Το σενάριο της εισβολής PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 15 April 2008 18:32
Ο Ευτύχιος Χοϊτσερίδης αναλύει στα σχόλια την πιθανότητα εμπλοκής της Ελλάδας σε ψυχρό πόλεμο με τα Σκόπια, που θα οδηγήσει κλείσιμο των συνόρων και  την δημιουργία γκρίζας ζώνης. Οι κλιμάκωση οδηγεί στη λύση της ελληνικής εισβολής στο γειτονικό κρατίδιο σύμφωνα με τους πιθανούς υπολογισμούς των στρατιωτικών αναλυτών της υπερδύναμης και των ισχυρών φίλων  της.
 
Υποψίες για το Χημείο του ΟΑΚΑ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 09 April 2008 10:36
Το χημείο του ΟΑΚΑ αποτελεί την καρδιά του προβλήματος σε ότι έχει σχέση με το σκάνδαλο ντόπινγκ που απειλεί με εθνικό σόκ την Ελλάδα. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχει το valuebet για τη συγκεκριμένη υπόθεση η οποία τεχνηέντως μεταφέρθηκε στην αχανή Κινα. Τα ελληνικά ΜΜΕ μέχρι σήμερα αποφεύγουν επιμελώς να κάνουν αναφορές στην αξιόπιστη η μη λειτουργία του χημείου του ΟΑΚΑ και στον λεπτομερή έλεγχο των εργαζομένων που απασχολούνται στις εγκαταστάσεις του.Δύο  ιπποδρομιακές υποθέσεις αποκαλύπτουν ότι κάτι τρέχει με την λειοτουργεία του Χημείου το οποίο διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα αλλά οι ειδικοί επιμένουν ότι ο ανθρώπινος παράγοντας μπορεί να καθοδηγήσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Πριν από 2 χρόνια σε έλεγχο που έκανε ο ίδιος ο διευθυντής του ΟΑΚΑ σε άλογο που έτρεχε σε κλασσική κούρσα διαπιστώθηκε ότι το άλογο ήταν ντοπαρισμένο. Το γεγονός συνόδευσε έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία αν δεν έκανε τις διαδικασίες μόνος του ο διευθυντής του Χημείου δεν θα υπήρχαν θετικά αποτελέσματα. Εκέινο το γεγονός συνόδευσαν δηλώσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης που μιλούσαν για μηχανισμούς συγκάλυψης αλλά δεν δοθηκε συνέχεια αφού τα ΜΜΕ στη χώρα μας είναι καθοδηγούμενα και ελεγχόμενα σε μεγάλο βαθμό.
Το 2001 η μεγαλοϊδιοκτήτρια Μαρίνα Μαρινοπούλου έκανε αλλεπάλληλα αιτήματα με τα οποία ζητούσε και τρίτο δείγμα στο αντιντόπινγκ κοντρόλ το οποίο να εξεταζόταν από το χημείο του Λονδίνου. Το άιτημα δεν  έγινε ποτέ δεκτό αν και η ίδια προσφέρθηκε να συνεισφέρει οικονομικά στην δαπάνη. Η επιμονή της κας Μαρινοπούλου ουσιαστικά αποτελούσε ένδειξη ότι δεν υπήρχε εκ μέρους της εμπιστοσύνη στις διαδικασίες του Χημείου του ΟΑΚΑ και σίγουρα αυτή η στάση της αποτελούσε προϊόν ώριμης μελέτης και έγκυρων πληροφοριων. Να τονίσουμε ότι και στο αγγλικό χημείο πριν απο 20 χρόνια είχε βγει ντοπέ αρσενικό άλογο αλλά το χημείο διευκρίνησε μετά ότι τα ούρα που εξέτασε αφορούσαν έγκυο φοραδα. Αυτή η υπόθεση απέδειξε ότι και όταν τα ουρα στην δεκαετία του 1980 πήγαιναν στο εξωτερικό γινόταν παρεμβάσεις απο την Ελλάδα και άλλαζαν τα μπουκάλια. Η όλη υπόθεση είναι πολύ σκοτεινή και υπάρχει η εκτίμηση ότι η κυβέρνηση μέσα από τους μηχανισμούς των ΜΜΕ θα την συγκαλύψει με το σκεπτικό ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει το σοκ της αλήθειας.
Last Updated on Saturday, 23 August 2008 15:54
 
Ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 07 April 2008 20:05

Πριν από δυο εβδομάδες ένας οδηγός τουριστικού λεωφορείου κάνει μια εγκληματική ενέργεια στη Λεωφόρο  Μαραθώνος και τραυματίζει θανάσιμα έναν 17χρόνο ενώ τραυματίζει και τον οδηγό του δικύκλου. Στη συνέχεια εξαφανίζεται στο σκοτάδι και εγκαταλείπει τα θύματα του αβοήθητα. Την  επομένη το πρωί συλλαμβάνεται αλλά μετά από τρεις μέρες η ελληνική Δικαιοσύνη με το γνωστό ακλόνητο λαϊκό επιχείρημα :Eλα μωρέ και τι να κανουμε τώρα , τον αφήνει ελεύθερο. Η υπόθεση δείχνει σαν μια από τις χιλιάδες περιπτώσεις στις οποίες η ελληνική δικαιοσύνη επιβραβεύει την εγκληματική συμπεριφορά όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η μήνυμα που πέρασε στην ελληνική κοινωνία είναι ότι η εγκληματική οδήγηση και η εγκατάλειψη θύματος δεν είναι αξιόποινη πράξη σε βαθμό που να τιμωρείται με προφυλάκιση. Αυτό το μήνυμα η ελληνική Δικαιοσύνη το πέρασε σε συνεργασία με τα ΜΜΕ. Αρχικά υπάρχει έντονη δημοσιότητα για την εγκατάλειψη των θυμάτων από τα κανάλια , στη συνέχεια ο ένοχος βρίσκεται εν μέσω δημοσιότητας και  αποφυλακίζεται σε τρεις μέρες πάλι εν μέσω δημοσιότητας. Η ελληνική Δικαιοσύνη έστειλε με αυτό τον τρόπο μήνυμα στην κοινωνία ότι και η πλέον απεχθής συμπεριφορά στο τιμόνι ακόμα και όταν σκοτώνει είναι ατιμώρητη.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Last Updated on Monday, 07 April 2008 20:13
 
Μεγάλες επιτυχίες από το valuebet PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 06 April 2008 22:53
 Σημαντικά κέρδη απο το valuebet στο σαββατοκύριακο σε όλα τα ταμεία.Σττις δυάδες την Κυριακή προτείναμε 6 δυάδες με σύνολο 24 μονάδων και πέρασαν οι τέσσερις με επιστροφή 64 μονάδων σε τιμές ΟΠΑΠ. Από μέρες φωνάζαμε για τον άσσο της Μαρσέιγ στην οποία δώσαμε 48% για νίκη και σωστή τιμή το 2.08 ενώ έπαιζε στον ΟΠΑΠ και στο εξωτερικό σε τιμές από 2,50 ως 2,80.Στα ισχυρά στάνταρ έγιναν 15 προτάσεις στο σαββατοκύριακο και χάθηκαν μόνο οι δύο ( Λανς και Παναθηναίκός).Στα γερά στάνταρ προτείναμε μεταξύ άλλων την Κίεβο με 1.90 , την Φίτεσε με 2.00 την Τσέλσι με 1,60, και την Ατλέτικο με 1.55. Δεν έγινε καμιά αναφορά στο σάιτ για  διπλό της Μάντσεστερ ενώ την Μπαρτσελόνα την προτείναμε στις κόντρες. Στα συστήματα παίχτηκαν στο διήμερο 10 συστήματα με 279 μονάδες και είχαμε επιστροφή 440 μονάδων σε τιμές ΟΠΑΠ.
Τέλος απόλυτη επιτυχία ειχε η αγορά του άσχετου από τα Αθώα και Πονηρά η οποία έχει ως εξής:
"Αγοράζω τις Κατάνια, Αντερλεχτ, Ατλέτικο, Μαρσέιγ, Σπόρτινγκ και Σεβίλλη και είμαι μια χαρά."
Και οπως βλέπετε πέρασε όλη η εξάδα με συντελεστή 52,00!
 
Ποιoς είναι ο κακοποιός; PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 06 April 2008 19:09

Κατά καιρούς με βαρύγδουπο τρόπο οι κρατικοί αξιωματούχοι υπερασπίζονται το μονοπώλιο της ΟΠΑΠ ΑΕ με το επιχείρημα προστασίας της ελληνικής κοινωνίας από την διακίνηση μαύρου χρήματος και απο την έκθεση της σε παράνομες πράξεις. Ολα αυτά την ώρα που είναι γεμάτες οι φορολογικές δηλώσεις της πλουτοκρατίας και της εξουσίας με κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το ΚΙΝΟ. Ενώ δηλαδή οι Έλληνες επισήμως χάνουν κοντά στα 600 εκατ.ευρώ ετησίως στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, στις φορολογικές δηλώσεις εμφανίζονται  σημαντικά κέρδη. 
Στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεν έχουν καμιά συμμετοχή οι εταιρείες του διαδικτυου και πολύ σωστά αφού η προσκόμιση ενός κερδισμένου δελτίου δεν μπορεί απαραιτήτως  να σημαίνει κερδοφορία από ένα παιχνίδι. Οι ξένοι μπουκμέικερ λοιπόν είναι οι μόνοι νόμιμοι και οι μόνοι που φέρονται έντιμα στην ελληνική κοινωνία. Αντίθετα ο ΟΠΑΠ ασπρίζει το χρήμα σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να κλέψει τους συμπολίτες  του και το κοινωνικό συνολο μέσω του πλουτισμού δια της φοροδιαφυγής κατά συστημα και σε βαθμό που αποτελεί εθνική προδοσία.  Το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος και η αποφαση δικαστηρίου στη Λάρισα δίνουν το ντοκουμέντο ότι ο πραγματικός κακοποιός και ο παράνομος δεν είναι άλλος από το ίδιο το μονοπώλιο το οποίο υπερασπίζεται με πάθος το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Προφανώς επειδή οι Έλληνες πολιτικοί στηρίζονται σε μεγάλο ποσοστό στον υπόκοσμο και στην παραοικονομία. Αυτή είναι η πραγματική τους δύναμη αλλά  πρέπει να ξέρουν ότι η τιμή και η υπόληψη τους δεν θα σωθεί με τα βέτο και τις κορώνες πατριωτισμού αλλά θα σωθεί μόνο όταν ενδιαφερθούν με πράξεις για το καλό του κοινωνικού συνόλου .Όταν αποδείξουν ότι δεν διαπραγματεύονται με τους εγχώριους και ξένους οικονομικούς εγκληματίες για διάφορα ανταλλάγματα. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο.

Last Updated on Sunday, 06 April 2008 19:33
 
<< Start < Prev 441 442 443 444 445 446 447 448 Next > End >>

Page 442 of 448