22:47
 Τι συμφέρει να παίζω; Ποιο πρέπει να είναι το βασικό κριτήριο επιλογής των σημείων μου;Γιατί πριν από 2 χρόνια περνούσαν οι διαφορές τιμών και οι τάσεις και σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει σε βάρος του παίκτη; Στήνονται οι αγώνες η υπάρχει οργανωμένη παραπληροφόρηση;Τελικά υπάρχουν ευκαιρίες στο στοίχημα η όλα είναι ένα παραμύθι για να χάνει ο κόσμος τα λεφτά του;

Το valuebet απαντάει σε πέντε καυτά ερωτήματα που απασχολούν τον κάθε παίκτη. Από τις απαντήσεις φωτογραφίζεται ουσιαστικά το νέο τοπίο στο αθλητικά στοιχήματα το οποίο πάντα θα είναι ευμετάβλητο και θα λειτουργεί στα πλαίσια της δράσης και της αντίδρασης.
Η ενδιαφέρουσα ανάλυση δημοσιεύεται στη συνδρομητική σελίδα της ενημέρωσης.
Last Updated on Monday, 12 May 2008 22:51
 
<< Start < Prev 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Next > End >>

Page 445 of 455