Σε θερινούς ρυθμούς PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 28 June 2008 17:26
Το αυριανό φινάλε στο euro σηματοδοτεί την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου που από στοιχηματικής πλευράς έχει τον δικό της κώδικα και τα δικά της σημεία αναφοράς. Στον μεγάλο τελικό οι τάσεις μάλλον είναι κατά της Ισπανίας που πήρε κάποιες μονάδες και έφτασε στο 2.35 και 2.40 σε αρκετές εταιρείες. Πρόκειται για έναν μεγάλο τελικό που λογικά θα προσφέρει θέαμα και αυτό δίνει ένα προβάδισμα στην επιλογή του over. Εκτιμούμε ότι η Ισπανία θα φτάσει και στη νίκη αφού έχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην άμυνα. Η Γερμανική ομάδα θα επιτεθεί στην ισπανική εστια κυρίως με μακρινά σουτ και από αέρος κάτι που δεν μπρούσαν να κάνουν οι Ρώσοι δύο φορές αλλά το έκαναν οι Ιταλοί και απείλησαν παρά το γεγονός ότι ο Τόνι ήταν πολλές φορές μόνος.Εκτιμούμε λοιπόν ότι οι Γερμανοί θα σκοράρουν και αυτό δίνει προβάδισμα στο καλοπληρωμένο over. Όσοι έχουν antepost με την Ισπανία συμφέρει να κάνουν μια κάλυψη στην Γερμανία για κατάκτηση σε τιμές από 2,10 και άνω που πιθανολογικά είναι μια κινηση σε σωστά πλαίσια. Πάντως θα δώσουμε το προβάδισμα στην Ισπανική ομάδα με πιθανότητες νίκης της στo 50% και καλύψεις σε ισοπαλία που θα δίνει και over.

Όπως είπαμε άρχισε το καλοκαίρι και το valuebet θα κινηθεί σε ανάλογους ρυθμούς. Οι προτάσεις θα έχουν αυξημενο το στοιχείο του τυχοδιωκτισμού και υψηλότερες προσδοκίες. Θα γίνονται προτάσεις και σε σκορ και σε ανατροπές αλλά και ακριβά σημεία. Παράλληλα το σάιτ θα ανεβάζει προτάσεις στα ταμεία οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου. Εκτός δηλαδή από τις προτάσεις και τα συστήματα που θα ανεβαίνουν την ώρα της προαναγγελίας μπορει να ακολουθουν και νέες προτάσεις η συστήματα ανάλογα με τις κινήσεις που θα καταγράφονται στο διαδίκτυο. Η πολιτική αυτή δεν θα αφορά μόνο το καλοκαίρι αλλά θα συνεχιστεί σε μόνιμη βάση. Εγκαταλείπεται δηλαδή η στατική μορφή στις προτάσεις και στα ταμεία.
Στα σημερινά έχουμε να πούμε πως ο ΟΠΑΠ αλλαξε τιμή στην Εκρανάς λίγα λεπτά μετά τις προτάσεις στα ταμεία του valuebet στο διπλό άφού μέχρι και στις 15,50 το διπλό ήταν στο 1.85.

Σχετικά με τα σημεία της ημέρας θα πούμε ότι πιέζεται ο άσσος της Σίβας . η Βιτόρια, ενώ ανοδικά κινείται η Κολόμπους. Βελτίωση περιμένουμε από την Λίλεστρομ με ένα πλούσιο σκορ ενώ πιέζεται το over της Στάμπαεκ. Λογικός ο άσσος της Άλεσουντ και το over ενώ πολλά γκολ περιμένουμε και στο Χαμ Καμ-Μπραν.
 
Θετικό βήμα η κατάργηση του ΚΙΝΟ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 28 June 2008 12:38
Η αλλαγή στο άρθρο 2 του καταστατικού του ΟΠΑΠ αφήνει ελεύθερα τα χέρια της Πολιτείας για δράση στα παιχνίδια που προκαλούν εθισμό και βλάβες στο κοινωνικό σύνολο. Το valuebet επιδοκιμάζει την πρόθεση του ΟΠΑΠ για στροφή σε πολιτική αποδεκτά κοινωνική. Η Πολιτεία σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ πρεπει φυσικά να μην μείνουν στα λόγια , αλλωστε δεν το επιτρέπει πλέον το καταστατικό. Πρώτος στόχος της νέας πολιτικής πρέπει να αποτελεί η κατάργηση του ΚΙΝΟ το οποίο επέβαλαν με πρόθεση να βλάψουν την κοινωνία και την χώρα οι μετοχοι της εταιρείας.

Από την κατάργηση του ΚΙΝΟ θα γνωρίσουν αύξηση εισοδήματος πάνω από 100.000 οικογένειες στην Ελλάδα στο σύνολο τους χαμηλόμισθοι. Θα μειωθεί ο υπερδανεισμός, θα εξυπηρετηθούν οι ισορροπίες στα τραπεζικά χρέη, θα βελτιωθεί ο ψυχικός κόσμος αυτών που είναι αιχμάλωτοι του παιχνιδιού αλλά και των οικογενειών τους. Θα εκλειψει ένας σημαντικός παράγοντας διαφθοράς και αργομισθίας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και θα μειωθούν σε σημαντικό βαθμό αδικήματα και εγκληματικές πράξεις που προκαλούνται από το παιχνίδι.

Σε ότι αφορά το κόστος δεν αναμένονται σημαντικές μεταβολές στα εισοδήματα των πρακτόρων των οποίων το οικονομικό επίπεδο είναι το ίδιο ίσως και χειρότερο από το επίπεδο που είχαν πριν από 5 χρόνια. Αλλωστε με μια σωστή πολιτική ένα μέρος των τζίρων του ΚΙΝΟ θα μεταφερθεί σε πιο ήπια παιχνίδια ενώ θα επιστρέψουν στα πρακτορεία και πολλοί παίκτες που σήμερα δεν πατάνε το πόδι τους λόγω του ΚΙΝΟ.

Το valuebet επιδοκιμάζει και τον περιορισμό των διαφημίσεων της ΟΠΑΠ ΑΕ που πρέπει να μειωθούν στο 10% απο τα ποσά που δαπανώνται ,κίνηση που θα υπηρετήσει το ξεφούσκωμα μιας κερδοσκοπικής φούσκας που χτυπάει την ελληνική κοινωνία από πολλές πλευρές.
 
H αξία της επιλογής PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 27 June 2008 21:09
Τα χρόνια τα παλιά ο παίκτης συμμετείχε σε ένα τυχερό παιχνίδι σε ποσοστό 99% με την επιλογή. Η οποία μπορεί να ήταν η αγορά ένος λαχείου , η κατάθεση ενός δελτίου ΠΡΟ-ΠΟ με την συμπλήρωση αριθμών στο Λόττο. Οι εποχές αλλάξαν και η επιλογή μέρα με τη μέρα υποχωρεί και παραχωρεί τον έλeγχο των κινήσων στη συμμετοχή. Και όμως πρόκειται για λάθος που δείχνει ότι οι προηγούμενοι άνθρωποι είχαν μεγαλύτερο αυτοέλεγχο και αίσθημα αυτοσυντήρησης.

Σίγουρα κάθε γενιά ανθρώπων έχει τα υπέρ και τα κατά και αυτό που συμφέρει περισσότερο είναι να παίρνουμε από κάθε εποχή τα θετικά και να τα συνθέτουμε για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Το να αγόραζε κάποιος πριν 20 χρόνια μανιωδώς λαχεία αποτελούσε ηλιθιότητα για τον περίγυρο του. Το ίδιο αν συμπληρωνε χιλιάδες δελτία ΠΡΟ-ΠΟ η χιλιάδες δελτία Λόττο. Ακόμα και αυτοί οι "αλογομούρηδες" ΄ήταν στο περιθώριο επειδή έπαιζαν 27 φορες την εβδομάδα τζόγο, που για την κουλτούρα της εποχής αυτό αποτελούσε ηλιθιότητα.

Σήμερα ο παίκτης στοιχηματίζει 100 φορές την ημέρα στο ΚΙΝΟ αλλά κανείς δεν τον λέει ηλίθιο. Παίζει σε κάθε αγώνα , κατεβάζει ασταμάτητα του μοχλούς του κουλοχέρη, πάιζει με τις ώρες ηλεκτroνική πόκα και συμπεριφέρεται σαν τον παθιασμένο παίκτη της ρουλέτας που περίμενε από τις 7 να ανοιξει το καζίνο της Πάρνηθας για να μη χάσει ούτε μια μπιλιά. Και ολα  θεωρούνται λογικά και αποδεκτά.

Που παραπέμπουν όλα αυτά; Στο ότι  χάθηκε η αξία της επιλογής. Δεν αναζητούμε το κέρδος με ευθύ τρόπο , με άποψη αλλά το αναζητούμε εκβιαστικά δια της παρουσίας μας. Και όμως το κέρδος δεν μπορεί να το δώσει κανένας αλλος εκτός από την δική μας επιλογή. Εμείς θα γράψουμε τους αριθμούς στο ΚΙΝΟ, εμεις τον αριθμό στο Λόττο , εμείς θα επιλέξουμε τον αριθμό στην ρουλέτα. Αφού πάντα κερδίζουμε μόνο αν προβλέψουμε σωστά για ποιόν λόγο παίζουμε ασταμάτητα και αυξάνουμε στα ύψη την χασούρα; Μήπως χάσαμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, στην έμπνευση μας και στην διαίσθηση; Και αν συνέβη αυτό θα τα αντικαταστήσει όλα αυτά το μεγαλύτερο ποντάρισμα; Δηλαδή σαν να λέμε ότι αυτός που θα παίξει 1000 στήλες λόττο ελπίζει βάσιμα να πιάσει το εξάρι σε σχέση με αυτόν που θα παιξει 10 στήλες. Μα δεν είναι έτσι αφού αυτός που θα παίξει 1000 στήλες δεν θα κριθεί σε σχέση με αυτόν που έπαιξε 10 στήλες αλλά σε σχέση με τα 14 εκατ. στήλες των συνδιασμών.  
Π.Α
Last Updated on Friday, 27 June 2008 21:31
 
Η κλάση του valuebet PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 26 June 2008 23:54

Ζευγάρι τελικού προτείνουμε το Ίσπανία-Γερμανία με τιμή 11,00 με 5 μονάδες και 1 μονάδα στο ζευγάρι τελικου Ισπανία-Πολωνία που αποτελεί το αουτσάιντερ του σάιτ μαζί με την Ρουμανία. Προτείνουμε την Πολωνία με αποδοση 8,00 να φτάσει στα ημιτελικά και 1 μονάδα για κατάκτηση σε τιμή κοντά στο 100.00. Την Ισπανία την προτείνουμε 10 μονάδες να φτάσει τελικό σε τιμή κοντά στο 4,00 και 6 μονάδες κατάκτηση με τιμή 6,50 ως 7,00.

Αυτή είναι η πρόταση του valuebet που ανέβηκε το Σάββατο 7 Ιουνίου στη συνδρομητική σελίδα της ενημέρωσης στα antepost της διοργάνωσης. Όπως βλεπετε προτάθηκαν συνολικά 24 μονάδες και έχουμε πριν τον τελικό στο ταμείο 95 μονάδες ενώ αν πάρει το κύπελλο η Ισπανία το ταμείο θα αυξηθεί κατά 42 μονάδες. Το yield της πρότασης είναι μέχρι στιγμής +300% και μπορεί να ανέλθει σστο 460%
 
Βόλτα στη βροχή PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 26 June 2008 23:37

Το 1-3 υπέρ της Ισπανίας πρότεινε το valuebet στο σημερινό ματς αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι υπερτιμήσαμε την εμφάνιση των Ρώσων κατά της Ολλανδίας αφού δεν κατάφεραν να πετύχουν ούτε το γκολ της τιμής. Η Ισπανία ήταν άλλη κλάση και φυσικά δικαιώνει απόλυτα το valuebet αφού στα antepost πριν την έναρξη δώσαμε πρώτη τύχη στην Ισπανία για κατάκτηση και ζευγάρι τελικού το Ισπανία-Γερμανία. Η νίκη της Ισπανίας παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού μέχρι το 60 έπαιζε με 10 παίκτες , ο Τόρες έκανε πλάκα στους συμπαίκτες του και είναι απορίας άξιο πως είναι στην αποστολή, ενώ από νωρίς έφυγε ο Βίγια με τραυματισμό.
Οι Ρώσοι τα έδωσαν όλα με την Ολλανδία και ήταν άδειοι στο γήπεδο υστερώντας παράλληλα και σε εμπειρία. Η Ισπανία έκανε μια απλή βόλτα στη βροχή και δικαίως είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση στον κυριακάτικο τελικό.

 
<< Start < Prev 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Next > End >>

Page 433 of 455