Έναρξη με βρόμικη διαιτησία PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 07 June 2008 19:54

Η Τσεχία κέρδισε στην πρεμιέρα του euro την διοργανώτρια Ελβετία σε έναν αγώνα χαμηλού επιπέδου στον οποίο στοιχηματικά παίχτηκε η διπλή του 1Χ και το under. Οι Τσέχοι έπαιξαν 90 λεπτά αμυντικά και οι Ελβετική ομάδα επί 90 λεπτά προσπαθούσε έχοντας αδύναμο κρίκο τον Γιακίν. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από την διαιτησία του Ιταλού ρέφερι που έπαιξε 90% Τσεχία και αρνήθηκε δύο καταφανέστατα πέναλτι υπέρ της Ελβετίας. Στη φάση του 94 ο Τσέχος αμυντικός χρησιμοποιεί το χέρι του με πρόθεση να κόψει την μπάλα όμως  το κοράκι αρνήθηκε να δώσει το πέναλτι. Ήταν μια πρωτοφανής αδικία που έστειλε άσχημα μηνύματα για την εγκυρότητα της διοργάνωσης. Ο συγκεκριμένος διαιτητής αποτελεί πληγή για το ποδόσφαιρο και έχει στο ενεργητικό του πολλές παράξενες διαιτησίες στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και σε διεθνή ματς.
Το αποτέλεσμα ουσιαστικά έκρινε τις δύο πρώτες θέσεις του Α' ομιλου και μόνο με στησίματα και παρεμβάσεις δεν θα προκριθούν Πορτογαλία και Τσεχία.

 
H άγνωστη Πολωνία PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 06 June 2008 20:09

Δεν έχει εμπειρία η Πολωνία στο euro και αποτελεί ένα από τα αινίγατα της διοργάνωσης. Πριν περάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας ας δούμε ποιά ειναι η χώρα. Πρόκειται για ένα νέο κράτος το οποίο μόλις στη ληξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου κατάφερε να ξεφύγει από τα νύχια της Πρωσίας και της Ρωσίας. Η Πρωσία αποτελούσε το πρώτο Ράιχ (βασίλειο) και άρχιζε από τα ανατολικά σύνορα της Γαλλίας μέχρι τα δυτικά σύνορα της Ρωσίας. Η Πολωνία  στο παρελθόν είχε πολέμους και με τους Τούρκους την εποχή που ήταν σε οθωμανική κατοχή η Ελλάδα. Μετα την ανακήρυξη του σημερινού κράτους πέρασε στο άρμα του ανατολικού μπλοκ για λογους στρατηγικής και τον περιορισμό του γερμανικού κράτους. Το 1979 η Πολωνία σηκώνει επανάσταση κατά της Μόσχας με τον Λεχ Βαλέσα που προκαλεί την άνοδο του δικτάτορα Γιαρουζέλσκι. Στην πορεία οι επαναστάτες κερδίζουν την συμπαράσταση του πολωνικού λαού γεγονός που προκαλεί το καθοριστικό ρήγμα στην Σοβιετική Ένωση.
Η Πολωνία έχει 38 εκατ. πληθυσμό και μπήκε στην ευρωπαϊκή ένωση το 2004. Πρόκειται για μια πλούσια σε μεταλλεύματα χώρα αλλά και με μεγάλες γεωργικές κελλιέργεις και πλούσια ζωοτροφία. Οι παγκόσμιοι αναλυτές δίνουν καλές προβλέψεις για το μέλλον της και απο πέρσι έχει κεντροδεξιά κυβέρνηση. Η Πολωνία ευνοείται γεωγραφικά και κλιματολογικά για να γίνει ένας δυνατός πάικτης στην παγκόσμια σκακιέρα. Ο λαός είναι γενικά ήρεμος, εργατικός και υπομονετικός .
Στο ποδόσφαιρο η εθνική Πολωνίας παίζει γρήγορα και μεθοδικά και στο παρελθόν είχε παρουσιάσει εντυπωσιακά βήμα , την εποχή του Λάτο με Γκόρσκι στον πάγκο. Ο Γιάτσεκ Γκμοχ αποτελεί ένα κλασσικό δείγμα του ποδοσφαίρου της χώρας που δούλεψε στη χώρα μας. Ονόματα στην ομάδα δεν υπάρχουν πολλά και εκτιμάται ότι θα στηριχτεί στην καλή της επίθεση. Στον όμιλο που συμμετέχει έχει βασικό αντίπαλο την Κροατία που υπερτερεί σε εμπειρία. Όμως η Πολωνία που δεν έχει να χάσει τίποτα αναμένεται να παλέψει για το καλύτερο σε όλους τους αγώνες του ομίλου.

Last Updated on Saturday, 07 June 2008 15:25
 
Πιέσεις στην ελληνική δικαιοσύνη PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 06 June 2008 15:17

Πολυποίκιλες πιέσεις ασκούνται επί σειρά ετών στην ελληνική δικαιοσύνη ώστε να μην εκδώσει ετυμηγορία σχετικά με τη νομιμότητα του μονοπωλίου που κατέχουν στην Ελλάδα ξένα και εγχώρια κερδοσκοπικά συμφέροντα. Σήμερα δόθηκε και νέα αναβολή στην εκδίκαση αιτήματος από ξένες εταιρείες στο Συμβούλιο Επικρατείας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η ελληνική Δικαιοσύνη θα ρίξει το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ και οι μέτοχοι μαζί με πολιτικά πρόσωπα της κυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ έχουν καταφέρει να μην γίνει καμιά εκδίκαση στις προσφυγές που έχουν ξεκινήσει το 2004. Έγκυρες πληροφορίες απο κορυφαία νομικά πρόσωπα μιλάνε για πλήρες κυβερνητικό αδιέξοδο. Αν το Συμβούλιο Επικρατείας δικαίωνε τον ΟΠΑΠ στο σκεπτικό θα αναγραφόταν ότι η εταιρεία προστατεύεται για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Αυτή η ετυμηγορία θα έριχνε την γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ότι ο ΟΠΑΠ δεν είναι εταιρεία του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Σε αυτη την εξέλιξη θα πήγαινε φυλακή όλος ο Καραμανλικός κύκλος που στελέχωσε τον ΟΠΑΠ τα τελευταία χρόνια αλλά και υπουργοί που υπέγραψαν συμφωνίες της εταιρείας με βάση την γνωμοδότηση. Οι συμφωνίες με την Ιντραλοτ που υπέγραψε πέρσι ο άνθρωπος του πρωθυπουργού  Σωτ. Κωστάκος θα προκαλούσαν ενεργοποίηση δικαστικών διώξεων για κακουργήματα σε βάρος του δημοσίου.

Όλα αυτα θα συνέβαιναν στην περίπτωση που το δικαστήριο δικαίωνε τον ΟΠΑΠ και το μονοπώλιο. Από την άλλη η κυβέρνηση δεν θέλει να χάσει τα προνόμια της δωροδοκίας των ΜΜΕ και της ΕΣΗΕΑ μέσω του ΟΠΑΠ με μια απόφαση που θα έριχνε το μονοπώλιο. Οι πιέσεις που ασκούνται λοιπόν στην ελληνικη δικαιοσύνη αφορούν την  αναβολή των εκδικάσεων  καθώς με τα χρήματα του ΟΠΑΠ το σάπιο πολιτικό σύστημα εξαγοράζει τα ελληνικά ΜΜΕ. Και αυτη η εξαγορά των ελληνικών ΜΜΕ έχει οδηγήσει τη χώρα στην εξαθλίωση προς όφελος του ξένου και εγχώριου κερδοσκοπικού παράγοντα. Μικρή χώρα είμαστε και γνωριζόμαστε όλοι καλά μεταξύ μας. Είναι στη μόδα να πουλάς κομματία της πατρίδας σου στους ξένους για να σε στηρίζουν στο εσωτερικό. Και αυτή μόδα αφορα όλα σχεδόν τα πολιτικά κόμματα.

ΥΓ. Σε ότι αφορά τις αριστερές πολιτικές δυνάμεις είναι γνωστό ότι η εξαθλίωση της κοινωνίας φέρνει ψήφους και αύξηση της επιρροής τους. Επομένως οι αριστερές δυνάμεις έχουν χρέος να στηρίζουν τους αμερικανούς μετόχους του ΟΠΑΠ και την διατήρηση του μονοπωλίου αφού το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυό το πρόσωπο. Περίμενουμε λοιπόν να δούμε αριστερές πορείες με επικεφαλής την ηγεσία του ΟΠΑΠ και τα σχετικά αν αποφασίσει η κυβέρνηση να κάνει άρση του μονοπωλίου και απαγορεύσει την προβολή της αντεθνικής εταιρειας στα ΜΜΕ.

 
Στο 3,00 η Ελλάδα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 06 June 2008 14:19

Ανοδική η τιμή της Ελλάδας με αντίπαλο την Σουηδία στο διαδίκτυο. Στην eurobet η νίκη της εθνικής πήγε στο 3,00 ενώ στην ίδια τιμή παίζει και στην expekt. Πολλές εταιρείες του διαδικτύου ανέβασαν την τιμή της Ελλάδας στο 2,80 και 2,90 από το αρχικό 2,70. Η εθνική Ελλάδας έρχεται από μέτρια απόδοση στα φιλικά όμως αυτό δεν μετράει πάντα στα επίσημα ματς. Η Σουηδία έχει χρόνια να διακριθεί σε διεθνή τουρνουά και βασίζεται σε ορισμένα λαμπερά ονόματα. Είναι ομάδα που τρέχει και πιέζει αλλά δεν έχει ομαδικότητα. Το ειδικό βάρος της Ελλάδας είναι αυξημένο και επομένως η εθνική μας θα έπρεπε να είναι αυτή το φαβορί στις τιμές του αγώνα. Η αρνητική τάση για την εθνική αναμένεται να μην επιδράσει καταλυτικά στην απόδοση της το αντίθετο μπορεί να την συσπειρώσει. Επομένως η τάση ανόδου στη νίκη της δεν αξιολογείται από το valuebet. Πρόκειται σίγουρα για μια ανοιχτή αναμέτρηση που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες η και από αστάθμητους παράγοντες. Τα ποσοστά του valuebet είναι 40% για την Ελλάδα, 36% για την ισοπαλία και 24% για την Σουηδία. Προκύπτει λοιπόν αξία στη νίκη της εθνικής μας ειδικά σε τιμές κοντά στο 3.00.
Στα γκολ δεν θα πάρουμε θέση θα πούμε ότι η τάση είναι υπέρ του under. Ο τεχνικός της εθνικής μας είναι οπαδός της άμυνας αλλά είναι και οπαδός του αιφνιδιασμού. Δεν μπορούμε από τώρα να εκτιμήσουμε αν θα συμπεριφερθεί με τον κλασσικό τρόπο σε όλα τα μάτς.
Το valuebet θα δημοσιεύσει στο σαββατοκύριακο αναλύσεις και ποσοστά για όλους τους αγώνες του EURO από τη συνδρομητική σελίδα της ενημέρωσης.

 
Τα σημεία του τριημέρου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 05 June 2008 22:32
Ο oddsmaker του ΟΠΑΠ βλέπει περισσότερο τις νίκες των Κάντιθ , Τρόμσο, Πόλι Εχίδο , Κόρδοβα, Εϊμπαρ Οντ Γκρένλαντ , το over της Γερμανίας , το διπλό της Κροατίας και το διπλό της Αργεντινής και κατέβασε υπερβολικά τις τιμές τους. Τα σημεία αυτά στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν καλές πιθανότητες επιτυχίας και στο εξωτερικό προσφέρονται σε καλύτερη τιμή. Πτώση έχουμε στο διπλό της Στάμπαεκ, στην Κορδοβα , στην Εϊμπαρ και στην Σπ. Χιχόν αλλα και στο διπλό της Κροατίας. Η interwetten προσφέρει στο 1.80 την πορτογαλία που είναι η υψηλότερη τιμή της αγοράς. Η sportingbet και η bwin δίνουν2,75 στον άσσο της Ελλάδας που εδω παίζει στο 2,50. Σε καλή τιμή το Λος Άντζελες και άνοδος στην τιμή του Σικάγου. Στο κουπόνι υπάρχουν και ορισμενα σημεία για trading αφού παρουσιάζουν σημαντική διαφορά τιμής. Περισσότερα θα διαβάσετε για αυτά τα σημεία ΄στη σελίδα της ενημέρωσης.
Σήμερα βράδυ και αύριο Σάββατο θα ανέβουν οι προτάσεις του σαίτ στα antepost του ΕURO ενώ θα ανέβουν και προτάσεις στα ταμεία που είχαν διακοπεί το τελευταίο 15ήμερο.Παράλληλα από τις συνδρομητικές σελίδες θα ανέβουν και οι αξιολογήσεις του valuebet στα ποσοστά των σημείων σε μεγάλο αριθμο αγώνων του κουπονιού του τριημέρου.
 
<< Start < Prev 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Next > End >>

Page 437 of 452