bet in seconds PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 04 April 2008 15:38

Στο κρατικό ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ευδοκιμεί και ένα άλλο παιχνίδι το οποίο πάιζεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τα πρωϊνά της Παρασκευής και της Τρίτης με ώρα έναρξης στις 8πμ και με την ώρα λήξης να ποικίλει ανάλογα με τις εισροές και τα πεδία εισροών. Το παιχνίδι αυτο είναι κάτι σαν τα πριβέ του καζίνου και απευθύνεται σε υψηλά κεφάλαια τα οποία έχουν την δυνατότητα να επενδύουν σε διαφορές τιμων που κάνει από λάθος, σκοπίμως η τυχαία ο oddsmaker.
Στο bet in seconds συμμετέχουν παίκτες που είναι σε πλήρη αδυναμία στις υπολοιπες ώρες του 24ώρου λόγω έλλειψης trading.Χθες το valuebet έκανε προαναγγελία για το σημερινό bet in  seconds στο οποίο ο χρόνος συμμετοχής στο ξεκίνημα ήταν κοντά στα 900 seconds ενώ είναι άγνωστο αν δόθηκαν παρατάσεις στη συνέχεια μέχρι να αλλάξει η τιμή της Τρεβίζο και να πέσει φραγή στον Λεβαδειακό.
Το bet in seconds της ΟΠΑΠ ΑΕ έχει πολλές ομοιότητες με τις προσφορές στα μεγάλα πολυκαταστήματα του Λονδίνου και εκτιμάται ότι έκανε εισαγωγή στην Ελλάδα με την έναρξη της συνεργασίας ladbrokes - Ιντραλότ. Για να παιχτεί το bet in seconds πρέπει να δοθεί τιμή στα σημεία που αν ο παίκτης παίξει το ανάποδο στο εξωτερικό να είναι κερδισμένος σε οποιαδήποτε εξέλιξη συν την προμήθεια. Δεν πρόκειται δηλαδή για τζογαδόρικη διαδικασία αλλά για ένα τέχνασμα του μονοπωλίου προσφορά στους εκλεκτούς του φίλους με άγνωστα ανταλλάγματα όπως για παράδειγμα η ενοχοποίηση της ελεύθερης αγοράς και του διαδικτύου.
Κατά την θεωρία δράσης και αντίδρασης  δεν πρόκειται για τίποτα άλλο από  δημουργία τρομοκρατών και ενόχων ώστε  να αναπτυχθούν αντιτρομοκρατικά μέτρα τα οποία ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2006.Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα του πορίσματος.

 
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 03 April 2008 23:38
Κυκλοφόρησε στα περίπτερα και στους εφημεριδοπώλες όλης της Ελλάδας η ετήσια έκδοση ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Πρόκειται για μια έκδοση απόλυτα απαραίτητη σε κάθε παίκτη η οποία  περιέχει στατιστικά στοιχεία για όλες τις διοργανώσεις, τεχνικές, θεωρία και έξυπνα συστήματα. Διαβάστε αναλυτικά:

               ΑΡΘΡΑ
Γκανιότα και όμως δεν είναι ανίκητη
Η σωστή ανίχνευση τιμών στο διαδίκτυο
Η λογική των εκπλήξεων ανά πρωτάθλημα
Η επεξεργασία σημείων με βάση την στατιστική
Τα μυστικά των υπεράνθρωπων του τζόγου
Η τέχνη του valuebet

      ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ -ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ
Ανάλυση αποδόσεων σε 125 συστήματα
30 συστήματα 5 ως 18 αγώνων
10 τεχνικές για εκατομμύρια
8 μέθοδοι αυξητικού στοιχήματος
10 στρατηγικές για σίγουρα κέρδη
Η χρήση των διπλών παραλλαγών

Πληροφορίες 210-6994668 και 6932-412418

Last Updated on Sunday, 06 April 2008 18:20
 
Επιθέσεις κατά εργαζομένων PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 03 April 2008 20:18
Συνεχίζονται οι επιθέσεις από τις δυνάμεις που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των ξένων και εγχώριων μετόχων της ΟΠΑΠ κατά παράβαση της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Σε επιχείρηση που έγινε στο Αίγιο συνελήφθησαν εργαζόμενοι με την κατηγορία οτι συνεργαζόταν με εταιρείες του εξωτερικού. Πρόκειται για μια απο τις πολλές αστυνομικές επιχειρήσεις που γίνονται σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΟΠΑΠ και της ΠΟΕΠΠ σε βάρος Ελλήνων εργαζομένων που επιθυμούν να αναπτύξουν δραστηρίοτητες στις αγορές των τυχερών παιχνιδιών.Δυστυχώς στην Ελλάδα ένα εξωθεσμικό κέντρο απαγορεύει τις δραστηριότητες με τις εταιρείες του εξωτερικού σαν να υπάρχει νομοθεσία με την οποία έχουν αφαιρεθεί τα δικαιωματα των Ελλήνων πολιτών και των οικονομικών μεταναστών  και έχουν παραχωρηθεί σε μια κερδοσκοπική εταιρεία που ελέγχεται κυρίως από ξένα θηριώδη συμφέροντα.
Το κεντρο των επιχειρήσεων κατά των εργαζομένων εκτιμάται ότι βρίσκεται στην ευρυτερη περιοχή της Αχαϊας όπως προκύπτει από την χαρτογράφηση των αστυνομικών επιχειρήσεων.  Οι περιοχές στις οποίες υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε διώξεις είναι η εθνική οδος Αθηνών -Πατρών-Πυργου και η κλιμάκωση των επιχειρήσεων έχει έναρξη το καλοκάιρι του 2006 όταν έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αναλάβει την διοργάνωση των στοιχημάτων. Πάντως επιχειρήσεις πάνω από τα στενά των Τεμπών σπανίζουν και οι διώξεις εστιάζονται στην Αττική και στην περί της Αχαϊας περιοχή. Πριν απο λίγες μέρες ο κ. Χατζηεμμανούλ από τους στενούς συνεργάτες της πρώην υπουργού κ. Γιαννάκου σε θέματα παιδείας και θεωρητικός  της ελεύθερης ,χωρίς όμως να την πολυπιστεύει, αγοράς ανήγγειλε διώξεις κατά εργαζομένων και πολιτών που επιλέγουν σχέσεις με εταιρείες της ευρωπαϊκής ένωσης.
 
Πρωϊνό ξύπνημα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 03 April 2008 19:16
Οι τιμές που δόθηκαν από το μονοπώλιο στις νίκες  κυρίως των Τρεβίζο, Λεβαδειακού, Κίεβο αποτελούν έναυσμα για πρωϊνό ξύπνημα αφού υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες όλα να κριθούν σε μερικά λεπτά της ώρας μόλις το ρολόι δείξει 8 και ανοίξουν οι μηχανές. Υπάρχουν όμως διαφορές τιμών και σε άλλους αγώνες ενώ υπάρχουν και σημεία τα οποία πρόκειται να κατηφορίσουν σύμφωνα με τις τα πρώτα δείγματα. Αναλυτικά οι διαφορές τιμών δημοσιεύονται στη συνδρομητική σελίδα της ενημέρωσης του valuebet.
 
Σε αργία το μαγαζί του 350.000 ετησίως PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 03 April 2008 11:51
Γενική συνέλευση εργαζομένων σήμερα στον ΟΠΑΠ η οποία ξεκίνησε στι 12. Και επί τη ευκαιρία οι εργαζόμενοι κατέβασαν τα ρολά από το πρωί αφού δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα λογιστήρια και άλλες απαραίτητες υπηρεσίας. Η Πέμπτη είναι ημέρα εκκαθαρίσεων για το δίκτυο των 5.500 πρακτόρων όμως ποιός δίνει σημασία στις λεπτομέρειες. Και κυρίως γιατί να δώσει ο πρόεδρος του με την αμοιβή των 350.000 ευρώ ετησίως τώρα που όλοι εκει μέσα είναι μια καλοπληρωμένη και ευτυχισμένη οικογένεια.Ετσι δεν συμβαίνει κατα την παράδοση στις επιχειρήσεις του δημοσίου; Οι εργαζόμενοι νίβουν το πρόσωπο των προϊσταμένων και των διευθυντών, των μάνατζερ και των προέδρων και αυτοί με τη σειρά τους νίβουν το πρόσωπο των εργαζομένων. Με τι το νίβουν; Βάλτε το μυαλο σας να δουλέψει και θα το βρείτε.  
 
<< Start < Prev 441 442 443 444 445 446 447 448 Next > End >>

Page 444 of 448