Δώρο 50 ευρώ από την Vistabet.com PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 04 July 2008 12:50

Η Vistabet.com μια από τις καλύτερες εταιρείες του διαδικτύου κάνει δώρο 50 ευρώ σε κάθε νέο πελάτη της.Συγκεκριμένα κάθε νέος παίκτης που γράφεται στο VistaBet.com από Τρίτη 01/07 και μετά καταθέτωντας €50 θα μπορεί να στοιχηματίσει με €100!
Επωφεληθείτε της προσφοράς που κάνει η Vistabet που ισχύει χωρίς κανένα όρο  και εγγραφείτε μέσα από τα μπάνερ του valuebet. Η Vistabet προσφέρει μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων, όλα σε μονά αποδεκτά και οι τιμές της έχουν μια από τις χαμηλότερες γκανιότες του διαδικτύου.

 
Έτσι γράφεται η ιστορία στην ενημέρωση PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 03 July 2008 20:13
Αναδημοσιεύουμε 4 άρθρα που ανέβηκαν στα Παιχνίδια της Τύχης την διετία 2005-2006 τα οποία προδιαγράφουν το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας αλλά και τα προβλήματα της Ελλάδας στον σύγχρονο κόσμο. Με τρία σχεδόν συνεχόμενα άρθρα το καλοκαίρι του 2005 το περιοδικό με απόλυτο σχεδόν τρόπο υποδέχεται την παγκόσμια πληθωριστική έκρηξη πριν φανεί καν στον ορίζοντα και την οποία χαρακτηρίζει σαν απαραίτητη για λόγους που έχουν περιγραφεί σε άλλα άρθρα του περιοδικού και θα αναλύσουμε στο μέλλον από την ιστοσελίδα.

Αν κυκλοφορούσε σήμερα το περιοδικό θα τοποθετούσε δύο χρόνια αργότερα από το 2008 το επίκεντρο της πληθωριστικής έκρηξης αφού το πετρέλαιο δεν ξεπέρασε τα 100 δολάρια το 2006 αλλά το 2007 και σε συνάρτηση με τις εξελίξεις που έτρεξαν από πέρσι Φεβρουάριο που έγινε η αναστολή της έκδοσης.
 
Τα Παιχνίδια της Τύχης τεύχος 81, Μάιος 2005, σελ. 29
Οι πιθανότητες για πτώση των επιτοκίων στα επόμενα χρόνια είναι ελάχιστες. Το διεθνές οικονομικό τοπίο είναι ρευστό, η ευρωπαϊκή οικονομία έχει τεράστια προβλήματα το πετρέλαιο θα έχει ανοδική πορεία. Επομένως η επιλογή σταθερού επιτοκίου στα δάνεια είναι προτιμότερη από το κυμαινόμενο έστω και αν υπάρχει αυξημένη επιβάρυνση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και χρονολογικά μια αναταραχή και μια αστάθεια μετά από μια μακρά περίοδο πτωτικής πορείας των επιτοκίων είναι αναμενόμενη.
 
Τα Παιχνίδια της Τύχης τεύχος 82, Ιούνιος  2005, σελ.29
Ένας παγκόσμιος πληθωρισμός είναι προ των πυλών λόγω της αυξημένης ενεργειακής ζήτησης και του στροβιλισμού της Δύσης στον υπερκαταναλωτισμό.
 
Τα Παιχνίδια της Τύχης τεύχος 85, Σεπτέμβριος 2005, σελ.29
Εκτιμάται ότι η μεταβατική περίοδος στον ενεργειακό τομέα, θα προκαλέσει παγκόσμιο πληθωρισμό που μπορεί να εκτιναχτεί σε αφάνταστα ύψη. Το πετρέλαιο μέσα στο 2006 μπορεί να ξεπεράσει και τα 100 δολάρια, και η τιμή του πιθανώς θα κορυφωθεί την διετία 2007-2008, περίοδο στην οποία θα δημιουργηθεί η παγκόσμια πληθωριστική έκρηξη η οποία κρίνεται απαραίτητη για διάφορους λόγους.

Τα Παιχνίδια της Τύχης τεύχος 91, Μάρτιος  2006, σελ.29
Συνεχίζει να ανεβαίνει διαρκώς ο δείκτης στο ΧΑΑ γεγονός που αποδίδεται στην υπερβολική ρευστότητα του τραπεζικού τομέα. Η άνοδος που σημειώνεται δεν έχει σχέση με τα πραγματικά δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και δεν θα έχει αντίκρισμα. Και αυτή η ρευστότητα του τραπεζικού κλάδου θα αποδειχτεί εικονική σε σχέση με την πραγματικότητα της ελληνικής αγοράς.
 
Μεγάλες οι αποδόσεις στο ΚΙΝΟ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 03 July 2008 18:08

Μεγάλες χαρακτηρίζονται πλέον οι αποδόσεις στο ΚΙΝΟ καθώς ούτε το 1% της πελατείας του ΟΠΑΠ δεν παίζει για να κερδίσει αλλά συμμετέχει στο παιχνίδι λόγω εθισμού.Προκειται για ένα τυχερό παιχνίδι που λειτουργεί στην ίδια συχνότητα με τις ναρκωτικές ουσίες και δημιουργεί εξ΄ίσου σοβαρά προβλήματα στην κοινωνία. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι δεν έχει μεγάλη σημασία η απόδοση του παιχνιδιού και εκτιμούν ότι αν ο ΟΠΑΠ μειώσει κατα 50% τα κέρδη που δίνει σε κάθε μια από τις 12 επιλογές οι τζίροι του παιχνιδιού δεν θα σημειώσουν κάμψη. Εκτιμάται ότι οι τζίροι δεν θα υποχωρήσουν ακόμα και αν ο ΟΠΑΠ μειώσει στο 20% τις σημερινές αποδόσεις δηλαδή να πληρώνει το τριάρι 6 προς 1 αντί 25 προς 1 και το 4 στα 4 να πληρώνει 25 φορές το ποσό αντί 100 φορές που πληρώνει σήμερα. Τα συμπεράσματα θέλουν το ΚΙΝΟ να έχει αδρανοποίησει σε επικινδυνο βαθμό την σκέψη της πελατείας των πρακτορείων και αυτό αποτελεί μεγάλη νάρκη για την ελληνική κοινωνία με οδυνηρές συνέπειες για το μέλλον της.

Last Updated on Thursday, 03 July 2008 19:03
 
Στο ταμείο του valuebet η ανατροπή της Ρόζενμποργκ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 02 July 2008 21:00
Στο ταμείο του valuebet προτάθηκε μεταξύ άλλων η ανατροπή της Ρόζενμποργκ με 3 μονάδες και απόδοση 25,00. Η ανατροπή επισημανθηκε και στη σελίδα της ενημέρωσης με αναφορά στους λόγους της τολμηρής πρότασης. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τι έγραψε το valuebet στην ανάλυση της Τετάρτης.


Καλησπέρα σας
Λογικές επιλογές τα φαβορί Τάμπερε και Ρόζενμποργκ σε τιμές κοντά στο 1.40. Πτωτικά κινούνται οι τιμές της Σόγκνταλ, της Καλμάρ, και της Χάλμσταντς. Και στο 2.50 στο εξωτερικο ο άσσος της Τζουργκάντεν. Ανοδος στην τιμή της Χαούγκεσουντ που έφτασε και στο 2.00 ενώ απαισιοδοξία παρατηρείται και για την Νόρκεπινγκ. Στα γκολ προτέινουμε το under της Νόρκεπινγκ.

Έχουν αξία οι ακριβές νίκες της Τούρκου και της Ναϊμπεργκσουντ ενώ πιθανή δείχνει και μια ανατροπή σε Ητ2-1 από την Ρόζενμποργκ που εντός έδρας είναι ευάλωτη και ασταθής αμυντικά. Χαμηλές οι τιμές των φαβορί Οντ Γκρένλαντ, Μπρίνε, Μπόντογκλιμτ και Χαούγκεσουντ στο κύπελλο Νορβηγίας.
Στα αυριανά έχει πάρει την ανηφόρα η Χέλσινμποργκ ενώ δεν είναι καλή η φόρμα της Βαλερένγκα και ίσως έχει προβλήματα από την Σπάρτα.
 
Θέλουν δούλους τους πράκτορες PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 02 July 2008 13:12
Αποκρουστικό για τον κλάδο των πρακτόρων χαρακτηρίζει το valuebet  το περιεχόμενο της σύμβασης της που συμφωνήθηκε ανάμεσα στον ΟΠΑΠ και την ΠΟΕΠΠ. Τα σημεία που ισοπεδώνουν τον κλάδο και καταπατούν τα δικαιώματα του δεν είναι λίγα και προκαλούνται ερωτηματικά για το επίπεδο νοημοσύνης των αντιπροσώπων που ψήφισαν καταφατικά η για τις προθέσεις τους.

Η διάταξη που αδικεί κατάφωρα τον κλάδο και είναι αντισυνταγματική είναι αυτή που λέει ότι κανένας πράκτορας δεν δικαιούται να συνεργαστεί με άλλη εταιρεία πριν περάσει ένας χρόνος με το πρακτορείο κλειστό. Πως μπήκε αυτή δέσμευση και για ποιόν λόγο; Υπάρχει τεκμηριωμένη νομικά ιδιοκτησία του ΟΠΑΠ επί των πρακτορείων η έστω σχέση ιδιοκτησίας; Και αν άυριο ανοίξει η αγορά γιατί να μην έχει to δικαίωμα επιλογής ο πράκτορας σαν ελεύθερος επαγγελματίας να αποφασίσει; Με απλά λόγια η ΠΟΕΠΠ και οι αντιπρόσωποι της ψηφισαν για να κατοχυρώσουν τα συμφέροντα των αμερικανών και άλλων μετόχων της ΟΠΑΠ ΑΕ και όχι τα συμφέροντα των πρακτόρων και αυτό αποτελεί  ένα ασυγχώρητο ολίσθημα από νομικής και ηθικής πλευράς.

Η δεύτερη παρανομία αφορά τον χρόνο λειτουργίας πρακτορείου που επιτρέπεται να πωληθεί και είναι η 15ετία. Για ποιόν λόγο γίνεται αυτός ο διαχωρισμός ;Αν κάποιος έχει 5 η 6 χρόνια στο επάγγελμα  έστω και ένας να είναι αυτός και θέλει να πουλήσει την επιχείρηση του για ποιόν λόγο να μην του επιτρέπεται;Τι είναι αυτό που με βάση την λειτουργία των επιχειρήσεων  επιτρέπει αυτόν τον διαχωρισμό ανάμεσα στο δίκτυο;
 
To valubet χαρακτηρίζει το περιεχόμενο της σύμβασης ολογαρχικό που μετατρέπει σε δούλους τους πράκτορες και τους προσβάλει την προσωπικότητα σαν πολίτες και σαν επαγγελματίες. Πρόκειται για ένα ανήθικο κείμενο με έντονα φασιστικά στοιχεία που ντροπιάζει το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας και παράλληλα πετάει στα σκουπίδια τα δικαιώματα 5,500 σκληρά εργαζόμενων επαγγελματιών. Ντροπή στον ΟΠΑΠ που το πρότεινε και στην ΠΟΕΠΠ που το αποδέχτηκε.
Last Updated on Wednesday, 02 July 2008 13:39
 
<< Start < Prev 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Next > End >>

Page 429 of 452