ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 04 April 2008 00:38
Κυκλοφόρησε στα περίπτερα και στους εφημεριδοπώλες όλης της Ελλάδας η ετήσια έκδοση ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Πρόκειται για μια έκδοση απόλυτα απαραίτητη σε κάθε παίκτη η οποία  περιέχει στατιστικά στοιχεία για όλες τις διοργανώσεις, τεχνικές, θεωρία και έξυπνα συστήματα. Διαβάστε αναλυτικά:

               ΑΡΘΡΑ
Γκανιότα και όμως δεν είναι ανίκητη
Η σωστή ανίχνευση τιμών στο διαδίκτυο
Η λογική των εκπλήξεων ανά πρωτάθλημα
Η επεξεργασία σημείων με βάση την στατιστική
Τα μυστικά των υπεράνθρωπων του τζόγου
Η τέχνη του valuebet

      ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ -ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ
Ανάλυση αποδόσεων σε 125 συστήματα
30 συστήματα 5 ως 18 αγώνων
10 τεχνικές για εκατομμύρια
8 μέθοδοι αυξητικού στοιχήματος
10 στρατηγικές για σίγουρα κέρδη
Η χρήση των διπλών παραλλαγών

Πληροφορίες 210-6994668 και 6932-412418

Last Updated on Sunday, 06 April 2008 19:20
 
Επιθέσεις κατά εργαζομένων PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 03 April 2008 21:18
Συνεχίζονται οι επιθέσεις από τις δυνάμεις που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των ξένων και εγχώριων μετόχων της ΟΠΑΠ κατά παράβαση της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Σε επιχείρηση που έγινε στο Αίγιο συνελήφθησαν εργαζόμενοι με την κατηγορία οτι συνεργαζόταν με εταιρείες του εξωτερικού. Πρόκειται για μια απο τις πολλές αστυνομικές επιχειρήσεις που γίνονται σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΟΠΑΠ και της ΠΟΕΠΠ σε βάρος Ελλήνων εργαζομένων που επιθυμούν να αναπτύξουν δραστηρίοτητες στις αγορές των τυχερών παιχνιδιών.Δυστυχώς στην Ελλάδα ένα εξωθεσμικό κέντρο απαγορεύει τις δραστηριότητες με τις εταιρείες του εξωτερικού σαν να υπάρχει νομοθεσία με την οποία έχουν αφαιρεθεί τα δικαιωματα των Ελλήνων πολιτών και των οικονομικών μεταναστών  και έχουν παραχωρηθεί σε μια κερδοσκοπική εταιρεία που ελέγχεται κυρίως από ξένα θηριώδη συμφέροντα.
Το κεντρο των επιχειρήσεων κατά των εργαζομένων εκτιμάται ότι βρίσκεται στην ευρυτερη περιοχή της Αχαϊας όπως προκύπτει από την χαρτογράφηση των αστυνομικών επιχειρήσεων.  Οι περιοχές στις οποίες υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε διώξεις είναι η εθνική οδος Αθηνών -Πατρών-Πυργου και η κλιμάκωση των επιχειρήσεων έχει έναρξη το καλοκάιρι του 2006 όταν έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αναλάβει την διοργάνωση των στοιχημάτων. Πάντως επιχειρήσεις πάνω από τα στενά των Τεμπών σπανίζουν και οι διώξεις εστιάζονται στην Αττική και στην περί της Αχαϊας περιοχή. Πριν απο λίγες μέρες ο κ. Χατζηεμμανούλ από τους στενούς συνεργάτες της πρώην υπουργού κ. Γιαννάκου σε θέματα παιδείας και θεωρητικός  της ελεύθερης ,χωρίς όμως να την πολυπιστεύει, αγοράς ανήγγειλε διώξεις κατά εργαζομένων και πολιτών που επιλέγουν σχέσεις με εταιρείες της ευρωπαϊκής ένωσης.
 
Πρωϊνό ξύπνημα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 03 April 2008 20:16
Οι τιμές που δόθηκαν από το μονοπώλιο στις νίκες  κυρίως των Τρεβίζο, Λεβαδειακού, Κίεβο αποτελούν έναυσμα για πρωϊνό ξύπνημα αφού υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες όλα να κριθούν σε μερικά λεπτά της ώρας μόλις το ρολόι δείξει 8 και ανοίξουν οι μηχανές. Υπάρχουν όμως διαφορές τιμών και σε άλλους αγώνες ενώ υπάρχουν και σημεία τα οποία πρόκειται να κατηφορίσουν σύμφωνα με τις τα πρώτα δείγματα. Αναλυτικά οι διαφορές τιμών δημοσιεύονται στη συνδρομητική σελίδα της ενημέρωσης του valuebet.
 
Σε αργία το μαγαζί του 350.000 ετησίως PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 03 April 2008 12:51
Γενική συνέλευση εργαζομένων σήμερα στον ΟΠΑΠ η οποία ξεκίνησε στι 12. Και επί τη ευκαιρία οι εργαζόμενοι κατέβασαν τα ρολά από το πρωί αφού δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα λογιστήρια και άλλες απαραίτητες υπηρεσίας. Η Πέμπτη είναι ημέρα εκκαθαρίσεων για το δίκτυο των 5.500 πρακτόρων όμως ποιός δίνει σημασία στις λεπτομέρειες. Και κυρίως γιατί να δώσει ο πρόεδρος του με την αμοιβή των 350.000 ευρώ ετησίως τώρα που όλοι εκει μέσα είναι μια καλοπληρωμένη και ευτυχισμένη οικογένεια.Ετσι δεν συμβαίνει κατα την παράδοση στις επιχειρήσεις του δημοσίου; Οι εργαζόμενοι νίβουν το πρόσωπο των προϊσταμένων και των διευθυντών, των μάνατζερ και των προέδρων και αυτοί με τη σειρά τους νίβουν το πρόσωπο των εργαζομένων. Με τι το νίβουν; Βάλτε το μυαλο σας να δουλέψει και θα το βρείτε.  
 
Εθνικής δρυός πεσούσης , πας αλλοδαπός ξυλεύεται PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Wednesday, 02 April 2008 13:00

Το εθνικό δέντρο το κατατρώγουν εδώ και χρόνια εκ των έσω αμέτρητοι μικροί μεσαίοι  και γιγαντόσωμοι τερμίτες. Και η πτώση του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των αλλοδαπών, κατά άλλους βάρβαρων, συμφερόντων που διεκδικούν τα μερίδια τους επί της ευρισκόμενης επί τους εδάφους δρυός. Πρώτα οι Βρετανοί αλλά και Ρώσοι, Γερμανοί , Αμερικάνοι ερίζουν για τα φιλέτα, μοιράζουν τον κορμό, τα κλαδιά, τα φύλλα , αρπάζουν μερίδια από το παρόν και το μέλλον. H διανομή του παρόντος είναι ορατή με την αποικιοκρατική εκμετάλλευση του τουρισμού , την αρπαγή του ΟΤΕ, το φυσικό αέριο, τα αεροδρόμια ,τις  μονοπωλιακές τζογαδόρικες και τις αλά καρτέλ τοκογλυφικές παράνομες δραστηριότητες δεν είναι όμως ορατά ακόμα τα μερίδια που θα αποσπάσει ο διεθνής παράγοντας στο μέλλον μέσα από εθνικές υποχωρήσεις.
Και αν σήμερα έδιναν συνεντεύξεις οι πολίτες του 1600 και του 1700 θα ακούγαμε ότι η υπό τους Οθωμανούς Ελλάδα ήταν παράδεισος σε σχέση με το σήμερα. Μέχρι και δημοψηφίσματα για επιστροφή στο προ 1821 καθεστώς θα έπεφταν στο τραπέζι.

Last Updated on Wednesday, 02 April 2008 14:45
 
<< Start < Prev 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Next > End >>

Page 427 of 431