ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 01 May 2008 19:30

Πες, πες στο τέλος θα πιστέψουμε ότι φταίει η φιλεύθερη οικονομία για τα οικονομικά δεινά στην μπανανία του 1 εκατ. δημοσίων υπαλλήλων, των κρατικοδίαιτων ΜΜΕ και των χιλιάδων μικρών και μεγάλων αντιπαραγωγικών επιχειρήσεων που συντηρούνται από τα κρατικά ταμεία. Πως είναι δυνατόν ένα φιλελεύθερο  σύστημα να κρατάει την εθνική οικονομία σε μηδενική ανταγωνιστικότητα στο διεθνές τοπίο κανένας δεν το ρωτάει.

Στην οικονομία όμως δεν υπάρχει ατιμώρητο έγκλημα και αιώνιο ψέμα. Και από τη σημερινή και πολυετή  οικονομική χουντα καλύτερα ειναι να περάσουμε σε  γνήσια φιλελεύθερη οικονομία η γνήσιο εθνικό κομμουνιστικό σύστημα. Αν μείνουμε στα σημερινά η ποινή θα είναι πείνα και εξαθλίωση.

Μετά από σκληρές τρίμηνες συνομιλίες οι αμερικανοί μέτοχοι του ΟΠΑΠ απέκτησαν το εθνικό δίκτυο πωλήσεων τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Τι το πέρασαν ότι θα το αποκτούσαν με συνομιλίες μιας ημέρας; Δεν ξέρουν ότι εδω είναι η χώρα του
Μολών Λαβέ Ελεύθερα


ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΠΑΘΕΝΙΟ  Τι ομάδα θα είναι ο Λιακόπουλος στο τελικό του σεντονιού. α) Εψιλον 4,00 β) Μάντσεστερ 15,00 γ) Τσέλσι 1,01

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ   Ο Ρώσος θα πάρει την ενέργεια, ο Γερμανός τα τηλέφωνα , ο Αμερικάνος τον τζόγο , ο Εγγλέζος τον τουρισμό και τις τράπεζες, ο Γάλλος θα πουλήσει αεροπλάνα, ο Ιταλός τα καράβια, ο Σκοπιανός το όνομα , ο Τούρκος το Αιγαίο και έχει και συνέχεια. Όλοι θα πάρουν,  κοτζάμ δημοκρατία έχουμε.

Last Updated on Friday, 02 May 2008 13:06
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 01 May 2008 19:21


Διατίθενται σε σετ και με έκπτωση 40% επί της ονομαστικής τους αξίας οι έξι ετήσιες εκδόσεις που έγιναν από Τα Παιχνίδια της Τύχης  την τελευταία επταετία. Τέσσερις εκδόσεις αφορούν τα στοιχήματα , μια έκδοση αφορά το ΚΙΝΟ και μία έκδοση το super 3 και το extra5. Η τιμή των έξι ετήσιων εκδόσεων ανέρχεται σε 40 ευρώ και διατίθενται στην τιμή των 25 ευρώ.

Οι έξι εκδόσεις είναι οι εξής:

TA ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΟ1
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΟ2
140 ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΚΕΡΔΙΖΩ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ SUPER 3 & ΕΧΤΡΑ 5
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΟ

Στις ετήσιες εκδόσεις δημοσιεύονται συστήματα, θεωρία , πιθανότητες, τεχνικές και πολύτιμα άρθρα για τα τυχερά παιχνίδια.
Στην Αθήνα θα τις βρείτε στο Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ Το Δώρο , Ιπποκράτους 13 , Σταθμός Μετρό Πανεπιστημίου.
Οι ετήσιες εκδόσεις αποστέλλονται και ταχυδρομικώς. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-6994668 και 6932-412418.

Last Updated on Friday, 02 May 2008 12:50
 
Τα μυστικά του trading PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Monday, 28 April 2008 17:51

Στο τρίτο από τα δέκα κεφάλαια για το επαγγγελματικό παιχνίδι θα αναλύσουμε το trading. Μην κάνετε το λάθος να ταυτίζετε το trading με τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ που κάνουν trading. Αυτό δεν είναι trading με βάση τις τάσεις της αγοράς αλλά μια προκαθορισμένη διαδικασία που προκύπτει από τις διαφορές τιμών και έχει στόχο την προμήθεια του 8% είτε ολόκληρη , είτε και τη μισή. Το ελληνικό trading δεν αποτελεί τίποτα άλλο από δώρο του ΟΠΑΠ και στο παρελθόν της Ιντραλότ για πολλούς και διάφορους λόγους προς συγκεκριμένα πρόσωπα.
Το αληθινό trading χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη είναι τοποθέτηση χρημάτων σε σημείο το οποίο ο παίκτης εκτιμάει ότι στην πορεία η τιμή του θα πέσει. Παίζει για παράδειγμα 1000 ευρώ σε ένα σημείο του 2.00 το οποίο αν πέσει στο 1.85 θα ανεβάσει την διπλή Χ2 στο 2.10 και ο παίκτης έχει κάνει τη διαφορά του χωρίς να ρισκάρει σε κανένα σημείο παίζοντας το ανάλογο ποσό στο Χ2. Το trading μπορεί να γίνει σε όλες τις εταιρείες του διαδικτύου αρκεί η αγορά των σημείων να είναι σε όσο το δυνατόν υψηλότερη τιμή.
Το trading γίνεται και μέσω των live στοιχημάτων για να υποστηριχθει ένα αρχικό ποντάρισμα. Πολλοί παίκτες παίζουν ένα σημείο του 1.50 για παράδειγμα με 1000 ευρώ. Στη συνέχεια και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα κάνουν κάλυψη. Στην περίπτωση που το φαβορί προηγηθεί ανεβαίνει στα ύψη η διπλή του Χ2 και γίνεται κάλυψη είτε για να εξασφαλιστει ένα μικρότερο κέρδος του 1,50 πχ 1.30 η 1.25 σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα είτε γίνεται μερική κάλυψη ώστε με τον άσσο να πάρει ο παίκτης 1,35 απόδοση και αν γίνει κοντρα να μην χάσει κανένα μέρος του αρχικού κεφαλαίου των 1000 ευρώ.
To trading στα live δεν αφορά μόνο τα σημεία νικητή αλλά και τα under - over. Αν ένας παικτης για παράδειγμα βλέπει ένα υψηλό σκορ πχ να σημειωθούν 5 γκολ και άνω σε έναν αγώνα που το over έχει 1.60 μπορεί να κερδίσει πολλά χρήματα, ποντάροντας διαρκώς στην αλλαγή των χάντικαπ κάθε φορά που σημειώνεται τέρμα. Αρχικά παίζει στο over 2,5 , μετα στο over 3,5 και στο τέλος στο over 4,5. Ορισμένοι αγώνες στήνονται σε υψηλά σκορ για αυτόν τον λόγο και όπως καταλαβαίνετε οι μυημένοι κερδίζουν πολλά χρήματα παιζοντας στην εξέλιξη το over.  Μόλις θα γίνει το over 2.5 ο παίκτης αν το επιθυμεί μπορεί να εξασφαλιστεί ακόμα και αν δεν σημειωθεί τέταρτο γκολ παίζοντας στο over 3,5 μόνο το κέρδος από το over 2,5.
Αυτα για το trading σε γενικες γραμμές όμως θα πούμε και περισσότερα στο μέλλον σε ειδικό κεφάλαιο. Στο επόμενο κεφάλαιο του επαγγελματικού παιχνιδιού θα αναλύσουμε την πίεση  της ψυχολογίας των συνόλων πάνω στα άτομα σε ότι αφορά την διαμόρφωση των τάσεων.

Last Updated on Monday, 28 April 2008 19:20
 
Ενημέρωση δεν φυτρώνει σε αυτή τη χώρα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 26 April 2008 16:32
 Πάσχα έχουμε και ζηλεύω αυτούς που έφυγαν στην ύπαιθρο και άλλαξαν παραστάσεις. Ζηλεύω όμως και αυτούς που έμειναν αφού και η άδεια Αθήνα αποτελεί αλλαγή παράστασης. Αφού τους ζηλεύω όλους αυτοί που έφυγαν και αυτοί που έμειναν είναι ισόπαλοι. Κερδίζουν στα σημεία αυτοί που έμειναν αφού άλλαξαν παραστάσεις χωρίς να ξοδευτούν. Ήσυχη η μεγάλη πόλη όσο μπορεί να το πει κανείς. Η Αθήνα με 1 εκατομμύριο ξένους δεν ερημώνει. Ποιος Πακιστανός και ποιος Φιλιππινέζος θα πάει στο χωριό του για τριήμερο. Πάνε αυτά που ξέραμε.
Έκανα μια ανακάλυψη αυτές τις μέρες. Ότι ο Καραμανλής δεν δίνει χρήμα στα ΜΜΕ τα οποία τον πολεμάνε 12 χρόνια. Αρα ο Καραμανλής μας λέει ότι δεν κυβερνάνε τα ΜΜΕ αλλά ο ίδιος αφού αυτός είναι ανώτερη εξουσία από τα ΜΜΕ. Δεν ξέρω αν τον βολεύει αυτή η δήλωση τον πρωθυπουργό είτε είναι αληθινή ,είτε μισοαληθινή ,είτε ανακριβής. Πάντως για να πούμε την ψυχρή αλήθεια ο Καραμανλής δεν τα είπε σωστά. Και αυτό επειδή τα ΜΜΕ όλους τους χτυπάνε. Όταν κυβερνούσε ο Σημίτης τον έκαναν στόχο τα ΜΜΕ αλλά ταυτόχρονα χτυπούσαν και τον Καραμανλή για να κρατήσουν τον Σημίτη στην εξουσία επειδή τους βόλευε. Τώρα που κυβερνάει ο Καραμανλής τον χτυπάνε αλλά και ταυτόχρονα απαξιώνουν τον Παπανδρέου για να κρατήσουν τον Καραμανλή. Με την συνταγή της Αλέκας μαγειρεύουν το φαγητό τα ΜΜΕ. Χτυπάει τη δεξιά αλλά και ταυτόχρονα λέει μακριά από τον Παπανδρέου. Αυτό επιβάλει η πολιτική της σωστής προπαγάνδας.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
 
Θυσία με περιεχόμενο PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 26 April 2008 14:24
Η θυσία του Θεανθρώπου δεν μπορεί να αποτελεί δώρο προς την Δημιουργία και την Υπέρτατη Δύναμη για να συγχωρήσει τις αμαρτίες μας. Ένας θεός που συγχωρεί με το αίμα δεν είναι θεός αφού θα είναι μια δύναμη που τρέφεται. Καμιά όμως δύναμη που τρέφεται δεν μπορεί να είναι ανώτατη αφού πριν δημιουργήσει τον κόσμο δεν θα είχε τροφή. Αν δεχτούμε ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο για να τραφεί από τις θυσίες του διαπράττουμε πολύ μεγάλη ασέβεια αφού του καταλογίζουμε αδυναμία και εξάρτηση από τον άνθρωπο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
 
<< Start < Prev 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Next > End >>

Page 423 of 431