Πακέτα στη φαβορί δυάδα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 08 June 2008 13:38
Πολλά πακέτα πέφτουν σε όλες τις αγορές στη φαβορί δυάδα του σημερινού προγράμματος. Τα φαβορί Κροατία και Γερμανία παίζονται με υψηλά ποσά και πιέζουν τα ταμεία των μπουκμέικερ. Πολλά παρολί που ξεκίνησαν χθες από την Πορτογαλία πέφτουν σήμερα στα δύο αυτά φαβορί και κυρίως στην Γερμανία. Στα υπόλοιπα ματς του προγράμματος υπάρχουν πιέσεις στις νίκες Σπορτινγκ Χιχόν, Χερέθ, Κάντιθ στη Β' Ισπανίας πιέζεται το διπλό της Μάλαγα ενώ αντίθετα δεν πιέζεται το διπλό της Σοσιεδάδ. Έντονη πτώση  έχουμε και στον άσσο της Εϊμπάρ.
 
Με πόδια και με χέρια PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 07 June 2008 22:39
Με τα πόδια να σκοράρουν και τα χέρια να κόβουν τις μπαλιές των αντιπάλων ξεκίνησε το euro 2008 . Δύο πέναλτι υπέρ της Ελβετίας δεν σφυρίχτηκαν από την πιο καταστροφική για το άθλημα του ποδοσφαίρου σφυρίχτρα της Ευρώπης ενώ ένα εμφανές πέναλτι δεν δόθηκε στην Τουρκία. Η Πορτογαλία ήταν σαφώς ανώτερη και πήρε μια δίκαιη νίκη όμως αν ο διαιτητής έδινε το πέναλτι στους Τούρκους τα πράγματα θα άλλαζαν.

Χτύπημα του μαύρου παρακράτους

Εντυπωσιάζει τα φασισταριό της κρατικής τηλεόρασης και το προσφερόμενο επίπεδο μεταδόσεων είναι τριτοκοσμικό και κωμικό μέχρι γελοιότητας. Τα παράσιτα της ελληνικής κοινωνίας που κατέλαβαν σε καθεστώς συντριπτικής αργομισθίας θέσεις στην κρατική τηλεόραση, αυτό το σκοτεινό κατασκεύσμα παραπληροφόρησης πέρασαν  κάθε όριο. Και σήμερα μας γύρισαν στην εποχή του 1967 αφού έδιναν εικόνα των αγώνων χωρίς χρονόμετρο. Και να σκεφτεις ότι οι φασίστες της κρατικής τηλεόρασης πληρώνονται με χρήματα που κλέβει το κράτος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και από πολίτες που δεν έχουν να φάνε. Ντροπή σας παράσιτα.
Last Updated on Saturday, 07 June 2008 22:56
 
Φήμες για άνοιγμα της αγοράς PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 07 June 2008 20:42
Με παροχή οξυγόνου σε μια κοινωνία που ασφυκτιά μέσα στο ψέμα και την αδικία λειτουργεί η φημολογία ότι η κυβέρνηση έχει ετοιμάσει νόμο σύμφωνα με τον οποίο ανοίγει η αγορά στοιχημάτων στη χώρα μας. Σε αυτή την ευνοϊκή εξέλιξη η Ελλάδα θα καταφέρει να αναπτύξει μια ισχυρή βιομηχανία στην παγκόσμια αγορά παροχής υπηρεσιών και παράλληλα θα επέλθει εκλογίκευση, κοινωνικά, στην εσωτερική αγορά του τζόγου με το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο. Η σημερινή κατάσταση  έχει εγκλωβίσει μεγάλο αριθμό ισχύος της χώρας με αποτέλεσμα την εσωστρέφεια και την αλληλοσπάραξη.
Η κερδοσκοπία, και το ημερήσιο συμφέρον αποτελούν πλεόν τις απόλυτες προτεραιότητες μιας κατατρομαγμένης κοινωνίες που υποχρεώνεται να επιβιώνει σε κλίμα ενοχής. Η παραγωγικότητα πλέον έχει υποκατασταθεί από την επαιτεία και τον συμψηφισμό εξέλιξη που τροφοδοτεί τις πιο άσχημες προβλέψεις για το μέλλον της χώρας σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία που θα τρέξει σε άλλους ρυθμούς μετά τις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ.

Ο χώρος των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα μπορεί να δείξει τον δρόμο προς τις λύσεις επειδή πυρήνας του είναι η κίνηση των πιθανοτήτων που δημιουργούν την πραγματικότητα και το μέλλον.Το άνοιγμα  της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών θα δώσει στη χώρα την ευκαιρία να εγκαταλείψει την μοιρολατρεία και να αρνηθεί επιτέλους το δόγμα της αμετάκλητης εύνοιας που πρέπει να απολαμβάνει η μοναδικότητα μας έναντι των άλλων αφού αυτό το δόγμα ερμηνευόμενο μαθηματικά δίνει άθροισμα το μηδέν.

Ελπίζουμε  οι φήμες να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και επιτέλους ο χώρος θα αποκτήσει το περιεχόμενο και την δυναμικότητα που του αξίζει και θα αναδειχτεί η παρεμβατική του ικανότητα στην διαμόρφωση  μιας ρεαλιστικής αντίληψης της ζωής.
 
Έναρξη με βρόμικη διαιτησία PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 07 June 2008 19:54

Η Τσεχία κέρδισε στην πρεμιέρα του euro την διοργανώτρια Ελβετία σε έναν αγώνα χαμηλού επιπέδου στον οποίο στοιχηματικά παίχτηκε η διπλή του 1Χ και το under. Οι Τσέχοι έπαιξαν 90 λεπτά αμυντικά και οι Ελβετική ομάδα επί 90 λεπτά προσπαθούσε έχοντας αδύναμο κρίκο τον Γιακίν. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από την διαιτησία του Ιταλού ρέφερι που έπαιξε 90% Τσεχία και αρνήθηκε δύο καταφανέστατα πέναλτι υπέρ της Ελβετίας. Στη φάση του 94 ο Τσέχος αμυντικός χρησιμοποιεί το χέρι του με πρόθεση να κόψει την μπάλα όμως  το κοράκι αρνήθηκε να δώσει το πέναλτι. Ήταν μια πρωτοφανής αδικία που έστειλε άσχημα μηνύματα για την εγκυρότητα της διοργάνωσης. Ο συγκεκριμένος διαιτητής αποτελεί πληγή για το ποδόσφαιρο και έχει στο ενεργητικό του πολλές παράξενες διαιτησίες στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και σε διεθνή ματς.
Το αποτέλεσμα ουσιαστικά έκρινε τις δύο πρώτες θέσεις του Α' ομιλου και μόνο με στησίματα και παρεμβάσεις δεν θα προκριθούν Πορτογαλία και Τσεχία.

 
H άγνωστη Πολωνία PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 06 June 2008 20:09

Δεν έχει εμπειρία η Πολωνία στο euro και αποτελεί ένα από τα αινίγατα της διοργάνωσης. Πριν περάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας ας δούμε ποιά ειναι η χώρα. Πρόκειται για ένα νέο κράτος το οποίο μόλις στη ληξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου κατάφερε να ξεφύγει από τα νύχια της Πρωσίας και της Ρωσίας. Η Πρωσία αποτελούσε το πρώτο Ράιχ (βασίλειο) και άρχιζε από τα ανατολικά σύνορα της Γαλλίας μέχρι τα δυτικά σύνορα της Ρωσίας. Η Πολωνία  στο παρελθόν είχε πολέμους και με τους Τούρκους την εποχή που ήταν σε οθωμανική κατοχή η Ελλάδα. Μετα την ανακήρυξη του σημερινού κράτους πέρασε στο άρμα του ανατολικού μπλοκ για λογους στρατηγικής και τον περιορισμό του γερμανικού κράτους. Το 1979 η Πολωνία σηκώνει επανάσταση κατά της Μόσχας με τον Λεχ Βαλέσα που προκαλεί την άνοδο του δικτάτορα Γιαρουζέλσκι. Στην πορεία οι επαναστάτες κερδίζουν την συμπαράσταση του πολωνικού λαού γεγονός που προκαλεί το καθοριστικό ρήγμα στην Σοβιετική Ένωση.
Η Πολωνία έχει 38 εκατ. πληθυσμό και μπήκε στην ευρωπαϊκή ένωση το 2004. Πρόκειται για μια πλούσια σε μεταλλεύματα χώρα αλλά και με μεγάλες γεωργικές κελλιέργεις και πλούσια ζωοτροφία. Οι παγκόσμιοι αναλυτές δίνουν καλές προβλέψεις για το μέλλον της και απο πέρσι έχει κεντροδεξιά κυβέρνηση. Η Πολωνία ευνοείται γεωγραφικά και κλιματολογικά για να γίνει ένας δυνατός πάικτης στην παγκόσμια σκακιέρα. Ο λαός είναι γενικά ήρεμος, εργατικός και υπομονετικός .
Στο ποδόσφαιρο η εθνική Πολωνίας παίζει γρήγορα και μεθοδικά και στο παρελθόν είχε παρουσιάσει εντυπωσιακά βήμα , την εποχή του Λάτο με Γκόρσκι στον πάγκο. Ο Γιάτσεκ Γκμοχ αποτελεί ένα κλασσικό δείγμα του ποδοσφαίρου της χώρας που δούλεψε στη χώρα μας. Ονόματα στην ομάδα δεν υπάρχουν πολλά και εκτιμάται ότι θα στηριχτεί στην καλή της επίθεση. Στον όμιλο που συμμετέχει έχει βασικό αντίπαλο την Κροατία που υπερτερεί σε εμπειρία. Όμως η Πολωνία που δεν έχει να χάσει τίποτα αναμένεται να παλέψει για το καλύτερο σε όλους τους αγώνες του ομίλου.

Last Updated on Saturday, 07 June 2008 15:25
 
<< Start < Prev 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Next > End >>

Page 432 of 448