Σε τι κόσμο ζούμε PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 22 May 2008 19:45
 Οι αγώνες Χαϊδαρίου-Καστοριάς και Πανσερραϊκού -Θρασύβουλου είναι οι μόνοι που μπήκαν στο ελληνικό μονοπώλιο από το πρόγραμμα της Β' Εθνικής. Και κατά σύμπτωση ανήκουν και οι τέσσερις σε φιλοοπαπικούς και φιλοκρατικούς και φιλοκυβερνητικούς κύκλους σύμφωνα με όσα ακούγονται στην πιάτσα. Ο Πανσερραϊκός και ο Θρασύβουλος ανεβαίνουν στην πρώτη κατηγορία, ο δεύτερος στη θέση της Χαλκηδόνας που υποβιβάστηκε. Η υπόθεση φαίνεται να αφορά τα Δυτικά προάστια και τους ομφάλιους λώρους με το κόμμα, τους κουμπάρους και τους συμπεθέρους.
Η συνέχεια των ήπιων απόψεων του Ευτύχιου Χοϊτσερίδη στα σχόλια.
 
Η θέση του valuebet για την σύμβαση των πρακτόρων PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 20 May 2008 19:33
Κερδίζουν η χάνουν οι πράκτορες με την σύμβαση που θα υπογράψουν με τον ΟΠΑΠ; Και ποια είναι τα κέρδη τους και η χασούρα τους αν δεχτούμε ότι έγινε παζάρι; Το valuebet βάζει το χέρι στην καρδιά και λέει τα πράγματα με το όνομα τους όπως έχουμε αντιληφθεί όλη την υπόθεση. Κάποια σημεία των δικών μας εκτιμήσεων δεν θα αρέσουν ούτε στους πράκτορες , ούτε στον ΟΠΑΠ αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει μια ρεαλιστική προσέγγιση η οποία σέβεται το δίκαιο και την αλήθεια.

Ξεκινάμε με την εκτίμηση ότι η σύμβαση γίνεται μεταξύ γνωστών και ημετέρων. Δεν υπάρχει αντίλογος και αυτό φαίνεται από μακριά. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει είναι για το μονοπώλιο η όλη διαδικασία. Τα αποτελέσματα με μια πρώτη ματιά έχουν οφέλη για τους πράκτορες. Αυτά τα οφέλη όμως είναι πρόσκαιρα και μηδαμινά. Ο μέσος πράκτορας θεωρεί ότι η διατήρηση των μέτρων στη χορηγία αδειών αποτελεί κέρδος. Εμείς αυτό το θεωρούμε οικονομική αδικία που δεν είναι και νόμιμη συνταγματικά. Είναι οικονομική αδικία επειδή πρώτο διαμορφώνει στάτους κβο στον χάρτη των πρακτορείων και ταυτόχρονα απαγορεύει επενδύσεις από τρίτους η και τους ίδιους τους πράκτορες σε μεγαλύτερες αίθουσες.

Ολόκληρη η ενδιαφέρουσα ανάλυση του valuebet για τα επίμαχα σημεία της σύμβασης δημοσιεύεται στη σελίδα των πρακτόρων
 
Φέτα και κρασάκι κάτω από την αχλαδιά PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 19 May 2008 19:02

Σε επίπεδο χαβαλέ η συνάντηση του υπουργού οικονομικών και του ευρωπαϊκού επιτρόπου κ. Τσαρλς Μακρίβι δεν έφερε καμιά είδιση σε ότι αφορά το μονοπώλιο. Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού έχει διαπιστωθεί ότι ο κ. Τσαρλς Μακρίβι ήταν ο επιθυμητός αντιπαλος για το ελληνοαμερικανικό μονοπώλιο επί σειρά ετών.Το πρόβλημα για τον κ. Μακρίβι είναι ότι είναι καπιταλιστής. Και σαν καπιταλιστής θα έπρεπε να τα βάλει με τους μετόχους του ΟΠΑΠ που ειναι πολύ σκληροί καπιταλιστές όπως τα αμερικάνικα κεφάλαια. Δεν είχε το σθένος ο ευρωπαϊκός επίτροπος να τα βάλει μαζί μας είναι η πληροφορία που έχει το valuebet εδω και αρκετούς μήνες. Και η δήλωση αυτή αποδίδεται σε κύκλους των αμερικανών μετόχων της ΟΠΑΠ ΑΕ. Είναι λοιπόν λογικό να αναρωτηθεί κανείς πως θα ανοίξει η αγορά αφού ο ΟΠΑΠ έχει μαζί του τον επίτροπο, την Ρηγίλλης και το Μαξίμου, τον Περισσό, την άκρα δεξιά και το ΠΑΣΟΚ που ελέγχει τους 300 μονίμους υπαλλήλους της εταιρείας. Και τα παραπάνω λύνουν τις απορίες γιατί ο κ. Μακρίβι ενώ γνώριζε δεν εθεσε θέμα εγκληματικότητας στην Κομισιόν από το ελληνομερικάνικο μονοπώλιο με τις αποδεδειγμένες υποθέσεις ξεπλύματος χρήματος.

Εξελίξεις δεν αναμένονται στο θέμα του μονοπωλίου αφού οι αμερικανοί μέτοχοι έχουν επιβάλει τις απόψεις τους από Περισσό μέχρι του Μαξίμου. Και οι πληροφορίες λένε ότι αυτό που συζητήθηκε στα σοβαρά ανάμεσα στον κ. Μακρίβι και τον κ. Αλογοσκούφη ήταν το πότε θα δώσει άδεια η κυβέρνηση στους αμερικανούς μετόχους να βάλουν στα πρακτορεία φρουτάκια. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να η κυβέρνηση να επιτρέψει την λειτουργία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών ψυχαγωγικού περιεχομένου στην Ελλάδα. Στο σχετικό άρθρο θα περάσει μια παράγραφος που θα λέει ότι επιτρέπονται και τα τυχερά παιχνίδια υπό όρους που φυσικά θα εκπληρώνει μόνο ο ΟΠΑΠ και οι αμερικάνοι μετοχοί του.

Αυτό το σχετικό άρθρο θα συνταχθεί από τους ίδιους κύκλους που συνέταξαν το αρθρο περί στοιχημάτων και ξεπλύματος χρήματος που φαίνεται ότι ελέγχουν απόλυτα σχεδόν όλα τα πολιτικά κόμματα και ειδικά τα δύο μεγαλύτερα. Αυτοί οι κύκλοι φαίνεται να λειτουργούν πάντα κοντά η δίπλα στις κορυφές των θεσμών, σε ανώτατο επιπεδο  και έχουν υπεροκομματική ιδιότητα.Αυτά τα χρήσιμα και για όσους ρωτάνε ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο.Σας ενημερώνουμε όμως ότι πρόκειται για κύκλους που η δράση τους έχει προκαλέσει τις μεγαλύτερες καταστροφές στην μεταπολεμική Ελλάδα και ανανεώνονται διαρκώς με τα ίδια αντεθνικά συστατικά.
Αυτα είχε να πει το valuebet μεταξύ τύρου και αχλάδου για τα γεγονότα. Εμείς από αυτή την ιστοσελίδα κάνουμε τον χαβαλέ μας και για  πιο σοβαρή και έγκυρη ενημέρωση να απευθύνεστε στα κανάλια και την ΕΣΗΕΑ.

ΥΓ Αν χάσει η Καλομοίρα θα γίνει της κακομοίρας Μίστερ Μακρίβι για αυτό κάντε κάτι να τονωθεί η εθνική υπερηφάνεια. Τόσα δίνουμε να μην πάρουμε και κάτι; Και αν καθίσει και το παρολί Καλομοίρα Χ Νικοπολίδης στο γιούρο εμείς σαν χώρα κ. Μακρίβι έχουμε πολλά να δώσουμε. Δείτε το και σαν αντισταθμιστικά οφελη. Άντε βίβα, χικ...

 
Πρώτα θα πουληθεί η Ακρόπολη PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 16 May 2008 21:32
Τα είπαν σήμερα Αλογοσκούφης και Μακρίβι  αλλά τι τα θες και τα γυρεύεις.Πρώτα θα πουληθεί η Ακρόπολη και μετά θα σπάσει το ελληνοαμερικάνικο μονοπώλιο. Όποιος ταϊζει τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Και ας καταληστέψει την κοινωνία. Αρκεί να δώσει φράγκα ,επιρροή και θέσεις εργασίας στην Ρηγίλλης , την Χαριλάου Τρικουπη και τον Περισσό. Και η  ελληνοαμερικάνικη εταιρεία τα έχει δώσει χοντρά στα τρια αυτά κόμματα και στα πέριξ αυτών. Μόνο ο Αλαβάνος  έχει κοντράρει και δείχνει ότι δεν θέλει να συμβιβαστεί. Και φαίνεται ότι είναι ο μόνος που δεν έχει μαύρες τρύπες στο κόμμα του. Όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοι στο θέμα ΟΠΑΠ σκύβουν το κεφάλι γιατί κάποιοι κρατάνε τα κόμματα τους.
Η συνέχεια  , του διά χειρός Ευτύχιου Χοϊτσερίδη άρθρου, στη σελίδα Σχόλια.
 
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΖΟΓΑΔΙΣΤΑΝ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 14 May 2008 20:00

Δισεβδομαδιαία έκδοση του valuebet

Τετάρτη 14 Μαϊου

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πράκτορες  θα διαμαρτυρηθούν έντονα για την απελευθέρωση των στοιχημάτων στην Ελλάδα και θα υπερασπιστούν το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ. Για να πείσει η ΠΟΕΠΠ για το δίκιο του κλάδου θα πετάξει μπροστά στη Βουλή τα βιβιλίαρια τραπεζικών καταθέσεων των 5,500 πρακτόρων που είναι γεμάτα από λεφτά και τα οποία θα αδειάσουν μόλις  γίνει άρση του μονοπωλίου στοιχημάτων. Κατά  την ΠΟΕΠΠ οι πράκτορες έχουν γεμίσει λεφτά από την λειτουργία του μονοπωλίου και η Κομισιόν θέλει να τους πάρει το ψωμί;

Η ηγεσία των πρακτόρων εξασφάλισε ότι δεν θα βάλει τα παιχνίδια του στο διαδίκτυο μόνο ο ΟΠΑΠ η μήπως η απαγόρευση ισχύει και για άλλους φορείς. Για παράδειγμα αν ανοιξει η αγορά θα μπορεί να βάλει παιχνίδια στο διαδίκτυο μόνο  η Ιντραλότ και όχι ο ΟΠΑΠ;  Η μήπως αν ανοίξει η αγορά δεν ισχύει η δέσμευση για τον ΟΠΑΠ που θα βάλει τα παιχνίδια του στο διαδίκτυο χωρίς να δώσει μία στους πράκτορες;

Μετά από 8 χρόνια λειτουργίας του μονοπωλίου στην Ελλάδα κάποιος Τσαρλς Μακρίβι που το παίζει επίτροπος στην Κομισιόν ζήτησε εξηγήσεις από την ελληνική κυβέρνηση. Τώρα που το δίδυμο ΟΠΑΠ-Ιντραλότ τα πήρε όλα από την ελληνική κοινωνία και γέμισε τα θησαυροφυλάκια του έρχεται ο επίτροπος να το παίξει οπαδός της δημοκρατικής οικονομίας.Θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει με τέτοιους σωτήρες.

Παναθηναϊκός από κούνια ο Βγενόπουλος. Ο παππούς του είχε κατάστημα αθλητικών ειδών στην Θεμιστοκλέους και ήταν Γενικός αρχηγός των πρασίνων επί διοίκησης Μοάτσου την δεκαετία του 1960 λένε οι πληροφορίες μας. Στα κατάστημα αθλητικών ειδών γινόταν πώληση εισιτήριων για τους αγώνες του Παναθηναϊκού. Ο παππούς έπαιρνε τον εγγονό του , που ήταν τότε 8-10 χρονών και τον πήγαινε στο γήπεδο. Η διοίκηση Μοάτσου δεν είχε μεγάλη οικονομική δύναμη και προς τέλος της δεκαετίας μπήκε στα πράγματα ο Μαντζαβελάκης που έκανε και σημαντικές μεταγραφές. Ο πατέρας του Βγενόπουλου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν υπάλληλος του ΟΤΕ!

Εντός του έτους θα ζητήσουν άδεια λειουργίας πρακτορείων στην Ελλαδα τρείς εταιρείες η ladbrokes, o william Hill και η betshop. Άγνωστες οι διαθέσεις της stanley bet  που έχει κινηθεί πρώτη αλλά δεν έχει μεγάλη διεθνή παρουσία. Αποτελεί γρίφο η παρουσία της βρετανικής εταιρείας σε μια ανοιχτή ελληνική αγορά.Η stanley έχει προσφύγει εδω και χρόνια στα ελληνικά δικαστήρια αλλά η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί λόγω  και υποτονικής συμπεριφοράς της βρετανικής εταιρείας στην δημοσιοποίηση του όλου  θέματος.

Ποτέ δεν θα μάθουμε τα μυστικά κονδύλια του ΟΠΑΠ προς τα ΜΜΕ και μηχανισμούς επιρροής. Και αυτό συμβαίνει επειδή τα έχουν αρπαξει όλα σχεδόν τα πολιτικά κόμματα. Μόνο πέρσι ο Σύριζα του Αλαβάνου άσκησε πιέσεις για διαφάνεια αλλά ο Σύριζα του Τσίπρα είναι άλλη ιστορία.

 
<< Start < Prev 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Next > End >>

Page 444 of 455