Εθνική επιτροπή προώθησης τζόγου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 30 May 2008 21:40

"Στο δρόμο προς το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων βρίσκεται η Ελλάδα. Αιτία; Απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου Ζαχαρόπουλου και του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση έργου παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών οικονομικής και διοικητικής υποστήριξης για λογαριασμό της Εταιρείας στον διεθνή οίκο Price Waterhouse Coupers. Το συγκεκριμένο θέμα είχε χειρισθεί ο κ. Ζαχαρόπουλος, που οδήγησε σε παραπλάνηση τον υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη και τον τότε υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Δ. Αβραμόπουλο. Οταν έγινε αντιληπτή η ενέργεια του κ. Ζαχαρόπουλου στις 4 Μαρτίου 2005 να περάσει στα λοιπά θέματα μία τόσο σοβαρή υπόθεση, οι δύο υπουργοί δεν επικύρωσαν τη σχετική απόφαση με την υπογραφή τους, ενώ την ίδια οδό ακολούθησε και η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Ηδη, το πρώτο καμπανάκι για την εν λόγω περίπτωση χτύπησε από την Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, η οποία απάντησε σε σχετική ερώτηση, εγκαλώντας την κυβέρνηση και καταλήγοντας ότι «η ΕΤΑ παρέβη την υποχρέωσή της να δημοσιεύσει σχετική προκήρυξη και να προβεί σε πρόσκληση υποβολής προσφορών, αποφασίζοντας την άμεση ανάθεση της επίμαχης σύμβασης στην Price Waterhouse Coupers με τον ισχυρισμό ότι η τελευταία αποτελεί τον μοναδικό πάροχο τέτοιου είδους υπηρεσιών στην αγορά»."

Σε δημιουργία Εθνικής Επιτροπής Τυχερών Παιγνίων προχώρησε η κυβέρνηση. Προέδρος της επιτροπής είναι ο Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος ο οποίος κατείχε την θέση στην ΕΤΑ από την οποία ήρθε σε σύγκρουση με την κυβέρνηση και τον κ. Αλογοσκούφη όπως προκύπτει από το παραπάνω δημοσίευμα της Καθημερινής στιις 22/12/2006. Μέλος στην Εθνική Επιτροπή είναι και ο κ. Νειάδας ο άνθρωπος που μαζί με τον κ. Κωστάκο εγκατέστησαν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το ΚΙΝΟ καταπατώντας κάθε νομιμότητα και όσα όριζε το προεδρικό διάταγμα.
Ο κ. Νειάδας εισιγήθηκε στην πορεία και την αύξηση των ωρών λειτουργίας του ΚΙΝΟ το οποίο έχει καταστρέψει 150.000 οικογένειες στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή θα έχει ως πρώτο στόχο την άυξηση του τζόγου με την εγκατάσταση κουλοχέρηδων (φρουτάκια) στα πρακτορεια του ΟΠΑΠ με πρόσχημα τις πιέσεις της Κομισιόν για να επιτραπεί η λειτουργία ψυχαγωγικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών στη χώρα μας. Η Κομισιόν δεν κάνει αναφορά σε ηλεκτρονικό τζόγο όμως η κυβέρνηση μέσω της επιτροπής θα ρίξει στην αγορά και το Βιντεολόττο αποδεικνύοντας τις πραγματικές της προθέσεις.

 
Παιχνίδια με τη φωτιά PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 30 May 2008 19:42
 Σύσσωμη η Ελλάδα επιτίθεται εναντίον της ελεύθερης αγοράς Η κρατική προπαγάνδα λασπώνει την επιχειρηματικότητα σε πολλαπλάσιο βαθμό από ότι το έκαναν οι ένοπλες οργανώσεις του παρελθόντος που τουλάχιστον είχαν μια διαφορετική αντίληψη περί εξουσίας. Ο Ευτύχιος όλα αυτά τα θεωρεί ανεξήγητα με βάση την απλή λογική. Η Ελλάδα εδώ και δεκαετίες κινείται σε καθεστώς ελεύθερης αγοράς. Η οποία δεν μπορεί ξαφνικά να παραφρόνησε και να το έριξε στην κερδοσκοπία. Αλλά ακόμα και αν δεχτούμε ότι υπάρχει κερδοσκοπία αυτό σημαίνει κάτι πολύ λογικό επίσης. Ότι δεν υπάρχει ελεύθερη αγορά. Δηλαδή όλες οι δραστηριότητες ελέγχονται από μια πυραμίδα καρτέλ με κορυφή τις τράπεζες και τις επιχειρήσεις. Και καρτέλ υπάρχουν μόνο στα κράτη που ελέγχονται οι θεσμοί που τα αρπάζουν οι δικαστές , οι πολιτικοί και οι μηχανισμοί πληροφόρησης. Στον μεσαίωνα και στις κοινωνίες των τσιφλικάδων το σύστημα δεν ήταν κομμουνιστικό. Αλλά δεν ήταν ούτε και καθεστώς ελεύθερης αγοράς. Στη δημοκρατία η ελεύθερη αγορά αποτελεί το βασικότερο συστατικό μαζί με την λειτουργία των θεσμών. Όταν πάψουν να λειτουργούν οι θεσμοί τότε παύει να υπάρχει ελεύθερη αγορά και επικρατεί ο νόμος του ισχυρού. Δεν υπάρχουν αινίγματα στις οικονομικές δραστηριότητες, ούτε μεταφυσικές καταστάσεις. Κατά τη γνώμη μου η Ελλάδα παίζει παιχνίδια με τη φωτιά σαν και αυτά που έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του 2007 και κορυφώθηκαν με μια πτώση από το μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου.

Στην διάρκεια του 2007 καταστράφηκαν οι υποδομές πρασίνου της χώρας, επιχειρήθηκε να εξοντωθεί πολιτικά ο Παπανδρέου με την κατηγορία του αντιλαϊκισμού , εκτοξεύθηκαν στα ύψη παρακρατικά αριστερά και ακροδεξιά ρεύματα και εκτινάχτηκαν στα ύψη οι επιβαρύνσεις της κοινωνίας από τον τζόγο και τα επιτόκια. Οι νόμοι καταπατήθηκαν έγιναν εκλογές φαστ-φουντ το αποτέλεσμα των οποίων δεν αναγνώρισαν μέχρι σήμερα ουσιαστικά ούτε η Γερμανία , ούτε οι ΗΠΑ αλλά και άλλα κράτη.
Η συνέχεια στα σχόλια
Last Updated on Friday, 30 May 2008 19:48
 
Οι υπερ-βολές του Αλφα-Πι PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 29 May 2008 23:59
Σχολείο φίλοι πήγα με το ζόρι μέχρι και την πέμπτη Γυμνασίου. Δεν τα πήγαινα καλά με τα γράμματα όμως είχα την τύχη να έχω ανοιχτό τον άδειο εγκέφαλο μου και αυτό επέτρεψε την είσοδο των γνώσεων που ήθελα να αποκτήσω.Αυτά σαν σύντομο πρόλογο.
Σήμερα θα ασχοληθώ με τον πρωθυπουργό. Και τον προκαλώ επί ματαίω να μου πει την ιδεολογία του. Δεν θα απαντήσει γιατί το χάος που επικρατεί στη χώρα δεν επιτρέπει ιδεολογική αφετηρία. Βλέπε Λαλιώτης που πάλι με το αμπέλι ασχολέιται , βλέπε και Μητσοτάκη που ανέσυρε την αποστασία σαν αντικείμενο εργασίας. Κατά τη γνώμη μου πλησιάζει η ώρα που η Αλέκα και η Κανέλλη θα αποκαλέσουν τον Καραμανλή αρχικομμουνιστή. Και θα το πούνε δικαίως αφού το ομολογόύν οι πάντες. Ο Καραμανλής διέσυρε την οικονομία της αγοράς , άρα είναι ένας πολιτικός που δεν αποδίδει σε ανοιχτή οικονομία. Ποιός μπορεί να πει το αντίθετο. Και τωρα μάστορα τί γίνεται; Αφού η ανοιχτή αγορά είναι εκτός μάχης υποχρεωτικά πάμε σε κρατικό μοντέλο αφού η ζωή της οικονομίας έχει δύο πόρτες.
Δύσκολο πράγμα η πολιτική ειδικά όταν έχεις να ταϊσεις και ένα κόμμα. Μπαμπάδες οι Έλληνες πολιτικοί να είστε σίγουροι. Δεν μπορούν να παίξουν άλλο ρόλο. Πρέπει να ταϊσουν το κόμμα τους και αυτό έκαναν λίγο πολύ όλο. Από άλλη αφετηρία ο καθένας. Σοσιαλιστική , δεξιά , φιλελεύθερη, αριστερή. Και ποια μπορεί να είναι η επόμενη μέρα θα ρωτήσει κανείς. Ελα μωρέ έχει πολλούς μπαμπάδες αυτός ο τόπος. Και για να μας κυβερνήσουν και για να τους πετάμε την έκδοση του όρου σε γλύκισμα. Αλλά όταν αυτός ο έρμος πολίτης έχει μάθει να μεγαλώνει με μπαμπάδες και μαμάδες πως θα βγάλει πέρα στα δύσκολα χωρίς αυτούς; Φτάνουν άραγε οι θείοι;
Οι υπερ-βολές του Αλφα-Πι δημοσιεύονται καθημερινά στα Σχόλια του paixtix.gr με την υπογραφή του Παντελή Αναστασίου
 
Trading σε Ελλάδα και Τουρκία PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 29 May 2008 22:40
Σημεία για trading υπάρχουν στο ελληνικό κουπόνι του σαββατοκύριακου αλλά και σε αυτό του τουρκικού ΟΠΑΠ για οσους είναι κοντά στη μεθόριο η έχουν πρόσβαση σε τουρκικά πρακτορεία. Το κουπόνι του τουρκικού ΟΠΑΠ παίζεται σε τετράδες αλλά υπάρχουν και τριάδες και σπάνια΄προσφέρονται μονά και διπλά. Ωστόσο στο Euro που συμμετέχει και η Τουρκία θα έχει δυάδες και μονά και ενδεχομένως πολλές ευκαιρίες για trading. Το trading πρωτοξεκινησε από την Αγγλία πριν πολλά χρόνια και πέρασε στην Κύπρο. Μετά έγινε εισαγωγή στην Ελλάδα με συνεργασία των Κυπρίων. Τώρα έχει εισαχθεί στην Τουρκία μέσω Ελλάδας.

Στο ελληνικό κουπόνι το σημείο που μαγνητίζει είναι η ισοπαλία της Κίεβο που πριν τρεις ώρες έκανε βουτιά στην lottomatica από το 2,60 στο 1.55. Στον ΟΠΑΠ η τιμή είναι 2.65. Ο αγώνας έχει αποσυρθεί από πολλές εταιρείες. Εκτός από τη συγκεκριμένη αναμέτηση οι εταιρειες φυλάγονται και από 4 άλλους αγώνες της Β' Ιταλίας. Οι άλλες διαφορές τιμών στο κουπόνιο αφορούν το over του Τορόντο που έδω είναι πολύ πιο ψηλά από το εξωτερικό, τον άσσο της Σαντέφιορντ στο 1.50 με 1.54 στην betfair και πτωτική τάση για την συνέχεια. Υπάρχει η κόντρα στην Μπόκα αλλά και το διπλό της Φλαμένγκο ενώ΄στο μενού πρέπει να προστεθούν τα διπλά της Χάκεν και της Φάλκενμπεργκ.

Υπάρχει ακόμα ο άσσος του Χιουστον , της Σίβας, και του Κολοράντο που έχουν πτωτικές τάσεις και ίσως προκύψει και trading. Τέλος στη Β' Εθνική οι ξένες εταιρείες απουσιαζουν πλήρως. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Βόλος-Αιγάλεω που ίσως βολέψει η ισοπαλία και η οποία είναι στο 2.75 που είναι μια πολύ καλή τιμή. Στον άλλο αγώνα που είναι αδιάφορος ίσως βολέυει η κοντρα της Καλιθέας που είναι στο 3.80. Τέλος να επισηάνουμε την πτώση του άσσο της Ιντερνασιονάλ σε πολλές αγορές.

Αυτα σε ότι αφορά τον ελληνικό ιντραλοτικό κουπόνι. Στο τουρκικό ιντραλοτικό κουπόνι έχουμε 2,70 στο διπλό της Φάλκενμπεργκ το 2.40 στην ισοπαλία της Κίεβο, το διπλό της Φλαμένγκο που είναι πιο πάνω 5 πόντους από τον ΟΠΑΠ στο 1,85 , και την κόντρα της Αρσεναλ Σαραντί αν η Μπόκα ξεπεράσει το 2,00.
Αυτα για το κουπόνι και είναι πιθανό η Κίεβο να παίξει για λίγα δευτερόλεπτα η λεπτά της ώρας ενώ είναι άγνωστο το θα γίνει με το Αιγάλεω και τα δύο λατινομερικάνικα αλλά και τα ιταλικά ματς στα οποία έχει βγει σύρμα.Νεώτερη ενημέρωση από το valuebet θα γίνει στις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής σε ένα κουπόνι που χαρακτηρίζεται τζογαδόρικο.
 
Δεν τα λένε καλά οι θεοί του χρήματος PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 29 May 2008 20:35
 
Οι πανίσχυροι ντόπιοι και ξένοι ναοί του χρήματος έχουν χάσει κάθε μέτρο και κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Τα τραπεζικά ιδρύματα έχοντας θέσει υπό ασφυκτικό έλεγχο τα πολιτικά κόμματα την ΕΣΗΕΑ , τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ παριστάνουν σε αυτή τη χώρα τους θεούς που ρυθμίζουν τις τύχες των κατοίκων της. Οι λινάτσες οι τραπεζίτες που το παίζουν θεοί αρνούνται το δίκαιο και αντιμετωπίζουν την ελληνική κοινωνία σαν να πρόκειται για έναν κόσμο από σκουλήκια και μυρμήγκια. Με ληστρικά επιτόκια και με σωρεία εγκληματικών πράξεων κατά των εργαζομένων και των παραγωγικών τάξεων οι τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ουσιαστικά είναι εκτός νομιμότητας. Με βάση άρθρα του συντάγματος η λειτουργία των τραπεζών της χώρας πρέπει να ανασταλεί για να αντιμετωπιστεί η εγκληματική τους δραστηριότητα. Επί 15 χρόνια το ελληνικό τραπεζικό σύστημα καταστρέφει την κοινωνία σε καθεστώς συνωμοσίας. Με συνεργάτες υπουργούς , πολιτικούς και ΜΜΕ οι οποίοι εξαγοράστηκαν και εξαγοράζονται με άμεσο η έμμεσο τρόπο.
Η συνέχεια στα Θέματα
 
<< Start < Prev 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 Next > End >>

Page 442 of 455