Στο 3,00 η Ελλάδα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 06 June 2008 15:19

Ανοδική η τιμή της Ελλάδας με αντίπαλο την Σουηδία στο διαδίκτυο. Στην eurobet η νίκη της εθνικής πήγε στο 3,00 ενώ στην ίδια τιμή παίζει και στην expekt. Πολλές εταιρείες του διαδικτύου ανέβασαν την τιμή της Ελλάδας στο 2,80 και 2,90 από το αρχικό 2,70. Η εθνική Ελλάδας έρχεται από μέτρια απόδοση στα φιλικά όμως αυτό δεν μετράει πάντα στα επίσημα ματς. Η Σουηδία έχει χρόνια να διακριθεί σε διεθνή τουρνουά και βασίζεται σε ορισμένα λαμπερά ονόματα. Είναι ομάδα που τρέχει και πιέζει αλλά δεν έχει ομαδικότητα. Το ειδικό βάρος της Ελλάδας είναι αυξημένο και επομένως η εθνική μας θα έπρεπε να είναι αυτή το φαβορί στις τιμές του αγώνα. Η αρνητική τάση για την εθνική αναμένεται να μην επιδράσει καταλυτικά στην απόδοση της το αντίθετο μπορεί να την συσπειρώσει. Επομένως η τάση ανόδου στη νίκη της δεν αξιολογείται από το valuebet. Πρόκειται σίγουρα για μια ανοιχτή αναμέτρηση που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες η και από αστάθμητους παράγοντες. Τα ποσοστά του valuebet είναι 40% για την Ελλάδα, 36% για την ισοπαλία και 24% για την Σουηδία. Προκύπτει λοιπόν αξία στη νίκη της εθνικής μας ειδικά σε τιμές κοντά στο 3.00.
Στα γκολ δεν θα πάρουμε θέση θα πούμε ότι η τάση είναι υπέρ του under. Ο τεχνικός της εθνικής μας είναι οπαδός της άμυνας αλλά είναι και οπαδός του αιφνιδιασμού. Δεν μπορούμε από τώρα να εκτιμήσουμε αν θα συμπεριφερθεί με τον κλασσικό τρόπο σε όλα τα μάτς.
Το valuebet θα δημοσιεύσει στο σαββατοκύριακο αναλύσεις και ποσοστά για όλους τους αγώνες του EURO από τη συνδρομητική σελίδα της ενημέρωσης.

 
Τα σημεία του τριημέρου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 05 June 2008 23:32
Ο oddsmaker του ΟΠΑΠ βλέπει περισσότερο τις νίκες των Κάντιθ , Τρόμσο, Πόλι Εχίδο , Κόρδοβα, Εϊμπαρ Οντ Γκρένλαντ , το over της Γερμανίας , το διπλό της Κροατίας και το διπλό της Αργεντινής και κατέβασε υπερβολικά τις τιμές τους. Τα σημεία αυτά στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν καλές πιθανότητες επιτυχίας και στο εξωτερικό προσφέρονται σε καλύτερη τιμή. Πτώση έχουμε στο διπλό της Στάμπαεκ, στην Κορδοβα , στην Εϊμπαρ και στην Σπ. Χιχόν αλλα και στο διπλό της Κροατίας. Η interwetten προσφέρει στο 1.80 την πορτογαλία που είναι η υψηλότερη τιμή της αγοράς. Η sportingbet και η bwin δίνουν2,75 στον άσσο της Ελλάδας που εδω παίζει στο 2,50. Σε καλή τιμή το Λος Άντζελες και άνοδος στην τιμή του Σικάγου. Στο κουπόνι υπάρχουν και ορισμενα σημεία για trading αφού παρουσιάζουν σημαντική διαφορά τιμής. Περισσότερα θα διαβάσετε για αυτά τα σημεία ΄στη σελίδα της ενημέρωσης.
Σήμερα βράδυ και αύριο Σάββατο θα ανέβουν οι προτάσεις του σαίτ στα antepost του ΕURO ενώ θα ανέβουν και προτάσεις στα ταμεία που είχαν διακοπεί το τελευταίο 15ήμερο.Παράλληλα από τις συνδρομητικές σελίδες θα ανέβουν και οι αξιολογήσεις του valuebet στα ποσοστά των σημείων σε μεγάλο αριθμο αγώνων του κουπονιού του τριημέρου.
 
H μέγιστη τιμή για έναν υπάλληλο PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 04 June 2008 23:02

Από φιλοπρακτορικό, φιλοοπαπικό, φιλοποεπικό, φιλοϊντραλοτικό και φιλοκρατικό σάιτ δέχτηκα την κατηγορία ότι υποστηρίζω τα συμφέροντα της Σέντρικ και ότι θέλω την ζημιά των πρακτόρων οι οποίοι στήριξαν στο παρελθόν και Τα Παιχνίδια της Τύχης. Δηλώνω πρώτα από κάθε τι ότι αποδέχομαι τον τιμητικό χαρακτηρισμό του υπαλληλου της Σέντρικ  και νοιώθω τιμή που δεν είμαι εργαλείο των δυνάμεων του άδικου και καταστροφικού μονοπωλίου. 

Ξεκινάω με το αν με στήριξαν οι πράκτορες. Υπάρχουν 100 πράκτορες που ευημερούν αλλά είναι τέσσερις και πλέον χιλιάδες οι πράκτορες που έχουν οικονομικό πρόβλημα. Επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι ο κλάδος ευημερεί. Στήριξαν το περιοδικό 100 – 150 πράκτορες αλλά οι υπόλοιποι δεν το έκαναν. Το αντίθετα μας πολέμησαν επειδή μιλούσαμε για οικονομικό δίκαιο, για ελεύθερη αγορά πρακτορείων, για εκσυγχρονισμό και κατηγορούσαμε το άδικο μονοπώλιο. Ευχαριστούμε αυτούς που στήριξαν Τα Παιχνίδια της Τύχης αλλά ο πόλεμος που δέχτηκε το περιοδικό από τα συστήματα διανομής ,τον ΟΠΑΠ , την Ιντραλότ και την ΠΟΕΠΠ ήταν πολύ μεγάλος με αποτέλεσμα να κλείσει.

Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας χαρακτηρίζομαι υπάλληλος της Σέντρικ. Και αυτό αποτελεί μέγιστη  τιμή για μένα επειδή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι στηρίζω την ελεύθερη αγορά, άρα υπηρετώ τον παίκτη καθώς στην ελεύθερη αγορά ο πελάτης έχει επιλογές. Διαπιστώνω με θλίψη ότι τα πρόβατα του ΟΠΑΠ δηλαδή οι πράκτορες βλέπουν με την σειρά τους σαν πρόβατα την πελατεία τους και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την βιωσιμότητα των πρακτορείων.

Οι πράκτορες δεν ζημιώνουν όμως απαραίτητα επειδή εγώ χτυπάω το μονοπώλιο και ζητάω να δώσει ίδια κουπόνια με αυτά του εξωτερικού. Τα οποία κουπόνια θα ανέβαζαν στα ύψη τον τζίρο των πρακτορείων και θα έθιγαν τα συμφέροντα της Σέντρικ. Στην περίπτωση που ο ΟΠΑΠ προσφέρει σωστά κουπόνια θα ωφεληθούν οι πράκτορες επομένως  αυτοί που αποδέχονται το τριτοκοσμικό , ιντραλοτικό ,μονοπωλιακό κουπόνι κάνουν ζημιά στον κλάδο. Και η ζημιά θα είναι τόσο μεγάλη που σύντομα ο ΟΠΑΠ θα βάλει στο χέρι όλα τα πρακτορεία.

Επειδή κάποιοι κάνουν πως τα ξέρουν όλα και μιλάνε για λογαριασμό των πρακτόρων τους προτείνουμε να κάνουν μια σύγκριση  στην διασπορά των τζίρων το δίμηνο Απριλίου –Μαϊου με την διασπορά που θα γίνει στο
euro τον Ιούνιο που θα είναι όλα μονά. Και εκεί θα δούνε οι πράκτορες αν εγώ θέλω το κακό τους η το καλό τους.  Βέβαια αν ο ΟΠΑΠ δώσει όλα μονά θα μειωθεί η κερδοφορία των αμερικανών και άλλων μετόχων του αλλά εμένα αυτό δεν με αφορά. Εγώ υπηρετώ τον πελάτη και μόνο , δεν είμαι μέτοχος μια εταιρείας. Και ούτε θα συνεχίσω να είμαι  υπάλληλος της Σέντρικ αν η εταιρεία βάλει τριάδες σε μονοπώλιο και ο ΟΠΑΠ βάλει μονά σε ανοιχτή αγορά.

Ως προς τα δικαστήρια γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν έχω καμιά τύχη μπροστά στον ΟΠΑΠ στα πρόβατα του και τα σκυλάκια του. Προκαθορισμένη η ελληνική δικαιοσύνη σαν το στοίχημα και το ΚΙΝΟ. Γιατί αν λειτουργούσε το δίκαιο σε αυτή τη χώρα δεν θα χτυπούσε την πόρτα της επίμονα η εξαθλίωση. Δεν με αγγίζει και δεν με αφορά η ελληνική δικαιοσύνη την βγάζω εκτός  υπολογισμών απλώς ξέρω ότι ο κάθε φορά ισχυρότερος επιβάλει την γνώμη του. Εδώ έβαλαν τον ΟΠΑΠ στο χρηματιστήριο και του έδωσαν το μονοπώλιο με αντισυνταγματικό  προεδρικό διάταγμα τι άλλο να πούμε επί του θέματος.

Όραμα μου ήταν  θετικό στίγμα των τυχερών παιχνιδιών στην παγκόσμια κοινωνία. Το όραμα χάθηκε επειδή στην Ελλάδα οι αξίες δεν δίνουν φασολάδα ενώ αντίθετα  η ταφή των αξιών μοιράζει φιλέτα. Θα συνεχίσω όμως τον δικό μου δρόμο λογοδοτώντας μόνο στη συνείδηση μου. Αντέδρασα στην απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου στην υπόθεση Πλακάνικα στο σκέλος που επιτρέπει στα κράτη να είναι μπουκμέικερ και λεσχιάρχες. Θεώρησα εκείνη την απόφαση ηλίθια και ανήθικη που στρεφόταν σε βάρος των λαών της Ευρώπης.   Αρνούμαι την παρουσία του ΚΙΝΟ στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ με τη σημερινή μορφή και επιμένω ότι πρόκειται για εθνικό έγκλημα. Το παιχνίδι έχει καταστρέψει 150.000 οικογένειες στη χώρα και πρέπει να αλλάξουν οι όροι διεξαγωγής. Αρνούμαι την μετατροπή των πρακτορείων σε μικρά καζίνο με την έναρξη του αμαρτωλού  Βιντεολόττο. Δεν αξίζει τέτοιο οδυνηρό τέλος ο κλάδος γιατί η οργισμένη κοινωνία στο τέλος θα στραφεί εναντίον του δικτύου πωλήσεων σκληρού τζόγου. Επιμένω να διατηρηθεί ο κλάδος σαν το εθνικό δίκτυο πωλήσεων τυχερών παιχνιδιών και οι όποιες διαπραγματεύσεις να γίνουν σε πλαίσιο ανοιχτής αγοράς ώστε να αποκτήσουν αξία τα πρακτορεία. Αν και ο κλάδος δεν στήριξε τα Παιχνίδια της Τύχης ούτε και την ιστοσελίδα θα επιμείνουμε ότι αποτελεί πράξη αδικίας το περιεχόμενο της σύμβασης καθώς πρόκειται για σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους που πήραν και παίρνουν πολύ λιγότερα από όσα προσφέρουν.

Όλα λοιπόν  είναι θέμα συνείδησης , εγώ δίνω λόγο μόνο στον εαυτό μου και έχω πυξίδα το δίκαιο και την προστασία της κοινωνίας. Δεν υποστηρίζω ότι υπάρχουν εταιρείες που θέλουν να χάνουν η αποτελούν φιλανθρωπικά ιδρύματα. Υποστηρίζω όμως ότι ο ΟΠΑΠ και μετά τις συμβάσεις μαζί με δίκτυο πωλήσεων του θα δράνε σε βάρος της κοινωνίας λειτουργώντας σε μονοπωλιακή και αντιλαϊκή βάση. Το δηλώνω από τώρα για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις ότι εγώ δεν αποδέχομαι συμψηφισμούς και εκβιασμούς. Και αν καταφέρουν με τους δικαστές και με τα λεφτά τους να με πετάξουν εκτός χώρου θα φυτεύω μαρούλια και ντομάτες στο χωριό μου. Έχω αποφασίσει ποια θα είναι  εναλλακτική λύση. Θα χαρίσω στους εγκληματίες της κοινωνίας  ολόκληρο τον θρίαμβο τους αλλά να ξέρουν ότι το δίκαιο δεν ξεχνάει να στείλει τον λογαριασμό. Μπορεί να αργεί μερικές φορές αλλά δεν ξεχνάει  ποτέ. Για όσους μπορούν να το καταλάβουν σήμερα η χώρα πήρε στα χέρια της τον λογαριασμό για τις αδικίες του παρελθόντος. Αδικίες που έπνιξαν το μέλλον της , την προοπτική της ,την  δύναμική της και την βούλιαξαν  στην απόγνωση ,στην άρνηση και στην εξαθλίωση.
Π.Α  

Last Updated on Tuesday, 22 June 2010 22:27
 
420 ευρώ κέρδη τον Μαϊο! PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 03 June 2008 22:28
Το ιλιγγιώδες ποσό των 420 ευρώ κέρδισε είχε πράκτορας του ΟΠΑΠ τον μήνα Μάιο ο οποίος είναι στα 2000 πρώτα πρακτορεία της εταιρείας σε τζίρους. Το κέρδος αυτό προέκυψε μετά την αφαίρεση του ενοικίου, το μηνιάτικο του υπαλλήλου ύψους 700 ευρώ , την αφαίρεση όλων των υπολοίπων λειτουργικών εξόδων και την αφαίρεση 340 ευρώ σε πιστώσεις πελατών. Το έγκλημα που διαπράτεται επί του συνόλου του κλάδου από τον ΟΠΑΠ βάζει νάρκες στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Και αυτό επειδή δεν έχει ληφθεί υπόψη η οικονομική κατάσταση του κάθε πράκτορα, τα ποσά των πριμοδοτήσεων στους τζίρους μέσω των πιστώσεων, η αρχική επένδυση, η και η δημιουργία της πελατείας με προσωπικές προσπάθειες. Δεν έχουν προηγηθεί μελέτες για το πραγματικό ποσό αμοιβής και κριτήριο της βάναυσης οικονομικής κακοποίησης των πρακτόρων από τις συμβάσεις αποτελεί για τον ΟΠΑΠ μια ομάδα 100 πρακτόρων που ευημερεί. Να προσθέσουμε ότι σε ιδιόκτητο πρακτορείο του κέντρου της Αθήνας τα καθαρά κέρδη δεν ξεπερνάνε τα 2000 ευρώ σε μηνιαία βάση ενώ μόνο με το  ενοίκιο θα απέδιδε στον κάτοχο του ποσό άνω των 10.000 ευρώ τον μήνα με πληρωμένη την εφορία.
Ένας τεράστιος αριθμός πρακτόρων αποκομίζει ψίχουλα μπροστά στα λεφτά που κουβαλάει στον ΟΠΑΠ αλλά δυστυχώς η ανελέητη προς κάθε άνυπεράσπιστο πολίτη κυβέρνηση μεθοδεύει την πλήρη εξόντωση του κλάδου και απειλεί με λουκετα πρακτορεία σε καθεστώς κλειστής αγοράς.  Μόνο οίκτο για τον κυνισμό των δημόσιων προσώπων και τον κυνισμό των ΜΜΕ που αβαντάρουν την εξαφάνιση του κλάδου έναντι παχυλής αμοιβής μπορούμε να εκφράσουμε. Αλλά να μη νομίζουν ότι η αδικία θα περάσει έτσι.Θα έρθει η ώρα που οι φιλομονοπωλιακές και οι φιλοκαρτέλ δυνάμεις θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα τους σε αυτή τη χώρα.
Για το σημερινό κουπόνι οι πραγματικά αστείοι κρατικοί δεν προσέφεραν ούτε δυάδες σε ένα πρόγραμμα ρουλέτα και έτσι στερούν μια σχετική κίνηση στα πρακτορεία τους.. Νομίζουμε ότι έχουν χασει οριστικά κάθε επαφή με την πραγματικότητα και κάθε αίσθηση του μέτρου. Γνωρίζουμε το αιώνιο μίσος των στελεχών του ΟΠΑΠ κατά των πρακτόρων αλλά δεν περιμέναμε ότι θα πάρει αυτή την ένταση  και ότι θα είχαν και συμμάχους εντός του κλάδου. Ντροπή.
 
Το πνεύμα δυνατό, η σάρκα δεν μπορεί PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 03 June 2008 16:58


Αν είναι να κυβερνήσω με την διαπλοκή μη σώσω και κυβερνήσω ποτέ είπε ο Καραμανλής λίγο πριν ανέβει στην εξουσία. Τη θυμάται καλά αυτή τη φράση ο Ευτύχιος και σήμερα την παραδίδει στην κρίση του καθενός. Δεν έχω λόγους να αμφιβάλω ότι πρωθυπουργός εννοούσε αυτό που έλεγε αλλά ελάχιστη σημασία έχουν οι αγαθές προθέσεις μπροστά στην πραγματικότητα. Ο Καραμανλής ήθελε στο πνεύμα να κυβερνήσει χωρίς την διαπλοκή αλλά η σάρκα της παράταξης του αποδείχτηκε αδύναμη. Είπε λοιπόν την μεγάλη κουβέντα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήταν πρωθυπουργός αν δεν είχε συμβιβαστεί. Γιατί όμως συμβιβάστηκε; Μα για το καλό της παράταξης. Να μην έρθουν τα πράσινα ανθρωπάκια στην εξουσία. Σωστό ακούγεται αλλά σε τι μπορεί να διαφέρουν τα πράσινα ανθρωπάκια από τα γαλάζια η τα κόκκινα ανθρωπάκια εκτός από το χρώμα; Αυτά σαν μαι γενική εκτίμηση. Και τώρα πάμε στα ονομαστικά της υπόθεσης.
Η συνέχεια στα σχόλια

 
<< Start < Prev 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Next > End >>

Page 440 of 455