Πιέστηκε η Σπάρτα Ροτ. PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 16 March 2012 02:38
Το ιδανικό για την ΟΠΑΠ ΑΕ στο πρόγραμμα της Πέμπτης θα ήταν η ισοπαλία που έδινε και κουλούρι και τυρί αφού δεν θα περνούσε ο δημοφιλής άσσος και παράλληλα θα συνέχιζε ο Ολυμπιακός σαν εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκα OPAP  στην Ευρώπη. Τελικά η Μέταλιστ απέμεινε η μοναδική εκπρόσωπος της ανατολικής Ευρώπης στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ που θέλει να πάει ψηλά μια ομάδα της Ουκρανίας η οποία  διοργανώνει το καλοκαίρι το EURO. 

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής δέχτηκε πιέσεις η τιμή της Σπάρτα Ροτ. στο 1.70 και το 1.65 και αναμένεται αλλαγή τιμής στο μονοπώλιο. Λογικό φαβορί ο άσος της Σεντάν αφού η Ανζέ δεν ικανοποιεί. Η ενημέρωση του valuebet και οι προτάσεις θα ανέβουν στις 5.30 το απόγευμα. 
 
H Γιουβέντους της Αγγλίας PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 15 March 2012 17:33
Κινήθηκε ανοδικά η τιμή της Μάντσεστερ Γ. στη ρεβάνς με την Μπιλμπάο με την ομάδα του Φέργκιουσον πλέον να διεκδικεί με πολλές αξιώσεις και έναν άλλο τίτλο αυτόν της αγγλικής Γιουβέντους μετά τις αυξημένες πληροφορίες περί στησιμάτων στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλες πιέσεις δέχτηκε και η τιμή του over σε μια αναμέτρηση που κανένας δεν μπορεί να προδικάσει την τελική εξέλιξη με κάποια σιγουριά. Στο σημερινό πρόγραμμα δέχτηκαν πιέσεις και οι τιμές της Αϊντχόφεν στο 2.20 και της Σάλκε στο 1.65 ενώ υποχωρούν έντονα και τα over στις αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Σίτι και της Σάλκε. Στις συνδρομητικές σελίδες ανέβηκαν οι προτάσεις του σάιτ για το σημερινό πρόγραμμα. 
 
Οι υπερ-βολές του Αλφα -Πι PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 15 March 2012 13:55
Αναδημοσίευση από το Paixtix.gr

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
  
Σάββατο, 10 Μάρτιος 2012 20:06

Μπήκαν άραγε όλα τα ζώα στο σπίτι του χωρικού η ο Χότζας θα συνεχίσει να του ζητάει να βάλει εκτός από το γουρούνι, την κατσίκα , την κότα , το πρόβατο και το άλογο μαζί με την  αγελάδα για να τον σώσει; Πως θα τον σώσει είναι πολύ εύκολο , θα του ζητήσει να βγάλει την αγελάδα και ο χωρικός θα αρχίσει να ανασαίνει. Μόλις του ζητήσει να βγάλει έξω από το σπίτι , το άλογο και την κατσίκα ο χωρικός θα πανηγυρίζει ξέφρενα και ας μένει μαζί με το γουρούνι, το πρόβατο και τις κότες. Αυτό θα είναι το μέλλον της χώρας , ίδιο με το χωρικού που τον παραπλανεί ο Χότζας και στο τέλος τον προσκυνάει με ευχαριστίες. Το έχω γράψει εδώ και χρόνια  4-5 φορές και στα Παιχνίδια της Τύχης και στο valuebet στην Ελλάδα θα την πατήσουμε όπως ο χωρικός με τον Χότζα και αυτό δεν ισχύει μόνο εδώ , συμβαίνει και στην παγκόσμια σκηνή με πολλά κράτη και λαούς. Το θέμα είναι να προσδιορίσουμε σωστά την αξία μας και όχι να μας την προδιορίζει ο κάθε Χότζας. 

Δεν θα κάνω εκτίμηση για το μέλλον που έρχεται γιατί δεν ξέρω πόσα ζώα θα μας βάλει στα σπίτια μας ο Χότζας δηλαδή η εξουσία που έχει πολλές μορφές μέχρι να αρχίσει να τα αφαιρεί και εμείς να πανηγυρίζουμε. Και δεν κάνω πρόβλεψη γιατί δεν έχω δείγματα αν θα αντιδράσουμε σωστά σαν λαός απέναντι στο πρόβλημα η θα αντιδράσουμε με τρόπο που θα επιδεινώσει ραγδαία την κατάσταση. Είναι εξαιρετικά πολύπλοκο το θέμα της επανάστασης η των εξεγέρσεων όπως πολύπλοκη είναι και η αδράνεια. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Και όσοι λένε ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα εκτός από αλυσίδες μη βιάζονται. Ο Χότζας μπορεί να δημιουργεί κάθε τόσο ένα χειρότερο σενάριο σύμφωνα με το οποίο κάτι θα έχουμε να χάσουμε αν ξεσηκωθούμε χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουμε.  Μένει να διαπιστωθεί δηλαδή αν ο Χότζας μπλοφάρει και να μετρήσουμε αν έχουμε κάτι να κερδίσουμε και πως. 

Περνάω στις μεγάλες και πικρές αλήθειες. Δύο φορές έγιναν με σαφή τρόπο σε αυτές τις αλήθειες αναφορές μια από Τα Παιχνίδια της Τύχης και μια από το valuebet αλλά πόσοι το πήραν είδηση. Πριν επτά χρόνια Τα Παιχνιδια της Τύχης έγραψαν ότι η Ελλάδα έγινε κράτος αλληλοεκβιαστών και συνενόχων και η εξέλιξη αυτή θα αφανίσει τη χώρα. Στο valuebet ανέβηκε το 2009 ένα άρθρο που αναφερόταν στα σφουγγάρια του Βεσπασιανού του Ρωμαίου αυτοκράτορα. Ο Βεσπασιανός έβαζε όλους τους διεφθαρμένους να έχουν τις τοπικές εξουσίες στις περιοχές της αυτοκρατορίας τους οποίους αποκαλουσε σφουγγάρια επειδή ρουφούσαν με φόρους , κομπίνες και βία τους κόπους των κοινωνιών. Στη συνέχεια και όταν το σφουγγάρι βάραινε από τα πλούτη ο Βεσπασιανός το άρπαζε και το έστιβε στα θησαυροφυλάκια σκοτώνοντας η φυλακίζοντας το σφουγγάρι η το ξαναεβαζε στη θέση του αφού το ξεζούμιζε και του άφηνε λίγα πλούτη. 

Τον Γενάρη του 2008 στο valuebet γίνεται σαφής αναφορά για την αρχή του τέλους στην Ελλάδα μόλις διαπιστώνεται ότι η αμερικάνοι απαίτησαν και πήραν την υπόθεση της Ζίμενς στα χέρια τους. Πλέον όλα είχαν δρομολογηθεί και ο χρόνος έτρεχε αντίστροφα. Ο ξένος παράγοντας είχε τα πάντα στα χέρια του. Δηλαδή τις αμαρτίες των πολιτικών και όλης της εξουσιαστικής πυραμίδας στα χέρια του. Οχι μόνο στην υπόθεση της  Ζίμενς αλλά σε όλα τα μέτωπα. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ ολόκληρη η σάπια εξουσία στην Ελλάδα έγινε ανοιχτό βιβλίο για τον ξένο παράγοντα. Πολιτικοί, επιχειρηματίες , εκδότες , δημοσιογράφοι, νομικοί, συνδικαλιστές φτωχοί και πλούσιοι , θεσμικοί είχαν πλέον τελειώσει. Για οικονομικά σκάνδαλα, για πολιτικές απάτες, για τρομοκρατία , για ιδιωτική ένοπλη πάλη. Παγιδεύτηκαν και δεν μπορούν να ξεφύγουν. Μέσα στο βούρκο έπεσαν και τα κόμματα που πασχίζουν να μην βγούνε τα άπλυτα στη φόρα. Μέχρι και στο ποδόσφαιρο τους πήραν αιχμάλωτους. Ισόβιος αποκλεισμός για όλες τις ομάδες μας από την Ευρώπη είναι η σωστή ποινή για όσα έγιναν. Και αν εφαρμόζόταν ο νόμος το φετινό πρωτάθλημα έπρεπε να γίνει με 2-3 ομάδες. 

Τους έχουν στο χέρι όλους με άμεσο η έμμεσο τρόπο. Σήμερα το ελληνικό σύστημα εξουσίας προσκυνάει τον ξένο παράγοντα επειδή διαφορετικά θα σβήσει σε μια μέρα. Και ο ξένος παράγοντας λειτουργεί σαν τον Βεσπασιανό, αρπάζει μια χώρα ολόκληρη μέσα από τα τοπικά σφουγγάρια πάσης φύσεως και αν πούνε και καμιά κουβέντα τα βγάζει στη σέντρα με διαρροές και μηνύματα. Και το σφουγγάρια του ελληνικού συστήματος εξουσίας γνωρίζουν ότι όλα υπονοούνται δεν χρειάζεται να παίρνουν συγκεκριμένες αποφάσεις. Συναινούν η και βοηθάνε τον ξένο παράγοντα στη σφαγή της πατρίδας τους με αντάλλαγμα την δική τους σωτηρία και του περιβάλλοντος τους. Κάπου στο βάθος όμως και τα σφουγγάρια γνωρίζουν ότι ο ξένος παράγοντας στο τέλος θα τα βγάλει στη σέντρα μόλις κάνει τη δουλειά του. Και θα τα ρίξει χωρίς ενδοιασμό για τροφή στα θηρία. 

Λυπάμαι τον κόσμο που παγιδεύτηκε  στηρίζοντας αυτό το σύστημα εξουσίας σε όλες του τις μορφές. Περισσότερο δεν λυπάμαι τους μεγάλους δεν υπάρχει τεκμήριο αθωώτητας σε εξουσίες η αντιπολιτεύσεις στην κοινοβουλευτική δημοκρατία. Οι ψηφοφόροι φέρουν τεράστιες ευθύνες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν δικαιώμα να αγωνιστούν για να επανορθώσουν. Λυπάμαι κυρίως για τα νιάτα που έχουν το τεκμήριο της αθωώτητας και παραλαμβάνουν ένα πολύ χειρότερο κόσμο από αυτόν που παρέλαβαν οι γονείς τους στη μεταπολίτευση. 
Αλφα -Πι 
 
Περίπατος της Τσέλσι PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 15 March 2012 02:21
Η Τσέλσι διέσωσε το γόητρο του αγγλικού φουτμπολ που στο παρά κάτι θα έμενε χωρίς εκπρόσωπο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ την ώρα που είχε ήδη προκριθεί το ΑΠΟΕΛ. Η Τσέλσι έκανε περίπατο στο ματς με την Νάπολι που ήταν αγνώριστη σε όλες τις γραμμές και σίγουρα η Τσεζένα στη θέση της θα πάλευε με καλύτερες προϋποθέσεις και δεν θα προκαλούσε οίκτο. Στις αγορές πάντως δέχτηκε έντονη πίεση η τιμή του άσου και προεξοφλήθηκε σε μεγάλο ποσοστό η πρόκριση της αγγλικής ομάδας στα ειδικά στοιχήματα. Στο άλλο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ είχαμε έναν άλλο περίπατο με τη Ρεάλ να επικρατεί με 4-1 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στο πρόγραμμα της Πέμπτης τα λεφτά πέφτουν στους άσσους του Ολυμπιακού και της Σάλκε ενώ δέχτηκε πιέσεις και η τιμή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο Μπιλμπάο-Μάντσεστερ Γ. κανένας δεν γνωρίζει σε ποια μεριά θα γίνει το στήσιμο αλλά πάντως οι τάσεις στο διπλό μέχρι αυτή την ώρα είναι ανοδικές με την τιμή να φτάνει και στο 2.45. 
 
Χάρισαν στον ΟΠΑΠ 3.5 δις ευρώ ! PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 14 March 2012 12:56
Με ετήσιο τζίρο ύψους 4 δις ευρώ και ετήσιο έσοδο ύψους 1200  εκατ. ευρώ περίπου 900 εκατ.  ευρώ αφαιρούμενης της προμήθειας των πρακτόρων η ΟΠΑΠ θα έπρεπε να πληρώνει 270  εκατ. ευρώ ετησίως στο ελληνικό δημόσιο σαν δικαίωμα χρήσης. Αυτό προκύπτει αν το ελληνικο δημόσιο εκτιμάει ότι η σωστή αμοιβή για το δικαίωμα χρήσης είναι το 30% επί του εσόδου όπως προβλέπει ο νόμος4002/2011 για το διαδίκτυο.  Ο ΟΠΑΠ όμως πληρώνει ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ ετησίως σύμφωνα με την παραχώρηση του μονοπωλίου για 20 χρόνια (2001-2020) αντί του ποσού των 300 εκατ. ευρώ. Με άλλα λόγια ο ΟΠΑΠ έπρεπε να πληρώσει δικαιώματα ύψους 5.4 δις ευρώ στην 20ετία μέχρι το 2020 και πλήρωσε μόλις 300 εκατ.  Επομένως στο 67% των ιδιωτών χαριστηκε ένα  ποσό της τάξεως των 3.5 δις ευρώ. 

Οπως προκύπτει το 30% που ζήτησε το ελληνικό δημόσιο από τις εταιρείες του διαδικτύου με βάση το ετήσιο έσοδο της κάθε εταιρείας δεν θα επιβληθεί στον ΟΠΑΠ επειδή πλήρωσε τα δικαιώματα για 20 χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το 2020 και συγκεκριμένα με το ποσό των 300 εκατ. ευρώ. Αυτή είναι η απάντηση που δίνει η ελληνική κυβέρνηση στα ερωτήματα που διατυπώνει η Κομισιόν και όλα δείχνουν ότι πάμε σε κατά μέτωπο ρήξη ανάμεσα στον ΟΠΑΠ και το ελληνικό δημόσιο που έμμεσα φωτογραφίζει την ΟΠΑ{Π ΑΕ για ευνοημένη και επιζήμια για το εθνικό συμφέρον μονοπωλιακή σύμβαση.

Με το 30% που ζητάει επί του μικτού εσόδου το κράτος από τις εταιρείες θα παίρνει ετησίως σε τζίρο 2 δις ευρώ ένα ποσο 100 περίπου εκατ. ευρώ. Οι εταιρείες επιστρέφουν στους παίκτες το 80% ως και 90 % του τζίρου και σε ένα τζίρο 2 δις ευρώ το έσοδο θα είναι 200 ως 400 εκατ. ευρώ. Το 30% πάνω στα 300 εκατ. ευρώ αντιστοιχούν σε καταβολή ποσού 90 εκατ. ευρώ ετησίως στο κράτος σαν δικαίωμα χρήσης σε ανοιχτή και ανταγωνιστική αγορά Την ίδια ώρα ο ΟΠΑΠ σε έναν ετήσιο τζίρο ύψους 2 δις ευρώ έχει έσοδο 600 εκατ. ευρώ. Από αυτό αφαιρούνται160 εκατ. ευρώ που δίνει στους πράκτορες και του απομένει έσοδο 440 εκατ. ευρώ που αν φορολογηθεί με 30% η εταιρεία πρέπει να πληρώσει 135 εκατ. ευρώ και όχι 7.5 εκατ. ευρώ. Για αυτό το έσοδο ο ΟΠΑΠ πληρώνει ετησίως στο κράτος 7.5  εκατ. ευρώ σαν δικαίωμα χρήσης σε καθεστώς μονοπωλίου. Όπως προναφέρθηκε ο ΟΠΑΠ πλήρωσε 300 εκατ.ευρώ για 20 χρόνια για μονοπώλιο σε όλα τα παιχνίδια απο το 2000 ως και το 2020. Στην πρώτη δεκαετία το πάμε στοίχημα έκανε το 50% του τζίρου της εταιρείας και επομένως το ποσό που αντιστοιχεί στο αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του πάμε στοίχημα ήταν 150 εκατ. ευρώ για την 20ετία δηλαδή 7.5εκατ. ετησίως. 

Το ελληνικό δημόσιο με το 30% που ζητάει απο το διαδίκτυο θέλει να πληρωθεί το δικαίωμα με 90 εκατ. ετησίως σε καθεστώς ανοιχτής αγοράς την ώρα που έχει παραχωρήσει μονοπώλιο στον ΟΠΑΠ με αντίτιμο 7.5 εκατ. ευρώ σε καθεστώς μονοπωλίου. Αν ισχύσει αυτό τότε το ελληνικό δημόσιο θα έχει ζημιωθεί με ένα ποσό της τάξεως των 1300  εκατ. ευρώ για από το χαμηλό αντίτιμο που παραχώρησε το μονοπώλιο στην προηγούμενη δεκαετία. Επειδή το ίδιο το δημόσιο κατέχειτο 34% τότε χάθηκε ένα ποσό της τάξεως των 850  εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του μονοπωλίου αντί πινακίου φακής μέσα στην περασμένη δεκαετία. 

Οι παραπάνω υπολογισμοι είναι σωστοί αν δεχτούμε ότι ένα δίκαιο καθεστώς σε μια αγορά είναι η φορολόγηση του 30% στο μικτό έσοδο. Στην πραγματικότητα το ποσό αυτό είναι πολύ μεγάλο  και χτυπάει την αγορά αλλά στην περίπτωση που επιβληθεί τότε το ποσοστό του 67% των ιδιωτών μετόχων της  ΟΠΑΠ ΑΕ έχει στερήσει  από το ελληνικό δημόσιο την περασμένη δεκαετία 900 εκατ. από δικαιώματα στο Πάμε Στοίχημα και άλλα 900 εκατ. ευρώ στα υπόλοιπα παιχνίδια και πρέπει να πληρώσει άλλο 1.8  δις ευρώ για δικαιώματα μέχρι το 2020. Με απλά λόγια το ελληνικό δημόσιο με τη ρύθμιση του διαδικτύου ομολογεί ότι πούλησε τα δικαιώματα μονοπωλίου στον ΟΠΑΠ μέχρι το 2020 με το ποσό 300 εκατ. ευρώ αντί του ποσού των 5.4  δις ευρώ ποσό που προκύπτει σύμφωνα με τα δικαιώματα του 30% που ζητάει από το διαδίκτυο.  
 
<< Start < Prev 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Next > End >>

Page 429 of 457