Γιατί δεν διαπραγματεύτηκαν οι πράκτορες; PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Tuesday, 13 May 2008 14:37

 Οι δύο μεγάλοι αμερικανικοί επενδυτικοί όμιλοι που κατέχουν το 16% του ΟΠΑΠ και μέσα στην διετία θα πάρουν και το μάνατζμεντ της εταιρείας έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι. Και ευτυχώς για αυτούς που δεν ανακατεύτηκαν στις διαπραγματεύσεις ΟΠΑΠ-ΠΟΕΠΠ αφού αν το έκαναν δεν θα μπορούσαν παρά να προσφέρουν αντίτιμο για να πάρουν σε αποκλειστικότητα το δίκτυο των πρακτορείων.
Όλα λοιπόν οδεύουν σε αίσιο τέλος χωρίς να είναι σε θέση κανένας να καταλάβει τι είναι αυτό που υποχρέωσε τους πράκτορες να αρνηθούν διαπραγμάτευση και να κλείσουν τη συμφωνία με συνομιλίες.
H  άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια δημοσιεύεται στη σελίδα των πρακτόρων.

 
Η θέση του valuebet για το τοπίο των στοιχημάτων PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 12 May 2008 21:47
 Τι συμφέρει να παίζω; Ποιο πρέπει να είναι το βασικό κριτήριο επιλογής των σημείων μου;Γιατί πριν από 2 χρόνια περνούσαν οι διαφορές τιμών και οι τάσεις και σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει σε βάρος του παίκτη; Στήνονται οι αγώνες η υπάρχει οργανωμένη παραπληροφόρηση;Τελικά υπάρχουν ευκαιρίες στο στοίχημα η όλα είναι ένα παραμύθι για να χάνει ο κόσμος τα λεφτά του;

Το valuebet απαντάει σε πέντε καυτά ερωτήματα που απασχολούν τον κάθε παίκτη. Από τις απαντήσεις φωτογραφίζεται ουσιαστικά το νέο τοπίο στο αθλητικά στοιχήματα το οποίο πάντα θα είναι ευμετάβλητο και θα λειτουργεί στα πλαίσια της δράσης και της αντίδρασης.
Η ενδιαφέρουσα ανάλυση δημοσιεύεται στη συνδρομητική σελίδα της ενημέρωσης.
Last Updated on Monday, 12 May 2008 21:51
 
TA NEA ΤΟΥ ΤΖΟΓΑΔΙΣΤΑΝ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 11 May 2008 16:04
Δισεβδομαδιαία έκδοση του valuebet
Κυριακή 11 Μαϊου

Aυξήσεις στις πωλήσεις
του ΚΙΝΟ θα φέρει μια έλλειψη βενζίνης στο μέλλον. Σε μια κρίση είναι πιθανό να προσφέρουν στα φανάρια οι πακιστανοί αιμοδότες του ΟΠΑΠ εκτός από νερά και καφέδες και μπουκαλάκια με βενζίνη γεγονός που θα ανεβάσει την ρευστότητα τους. Σε κεντρικό φανάρι της Αθήνας το σαββατοκύριακο διατίθετο βενζίνη σε συσκευασία του 1,5 λίτρου αντί 5 ευρώ. Αν ντεν γκουστάρεις κυρίε τράβα με τα πόντια , ήταν η απάντηση σε όσους έκαναν παράπονα για την τιμή. Είναι ακριβά τα μπαλάκια..


Σε πολύ κρίσιμη περίοδο είναι ακέφαλος ο ΟΔΙΕ για τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να είναι στο επίκεντρο πολλαπλών επιχειρηματικών συμφερόντων ελληνικής γερμανικής και αμερικανικής προέλευσης. Θέση επιχειρεί να πάρει στα αλογάκια και η betfair με τις ξένες ιπποδρομίες δημοσιεύοντας προτάσεις στο goal του Μπόμπολα. Οι ειδικοί λένε ότι στα αλογάκια υπάρχει κόντρα και στην κυβέρνηση και εκδηλώνονται φιλοκαραμανλικά και φιλομητσοτακικά μπλοκ. Το μαγαζί βλέπετε είναι φιλέτο γωνία και για αυτό η κυβέρνηση δεν έβαλε σοβαρό άνθρωπο επί τέσσερα χρόνια στην ηγεσία.


Χωρίς εθνική λοταρία μένει πλέον η Ελλάδα αφού ο ΟΠΑΠ έγινε Νικολετάτος στη θέση του Νικολετάτου δηλαδή μια ιδιωτική εταιρεία διεξαγωγής σκληρών τυχερών παιχνιδιών. Η Ελλάδα πλέον είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που δεν διαθέτει δημόσιο οργανισμό τυχερών παιχνιδιών. Εκτιμάται ότι σύντομα θα δημιουργηθεί νέος εθνικός φορέας παιχνιδιών στη χώρα μας που θα αναλάβει την διοργάνωση λαϊκών τυχερών παιχνιδιών όπως λοταριών λαχείων και αμοιβαίων παιχνιδιών με τα έσοδα να πηγαίνουν σε κοινωφελείς σκοπούς. Αυτός ο οργανισμός θα χρησιμοποιεί νέο δίκτυο πωλήσεων. Ο ΟΠΑΠ πλέον δεν υπάρχει σαν εθνική λοταρία , επέλεξε να γίνει μπαρμπουτιέρα και καζίνο.


Μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ έγινε ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Χατζηεμμανουήλ. Η κυβέρνηση σταδιακά αρχίζει να παίρνει και τον έλεγχο στην βιομηχανία και βάζει τους δικούς της στις θέσεις κλειδιά αν και ο ΟΠΑΠ δεν αποτελεί βιομηχανική επιχείρηση. Στο ΔΣ του ΣΕΒ μπήκε και ο πρόεδρος ενός τηλεοπτικού καναλιού του Αντέννα αλλά και ο πρόεδρος του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Σημεία των καιρών.


Μεγάλο ανάχωμα η Γερμανία για τους Έλληνες φίλους των στοιχημάτων. Οι κόντρες πέφτουν σαν το χαλάζι και κυρίως στα σημεία που τραβάνε τζίρους από την ελληνική αγορά λόγω διαφοράς τιμής. Οι σχέσεις Ελλάδας και Γερμανίας είναι πολύχρονες και μη ξεχνάμε ότι επί του νεοχιτλερικού καθεστώτος Σρέντερ στηνόταν αγώνες στην Γερμανία και τα έπαιρναν από το ελληνικό ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Υπόθεση Χόιτσερ)

Θα σωθεί η Παρί Σεν Ζερμέν λόγω της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαρκοζί υποστηρίζουν άφθονοι παθόντες από τα τερτίπια της. Η Παρί αποτελεί εργαλείο για τον γαλλικό σωβινισμό και εκτροφείο μαύρης και αντιδημοκρατικής προπαγάνδας και η σημερινή γαλλική κυβέρνηση την στηρίζει.
Last Updated on Sunday, 11 May 2008 16:12
 
Επιχείρηση πετροκέρασο PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 10 May 2008 17:18
 Η  πρώτη επιχείρηση του Ευτύχιου είχε τον κωδικό “πετροκέρασο”. Βλέπετε μεγάλωσα σε ένα πλίθινο αγροτόσπιτο και δίπλα είχε ένα στρέμμα με 30 δέντρα. Κερασιές, βυσσινιές, ροδακινιές, λεμονιές, κορομηλιές, αχλαδιές μια βελανιδιά και μπροστά από το σπίτι ήταν δύο πεύκα τα ψηλότερα στον κάμπο κοντά στα 30 μέτρα. Η επιχείρηση πετροκέρασο ξεκίνησε όταν πάτησα τα πέντε χρόνια και αφού ο παππούς μου τις έβρεξε για τα καλά όταν με έπιασε να παίζω με τα σπίρτα μέσα στον αχυρώνα. Αν ξαναπατήσεις εδώ κερατά θα σε κρεμάσω ανάποδα από το πεύκο μου είπε. Και ο παππούς σπάνια με μάλωνε αλλά ότι έλεγε το έκανε
Η συνέχεια, που περιγράφει έναν κόσμο που δεν υπάρχει, στα σχόλια
 
Προσφορά στην ενημέρωση και στη γνώση PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 08 May 2008 22:54
Διατίθενται σε σετ και με έκπτωση 40% επί της ονομαστικής τους αξίας οι έξι ετήσιες εκδόσεις που έγιναν από Τα Παιχνίδια της Τύχης  την τελευταία επταετία. Τέσσερις εκδόσεις αφορούν τα στοιχήματα , μια έκδοση αφορά το ΚΙΝΟ και μία έκδοση το super 3 και το extra5. Η τιμή των έξι ετήσιων εκδόσεων ανέρχεται σε 40 ευρώ και διατίθενται στην τιμή των 25 ευρώ.

Οι έξι εκδόσεις είναι οι εξής:

TA ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΟ1
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΟ2
140 ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΚΕΡΔΙΖΩ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ SUPER 3 & ΕΧΤΡΑ 5
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΟ

Στις ετήσιες εκδόσεις δημοσιεύονται συστήματα, θεωρία , πιθανότητες, τεχνικές και πολύτιμα άρθρα για τα τυχερά παιχνίδια.
Στην Αθήνα θα τις βρείτε στο Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ Το Δώρο , Ιπποκράτους 13 , Σταθμός Μετρό Πανεπιστημίου.
Οι ετήσιες εκδόσεις αποστέλλονται και ταχυδρομικώς. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-6994668 και 6932-412418
Last Updated on Saturday, 20 October 2012 19:23
 
<< Start < Prev 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Next > End >>

Page 434 of 444