Η θέση του valuebet για το τοπίο των στοιχημάτων PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 12 May 2008 21:47
 Τι συμφέρει να παίζω; Ποιο πρέπει να είναι το βασικό κριτήριο επιλογής των σημείων μου;Γιατί πριν από 2 χρόνια περνούσαν οι διαφορές τιμών και οι τάσεις και σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει σε βάρος του παίκτη; Στήνονται οι αγώνες η υπάρχει οργανωμένη παραπληροφόρηση;Τελικά υπάρχουν ευκαιρίες στο στοίχημα η όλα είναι ένα παραμύθι για να χάνει ο κόσμος τα λεφτά του;

Το valuebet απαντάει σε πέντε καυτά ερωτήματα που απασχολούν τον κάθε παίκτη. Από τις απαντήσεις φωτογραφίζεται ουσιαστικά το νέο τοπίο στο αθλητικά στοιχήματα το οποίο πάντα θα είναι ευμετάβλητο και θα λειτουργεί στα πλαίσια της δράσης και της αντίδρασης.
Η ενδιαφέρουσα ανάλυση δημοσιεύεται στη συνδρομητική σελίδα της ενημέρωσης.
Last Updated on Monday, 12 May 2008 21:51
 
TA NEA ΤΟΥ ΤΖΟΓΑΔΙΣΤΑΝ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 11 May 2008 16:04
Δισεβδομαδιαία έκδοση του valuebet
Κυριακή 11 Μαϊου

Aυξήσεις στις πωλήσεις
του ΚΙΝΟ θα φέρει μια έλλειψη βενζίνης στο μέλλον. Σε μια κρίση είναι πιθανό να προσφέρουν στα φανάρια οι πακιστανοί αιμοδότες του ΟΠΑΠ εκτός από νερά και καφέδες και μπουκαλάκια με βενζίνη γεγονός που θα ανεβάσει την ρευστότητα τους. Σε κεντρικό φανάρι της Αθήνας το σαββατοκύριακο διατίθετο βενζίνη σε συσκευασία του 1,5 λίτρου αντί 5 ευρώ. Αν ντεν γκουστάρεις κυρίε τράβα με τα πόντια , ήταν η απάντηση σε όσους έκαναν παράπονα για την τιμή. Είναι ακριβά τα μπαλάκια..


Σε πολύ κρίσιμη περίοδο είναι ακέφαλος ο ΟΔΙΕ για τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να είναι στο επίκεντρο πολλαπλών επιχειρηματικών συμφερόντων ελληνικής γερμανικής και αμερικανικής προέλευσης. Θέση επιχειρεί να πάρει στα αλογάκια και η betfair με τις ξένες ιπποδρομίες δημοσιεύοντας προτάσεις στο goal του Μπόμπολα. Οι ειδικοί λένε ότι στα αλογάκια υπάρχει κόντρα και στην κυβέρνηση και εκδηλώνονται φιλοκαραμανλικά και φιλομητσοτακικά μπλοκ. Το μαγαζί βλέπετε είναι φιλέτο γωνία και για αυτό η κυβέρνηση δεν έβαλε σοβαρό άνθρωπο επί τέσσερα χρόνια στην ηγεσία.


Χωρίς εθνική λοταρία μένει πλέον η Ελλάδα αφού ο ΟΠΑΠ έγινε Νικολετάτος στη θέση του Νικολετάτου δηλαδή μια ιδιωτική εταιρεία διεξαγωγής σκληρών τυχερών παιχνιδιών. Η Ελλάδα πλέον είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που δεν διαθέτει δημόσιο οργανισμό τυχερών παιχνιδιών. Εκτιμάται ότι σύντομα θα δημιουργηθεί νέος εθνικός φορέας παιχνιδιών στη χώρα μας που θα αναλάβει την διοργάνωση λαϊκών τυχερών παιχνιδιών όπως λοταριών λαχείων και αμοιβαίων παιχνιδιών με τα έσοδα να πηγαίνουν σε κοινωφελείς σκοπούς. Αυτός ο οργανισμός θα χρησιμοποιεί νέο δίκτυο πωλήσεων. Ο ΟΠΑΠ πλέον δεν υπάρχει σαν εθνική λοταρία , επέλεξε να γίνει μπαρμπουτιέρα και καζίνο.


Μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ έγινε ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Χατζηεμμανουήλ. Η κυβέρνηση σταδιακά αρχίζει να παίρνει και τον έλεγχο στην βιομηχανία και βάζει τους δικούς της στις θέσεις κλειδιά αν και ο ΟΠΑΠ δεν αποτελεί βιομηχανική επιχείρηση. Στο ΔΣ του ΣΕΒ μπήκε και ο πρόεδρος ενός τηλεοπτικού καναλιού του Αντέννα αλλά και ο πρόεδρος του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Σημεία των καιρών.


Μεγάλο ανάχωμα η Γερμανία για τους Έλληνες φίλους των στοιχημάτων. Οι κόντρες πέφτουν σαν το χαλάζι και κυρίως στα σημεία που τραβάνε τζίρους από την ελληνική αγορά λόγω διαφοράς τιμής. Οι σχέσεις Ελλάδας και Γερμανίας είναι πολύχρονες και μη ξεχνάμε ότι επί του νεοχιτλερικού καθεστώτος Σρέντερ στηνόταν αγώνες στην Γερμανία και τα έπαιρναν από το ελληνικό ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Υπόθεση Χόιτσερ)

Θα σωθεί η Παρί Σεν Ζερμέν λόγω της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαρκοζί υποστηρίζουν άφθονοι παθόντες από τα τερτίπια της. Η Παρί αποτελεί εργαλείο για τον γαλλικό σωβινισμό και εκτροφείο μαύρης και αντιδημοκρατικής προπαγάνδας και η σημερινή γαλλική κυβέρνηση την στηρίζει.
Last Updated on Sunday, 11 May 2008 16:12
 
Επιχείρηση πετροκέρασο PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 10 May 2008 17:18
 Η  πρώτη επιχείρηση του Ευτύχιου είχε τον κωδικό “πετροκέρασο”. Βλέπετε μεγάλωσα σε ένα πλίθινο αγροτόσπιτο και δίπλα είχε ένα στρέμμα με 30 δέντρα. Κερασιές, βυσσινιές, ροδακινιές, λεμονιές, κορομηλιές, αχλαδιές μια βελανιδιά και μπροστά από το σπίτι ήταν δύο πεύκα τα ψηλότερα στον κάμπο κοντά στα 30 μέτρα. Η επιχείρηση πετροκέρασο ξεκίνησε όταν πάτησα τα πέντε χρόνια και αφού ο παππούς μου τις έβρεξε για τα καλά όταν με έπιασε να παίζω με τα σπίρτα μέσα στον αχυρώνα. Αν ξαναπατήσεις εδώ κερατά θα σε κρεμάσω ανάποδα από το πεύκο μου είπε. Και ο παππούς σπάνια με μάλωνε αλλά ότι έλεγε το έκανε
Η συνέχεια, που περιγράφει έναν κόσμο που δεν υπάρχει, στα σχόλια
 
Προσφορά στην ενημέρωση και στη γνώση PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 08 May 2008 22:54
Διατίθενται σε σετ και με έκπτωση 40% επί της ονομαστικής τους αξίας οι έξι ετήσιες εκδόσεις που έγιναν από Τα Παιχνίδια της Τύχης  την τελευταία επταετία. Τέσσερις εκδόσεις αφορούν τα στοιχήματα , μια έκδοση αφορά το ΚΙΝΟ και μία έκδοση το super 3 και το extra5. Η τιμή των έξι ετήσιων εκδόσεων ανέρχεται σε 40 ευρώ και διατίθενται στην τιμή των 25 ευρώ.

Οι έξι εκδόσεις είναι οι εξής:

TA ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΟ1
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΟ2
140 ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΚΕΡΔΙΖΩ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ SUPER 3 & ΕΧΤΡΑ 5
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΟ

Στις ετήσιες εκδόσεις δημοσιεύονται συστήματα, θεωρία , πιθανότητες, τεχνικές και πολύτιμα άρθρα για τα τυχερά παιχνίδια.
Στην Αθήνα θα τις βρείτε στο Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ Το Δώρο , Ιπποκράτους 13 , Σταθμός Μετρό Πανεπιστημίου.
Οι ετήσιες εκδόσεις αποστέλλονται και ταχυδρομικώς. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-6994668 και 6932-412418
Last Updated on Saturday, 20 October 2012 19:23
 
Αντίο Θεοφάνη PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 07 May 2008 05:58

Έφυγε στα 81 του ο Θεοφάνης από την ζωή. Με μόνο παράπονο ότι δεν μπορούσε συνεχίσει το όνειρο του που δεν ήταν άλλο παρά η καλλιέργεια της γης που ήταν όλη του η ζωή. Ποτέ του δεν ήπιε, δεν κάπνισε, δεν τζογάρισε,δεν ξενύχτησε, ήταν αφοσιωμένος στη δουλειά του. Όμως δεν μπορούσε ούτε να δει , ούτε να περπατήσει καλά από την αναπηρία του στο ένα πόδι τα τελευταία χρόνια.
Τού πήγα δύο χαρτιά από τον ταχυδρόμο ένα πρωί του 1968 και μόλις τα διάβασε παραπάτησε και και κάθισε σε μια πέτρα βάζοντας τα χέρια του στο κεφάλι. Οι φασίστες που κυβερνούσαν με την αγάπη του λαού τη χώρα του ζητούσαν 1,2 εκατ. σαν φόρο κληρονομιάς. Και το πλίθινο σπίτι που μέναμε να πουλούσαμε και όλα τα χωράφια να τα δίναμε πάλι δεν θα μαζεύαμε ούτε τα μισά. Ο Θεοφάνης πήρε την γυναίκα και τα τρία μικρά του παιδιά και έκανε τα χαρτιά να φύγει στην Αυστραλία αλλά μια αναπηρία στο πόδι του ακύρωσε το ταξίδι. Τα χρόνια που ακολούθησαν έδωσε σκληρές μάχες με τους φασίστες και το παρακράτος τους , μπήκε και φυλακή και μετά από 10 χρόνια δικαστικών εμπλοκών πλήρωσε την καταραμένη εξουσία.
Η ζημιά όμως ήταν τεράστια αφού ο Θεοφάνης δεχόμενος το χτύπημα από τους φασίστες αντέδρασε με λάθος τρόπο. Η οικογένεια διαλύθηκε ,χτυπήθηκε άγρια και ο Θεοφάνης έχασε τα δύο κορίτσια του σε ηλικία 30 και 35 χρονών . Στην αρχή τα έριξα όλα πάνω του γιατί τον θεώρησα υπαίτιο για τα δεινά. Εκείνος τα έριξε σε μένα που έφυγα μακριά. Κατάλαβα όμως μεγαλώνοντας ότι η αφόρητη πίεση του φασιστικού και αποκρουστικού συστήματος ήταν αυτή που δρομολόγησε τα πάντα. Ο πατέρας μου και η οικογένεια μου έπεσαν θύμα της αποκρουστικής δεξιάς και του μαύρου και αιώνιου παρακράτους της που θα παραδώσει μια μέρα τη χώρα στο σκοτάδι αφού τρέφεται με την αδικία και την ανθρώπινη δυστυχία.
Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω άφεση αμαρτιών στον πατέρα μου και θα του ζητήσω να κάνει και εκείνος το ίδιο προς εμένα. Όσο για τους απόκοσμους φασίστες το μόνο που τους απομένει είναι να παρακαλάνε να μην υπάρχει θεός. Μόνο έτσι θα έχουν κάποιες ελπίδες και ξέρω πολύ καλά τι λέω.
Αντίο Θεοφάνη Αναστασίου. Όπου και να είσαι να είσαι καλά και να είσαι σίγουρος ότι το δίκαιο δεν ξεχνάει ποτέ. Προχθές είπες στη μαμά ότι ήθελες να με δεις. Δεν το είχες ζητήσει ποτέ μέχρι τώρα ,εγώ πάντα αποφάσιζα τις επισκέψεις. Είχες καταλάβει ότι πλησίαζε το τέλος και ας έφυγες όρθιος και στα ξαφνικά. Ξέρω όμως τι θα μου έλεγες , είναι σαν να με είδες.
Π.Α.
 
<< Start < Prev 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Next > End >>

Page 432 of 442