Επαγγελματίες και κοινοί θνητοί PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 28 March 2008 22:33

O ένας πετάει στον αέρα και ο άλλος πατάει στη γη. Με αυτή την φράση μπορούμε να προσδιορίσουμε την μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον μέσο παίκτη και στον επαγγελματία τζογαδόρο. Στη συνδρομητική σελίδα της ενημέρωσης ανέβηκε το πρώτο από δέκα άρθρα με τα οποία το valuebet θα φωτίσει  τις διαφορές ανάμεσα στους κοινούς θνητούς με  τα ιερά τέρατα του παγκόσμιου τζόγου. Και όπως θα διαπιστώσει ο αναγνώστης δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές παρά μόνο  διαφορές νοοτροπίας και διαχείρισης της κάβας.

 
After bet και trading για όλους PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 28 March 2008 12:58
Νέες μορφές στοιχηματισμού για να αυξηθεί η χασούρα της ελληνικής κοινωνίας  ανακοινώθηκε από την ηγεσία του μονοπωλίου η οποία στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη έδειξε να αποτελεί απλώς ένα σκυταλοδρόμο σε μια προκαθορισμένη κούρσα αδιαφάνειας και κρατικής παρανομίας.
Έρχεται λοιπόν το
flex-bet και ορισμένα άλλα στοιχήματα ενώ δεν έγινε ανακοίνωση αν η συμμαχία ΟΠΑΠ-Ιντραλότ θα ανοίξει επιτέλους για όλον τον λαό το after bet και το trading και να πάψουν αυτές οι μορφές στοιχημάτων να αποτελούν προνόμιο των λίγων.
Στο μεταξύ απορίες που δεν έχουν λυθεί προκαλεί μια περίπλοκη νομική υπόθεση με τα έξι κερδισμένα δελτία από τα οποία πληρώθηκε μόνο το ένα από την Ιντραλότ και τα πέντε από τον ΟΠΑΠ. Πως εξηγείται να αρνείται πληρωμή 1,5 δις δραχμές η Ιντραλότ με το αιτιολογικό ότι δεν τηρήθηκε ο κανονισμός και να πληρώνει αμέτρητα δις δραχμές σε δελτία που παραβίασαν σε μεγαλύτερο βαθμό τον κανονισμό το 80% των οποίων εμφανίστηκε στη συνέχεια στις φορολογικές δηλώσεις σαν κέρδος ενώ αφορούσαν προϊόν μηδενικού κέρδους μέσω
trading. Για το επίμαχο θέμα των πέντε κερδισμένων δελτίων προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε γιατί η νομική υπηρεσία του ΟΠΑΠ έκανε δεκτή την επιχειρηματολογία της Ιντραλότ και είπε στον παίκτη ότι δεν δικαιούται να πάρει τα χρήματα και στη συνέχεια ο παίκτης δικαιώθηκε στα δικαστήρια; Αφού ο παίκτης δικαιώθηκε δικαστικά πως δικαιώνεται η Ιντραλότ που αρνήθηκε την πληρωμή των δελτίων απόφαση με την οποία συμφώνησε η νομική υπηρεσία του ΟΠΑΠ. Ποια είναι η αλληλογραφία ΟΠΑΠ –Ιντραλότ για το θέμα και πόσο έγκυρο είναι δημοσίευμα της συνεργαζόμενης σήμερα με τον ΟΠΑΠ εφημερίδας active bet όταν έγραψε ότι καλώς δεν πληρώθηκαν τα δελτία επειδή παίχτηκαν εκ των υστέρων. Ήταν συκοφαντικό εκείνο το δημοσίευμα η αληθινό; Και γιατί δεν έδειξαν ευαισθησία ο ΟΠΑΠ, η Ιντραλότ και η κάτοχος να μηνύσουν την εφημερίδα;
Τα παραπάνω άγγιξε και καταγγελία της Λιάνας Κανέλλη του ΚΚΕ η οποία μίλησε δημόσια και επίσημα για
after bet αλλά δεν παρουσίασε στοιχεία παρά μόνο λίστα με κατόχους κερδών η ύπαρξη της οποίας δεν μπορούσε να δώσει από μόνη της αποδείξεις. Φυσικά εισαγγελική έρευνα δεν έγινε ποτέ. Μάλλον ο κ. Μάκης έχει εξασφαλίσει αρκετό υλικό για τις εκπομπές του 2015 και 2106 αφού τότε προβλέπεται πέσει φως στο  after bet και το trading.  
ΣΗΜ.ΣΥΝΤ.
Εκπληκτικού επιπέδου οι απαντήσεις του κ. Χατζηεμμανουήλ στην τηλεδιάσκεψη για την οργανωμένη κρατική απάτη που λέγεται ΚΙΝΟ και για το θέμα συμμετοχής του ΟΠΑΠ στο Ίντερνετ. Για το θέμα της απάτης του ΚΙΝΟ η μεγαλύτερη διαφήμιση είναι το γεγονός ότι η ανήθικη μέχρι το μεδούλι κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε την δύστυχη πελατεία των πρακτορείων της να παίξει στην καρμανιόλα χωρίς να αναγράφονται οι πιθανότητες της κάθε επιλογής δίπλα από την απόδοση. Όσο για την άρνηση του ΟΠΑΠ να προσφέρει ιντερνετικό στοίχημα την βρίσκουμε απόλυτα λογική αφού με το ιντερνετικό στοίχημα δεν μπορεί να γίνει ξέπλυμα χρήματος. Και ως γνωστό ο ΟΠΑΠ είναι το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο πλυντήριο μαύρου χρήματος στην Ευρώπη.
Για να αποδείξει τον σεβασμό του στους νόμους , την  εντιμότητα του και τις καλές του προθέσεις απέναντι στο κοινωνικό σύνολο ο κ. Χατζηεμμανουήλ πρέπει πρώτον να προσθέσει στα δελτία του ΚΙΝΟ δίπλα από την απόδοση και την πιθανότητα του παίκτη και δεύτερο σε συνεργασία με το υπουργείο οικονομικών να αποτελούν τεκμήριο φοροαπαλλαγής κέρδη που φορολογούνται με το 10% δηλαδή συντελεστή κέρδους 50.000 φορές και άνω στο ποσό που παίχτηκε. Αν δεν το κάνει δεν θα σέβεται τους νόμους , δεν θα είναι έντιμος , και θα θέλει το κακό της ελληνικής κοινωνίας. Ξεκάθαρα πράγματα.

 
Εθνική ανάγκη η αποδοχή της πρότασης μομφής PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 27 March 2008 20:49

Αύριο το βράδυ  τα μέλη του  ελληνικού  κοινοβουλίου  καλούνται να αποδείξουν την δημοκρατική τους προέλευση και την εθνική τους συνείδηση. Έχουν μπροστά τους την τελευταία ευκαιρία για να ξεφύγουν από την αδράνεια και την παθητικότητα, την μοιρολατρία και την σαχλαμάρα και να περάσουν στη δράση που απαιτείται για ξεφύγει η πατρίδα τους από το αδιέξοδο που είναι προ των πυλών.

Την ευκαιρία στο πολιτικό σύστημα εξουσίας την προσφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου καταθέτοντας πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Η πρόταση αυτή πρέπει να γίνει δεκτή γιατί η Ελλάδα οφείλει  να γυρίσει οριστικά της σελίδα της μεταπολίτευσης και να στηρίξει ηγέτες με γνώση, με  ικανότητες και αποφασιστικότητα. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που μπορεί να κυβερνήσει με αποτελεσματικότητα τη χώρα στην παρούσα χρονική στιγμή, ο μόνος που μπορεί να βγάλει τον δημόσιο βίο από την λάσπη και τον βούρκο. 

Η πολιτική καριέρα του Κώστα Καραμανλή έχει πάρει τέλος ανεξάρτητα αν το έχει συνειδητοποιήσει η όχι ο πρωθυπουργός. Ο οποίος θα πρέπει πλέον να αναζητήσει στον δημόσιο βίο μελλοντικά μόνο θεσμικό ρόλο. Πρέπει να μάθουμε σε αυτή τη χώρα να δίνουμε ρόλους στα πρόσωπα με τους οποίους ρόλους να είναι εθνικά χρήσιμα. Δεν έχει κανένα νόημα η παραμονή Καραμανλή στην κυβέρνηση ούτε  καν η στήριξη του ασφαλιστικού.
Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε δεν γίνεται αποδεκτό από την ελληνική κοινωνία η οποία όμως ταυτόχρονα διατυπώνει έντονο αίτημα για αλλαγές. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι η κοινωνία κουράστηκε και επιθυμεί τις αλλαγές ,όμως καμιά αλλαγή δεν πρόκειται πλέον να γίνει αποδεκτή σε χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς τις υποδομές που θα δημιουργήσουν παράπλευρα κέρδη στον εξουθενωμένο, από τον τζόγο, τους τοκογλύφους, τους φοροφυγάδες, και τα καρτέλ εργαζόμενο πολίτη.
Το σημερινό σύστημα εξουσίας απέτυχε όπως απέτυχε και η κυβέρνηση Σημίτη επειδή παραχωρήθηκε  από φόβο και ανευθυνότητα η εξουσία στην επικοινωνία και τις εντυπώσεις. Η μπλόφα και η επικοινωνία στην πολιτική μετατρέπονται σε ανίατες παθήσεις όταν αποτελούν τον κανόνα και υποκαθιστούν την μετά γνώσης δράση. Και η κατάληξη από αυτές τις παθήσεις είναι το χάος και η εξαθλίωση μέχρι του σημείου ο αγανακτισμένος λαός να κάνει ντου από παντού στο σύστημα γιατί θα το ζήσουμε και αυτό αν δεν γυρίσει η σελίδα της μεταπολίτευσης.
Αύριο το βράδυ η Ελλάδα ίσως να έχει την ύστατη ευκαιρία  να αλλάξει σελίδα , να ξεφύγει από το σκοτάδι και από τα αδιέξοδα. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου πολύπλοκα λοιπόν, είναι πάρα πολύ απλά.  

 
Σενάρια για trading PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 24 March 2008 20:04
Το under στον αγώνα Γαλλίας-Αγγλίας που προσφέρθηκε στο 1.55 είναι το σημείο που επέλεξε ο βρετανός oddsmaker να αναβοσβήνει για να προσελκύσει πελάτες στο μαγαζί. Το under παίζει 2,03 στα 2 γκολ στα ασιατικά και 1,70 στα 2,25 γκολ με καθοδικές τάσεις. Οι τιμές στα ασιατικά είναι ίδιες και για τον αγώνα Ισπανίας-Ιταλίας αλλά ο βρετανός oddsmaker έδωσε τιμή 1.45 προφανώς για να προβάλει την  διεφθαρμένη εθνική Αγγλίας στο ελληνικό κοινό.
Πιθανώς το under στο αγώνα της Γαλλίας να ταιριάξει και για trading αν συνεχιστεί η πτώση στο εξωτερικό. Σε ότι αφορά το 1.45 του αγώνα της Ισπανίας είναι μια χαμηλή τιμή και η αξία είναι στο over του 2.10.
Από το υπόλοιπο πρόγραμμα των εθνικών ομάδων γίνονται οι πατροπαράδοτες κινήσεις υπέρ Ρωσίας και Σερβίας που κατηφορίζουν ενώ χαμηλό είναι το 1.15 της Ουαλίας. Σε πτώση ο άσσος της Ελβετίας, το διπλό της Κροατίας και ο άσσος του Ισραήλ. Σύμφωνα με τις συγκρίσεις των τιμών το πιθανότερο trading προκύπτει στην δυάδα Ισραήλ Χ Αγγλία under αφού οι δύο αγώνες έχουν 2,5 ώρες διαφορά μεταξύ τους. Στο Ισραήλ έχει δοθεί τιμή 2.00 που είναι η υψηλότερη της αγοράς αφού οι ξένες εταιρείες δίνουν στον άσσο 1,90. Σε καλές τιμές προσφέρονται στο μονοπώλιο και οι άσσοι πρώτα της Μπόκα Τζούνιορς και μετά της Ντανούμπιο. 
 
Τα πρακτορεία ανήκουν στους πράκτορες PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 24 March 2008 17:59
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΠΠ υπάρχει σοβαρή διάσταση απόψεων με την διοίκηση της ΟΠΑΠ ΑΕ στο θέμα των συμβάσεων. Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της πρότασης του μονοπωλίου δεν έχουν ανακοινωθεί ώστε να καταγραφεί με ευκρίνεια η μεταβολή στις σχέσεις πρακτόρων-εταιρείας. Από μια αποσπασματική αναφορά της ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας προκύπτει ότι ο ΟΠΑΠ επιχειρεί μέσα από την υπογραφή των συμβάσεων να αποκτήσει ρόλο ιδιοκτήτη προσδίδοντας αξία στο δικαίωμα χρήσης και όχι στο σημείο πώλησης, γεγονός που παραβιάζει το οικονομικό δίκαιο.  Είναι φυσικό παρά τις διαφορές που έχουμε με τους πράκτορες σαν ιστοσελίδα σε άλλα θέματα να μην αποδεχτούμε την μεταφορά των ιδιοκτησιών 5.500 επαγγελματιών στους μετόχους της ΟΠΑΠ ΑΕ στον οποία σήμερα κάνει κουμάντο το ελληνικό δημόσιο και αύριο μπορεί να κάνει ο κάθε ιδιώτης.
Το
valuebet συμπαρίσταται θερμά στους πράκτορες και στο δίκτυο πωλήσεων και αρνείται να δώσει οποιαδήποτε αξία και ιδιοκτησιακό ρόλο στην κερδοσκοπική ΟΠΑΠ ΑΕ και τους μετόχους της. Αποτελεί πολύτιμο  αγαθό για μια κοινωνία η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα  η οποία πρέπει να αναγνωριστεί και να προστατευθεί από τους θεσμούς στα πλαίσια της ισονομίας και των αρχών της ελεύθερης αγοράς. Κανένα λάθος , η αδίκημα , δεν δικαιολογεί την ισοπέδωση της μεσαίας επιχειρηματικής τάξης της οποίας η απουσία δημιουργεί μόνο οικονομική εξαθλίωση και επιστρέφει τις κοινωνίες στα μεσαιωνικά μοντέλα.  
Στην ανακοίνωση της ΠΟΕΠΠ όμως κρύβεται και ένα αδιέξοδο. Πως είναι δυνατόν να υποχρεωθεί η ΟΠΑΠ ΑΕ να πουλάει παιχνίδια σε αποκλειστικότητα μέσα από το δίκτυο των πρακτορείων και να μην επεκταθεί στο διαδίκτυο σε συμφωνία με τον κλάδο; Αν συνομολογηθεί αυτή η αποκλειστικότητα τότε ο ΟΠΑΠ δεν νομιμοποιείται να απαγορέψει από τα πρακτορεία την πώληση κρατικών λαχείων και ιπποδρομιακών στοιχημάτων; Δεν βάζει λουκέτο στη διεύθυνση Κρατικών Λαχείων και στον ΟΔΙΕ μια δεσμευτική συμφωνία των δύο πλευρών περί αμοιβαίας αποκλειστικότητας η τουλάχιστον δεν θέτει αυτό το θέμα στο τραπέζι σαν μια σοβαρή πιθανότητα.
Η συμφωνία ΟΠΑΠ –Πρακτόρων δεν πρέπει να παραβιάζει το οικονομικό δίκαιο, αλλά να υπηρετεί τις αξίες της ελεύθερης αγοράς τις οποίες ποδοπατούμε σε πρώτη ευκαιρία σε αυτή τη χώρα επειδή όλοι θέλουμε την ειδική μεταχείριση. Η ασυδοσία όμως από όπου και αν προέρχεται είναι γεγονός ότι ευνοεί πάντα τους ισχυρούς  επομένως αυτοί που θα έπρεπε να υπερασπίζονται την ελεύθερη αγορά και το οικονομικό δίκαιο είναι κυρίως αυτοί που αναζητούν να δείξουν τις ικανότητες τους και να διατηρήσουν την αυτονομία τους.
Πρέπει να αναζητηθεί μια ξεκάθαρη λύση στο πρόβλημα που να κατοχυρώνει το δίκτυο στους δημιουργούς του που είναι οι πράκτορες αλλά και να μην ακυρώνει και το δικαίωμα της ΟΠΑΠ ΑΕ να ανταγωνίζεται και να επιχειρεί. Αν τα δύο μέρη ξεκινήσουν από αυτές τις αφετηρίες θα είναι και τα δύο κερδισμένα. Αν όμως δεν σεβαστούν τα δικαιώματα της άλλης πλευράς στο τέλος θα ηττηθούν και θα κερδίσουν οι εγχώριοι και ξένοι λύκοι και καρχαρίες που πάντα χαίρονται στις αναμπουμπούλες.
 
<< Start < Prev 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Next > End >>

Page 440 of 442