Φήμες για άνοιγμα της αγοράς PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 07 June 2008 21:42
Με παροχή οξυγόνου σε μια κοινωνία που ασφυκτιά μέσα στο ψέμα και την αδικία λειτουργεί η φημολογία ότι η κυβέρνηση έχει ετοιμάσει νόμο σύμφωνα με τον οποίο ανοίγει η αγορά στοιχημάτων στη χώρα μας. Σε αυτή την ευνοϊκή εξέλιξη η Ελλάδα θα καταφέρει να αναπτύξει μια ισχυρή βιομηχανία στην παγκόσμια αγορά παροχής υπηρεσιών και παράλληλα θα επέλθει εκλογίκευση, κοινωνικά, στην εσωτερική αγορά του τζόγου με το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο. Η σημερινή κατάσταση  έχει εγκλωβίσει μεγάλο αριθμό ισχύος της χώρας με αποτέλεσμα την εσωστρέφεια και την αλληλοσπάραξη.
Η κερδοσκοπία, και το ημερήσιο συμφέρον αποτελούν πλεόν τις απόλυτες προτεραιότητες μιας κατατρομαγμένης κοινωνίες που υποχρεώνεται να επιβιώνει σε κλίμα ενοχής. Η παραγωγικότητα πλέον έχει υποκατασταθεί από την επαιτεία και τον συμψηφισμό εξέλιξη που τροφοδοτεί τις πιο άσχημες προβλέψεις για το μέλλον της χώρας σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία που θα τρέξει σε άλλους ρυθμούς μετά τις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ.

Ο χώρος των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα μπορεί να δείξει τον δρόμο προς τις λύσεις επειδή πυρήνας του είναι η κίνηση των πιθανοτήτων που δημιουργούν την πραγματικότητα και το μέλλον.Το άνοιγμα  της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών θα δώσει στη χώρα την ευκαιρία να εγκαταλείψει την μοιρολατρεία και να αρνηθεί επιτέλους το δόγμα της αμετάκλητης εύνοιας που πρέπει να απολαμβάνει η μοναδικότητα μας έναντι των άλλων αφού αυτό το δόγμα ερμηνευόμενο μαθηματικά δίνει άθροισμα το μηδέν.

Ελπίζουμε  οι φήμες να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και επιτέλους ο χώρος θα αποκτήσει το περιεχόμενο και την δυναμικότητα που του αξίζει και θα αναδειχτεί η παρεμβατική του ικανότητα στην διαμόρφωση  μιας ρεαλιστικής αντίληψης της ζωής.
 
Έναρξη με βρόμικη διαιτησία PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 07 June 2008 20:54

Η Τσεχία κέρδισε στην πρεμιέρα του euro την διοργανώτρια Ελβετία σε έναν αγώνα χαμηλού επιπέδου στον οποίο στοιχηματικά παίχτηκε η διπλή του 1Χ και το under. Οι Τσέχοι έπαιξαν 90 λεπτά αμυντικά και οι Ελβετική ομάδα επί 90 λεπτά προσπαθούσε έχοντας αδύναμο κρίκο τον Γιακίν. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από την διαιτησία του Ιταλού ρέφερι που έπαιξε 90% Τσεχία και αρνήθηκε δύο καταφανέστατα πέναλτι υπέρ της Ελβετίας. Στη φάση του 94 ο Τσέχος αμυντικός χρησιμοποιεί το χέρι του με πρόθεση να κόψει την μπάλα όμως  το κοράκι αρνήθηκε να δώσει το πέναλτι. Ήταν μια πρωτοφανής αδικία που έστειλε άσχημα μηνύματα για την εγκυρότητα της διοργάνωσης. Ο συγκεκριμένος διαιτητής αποτελεί πληγή για το ποδόσφαιρο και έχει στο ενεργητικό του πολλές παράξενες διαιτησίες στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και σε διεθνή ματς.
Το αποτέλεσμα ουσιαστικά έκρινε τις δύο πρώτες θέσεις του Α' ομιλου και μόνο με στησίματα και παρεμβάσεις δεν θα προκριθούν Πορτογαλία και Τσεχία.

 
H άγνωστη Πολωνία PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 06 June 2008 21:09

Δεν έχει εμπειρία η Πολωνία στο euro και αποτελεί ένα από τα αινίγατα της διοργάνωσης. Πριν περάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας ας δούμε ποιά ειναι η χώρα. Πρόκειται για ένα νέο κράτος το οποίο μόλις στη ληξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου κατάφερε να ξεφύγει από τα νύχια της Πρωσίας και της Ρωσίας. Η Πρωσία αποτελούσε το πρώτο Ράιχ (βασίλειο) και άρχιζε από τα ανατολικά σύνορα της Γαλλίας μέχρι τα δυτικά σύνορα της Ρωσίας. Η Πολωνία  στο παρελθόν είχε πολέμους και με τους Τούρκους την εποχή που ήταν σε οθωμανική κατοχή η Ελλάδα. Μετα την ανακήρυξη του σημερινού κράτους πέρασε στο άρμα του ανατολικού μπλοκ για λογους στρατηγικής και τον περιορισμό του γερμανικού κράτους. Το 1979 η Πολωνία σηκώνει επανάσταση κατά της Μόσχας με τον Λεχ Βαλέσα που προκαλεί την άνοδο του δικτάτορα Γιαρουζέλσκι. Στην πορεία οι επαναστάτες κερδίζουν την συμπαράσταση του πολωνικού λαού γεγονός που προκαλεί το καθοριστικό ρήγμα στην Σοβιετική Ένωση.
Η Πολωνία έχει 38 εκατ. πληθυσμό και μπήκε στην ευρωπαϊκή ένωση το 2004. Πρόκειται για μια πλούσια σε μεταλλεύματα χώρα αλλά και με μεγάλες γεωργικές κελλιέργεις και πλούσια ζωοτροφία. Οι παγκόσμιοι αναλυτές δίνουν καλές προβλέψεις για το μέλλον της και απο πέρσι έχει κεντροδεξιά κυβέρνηση. Η Πολωνία ευνοείται γεωγραφικά και κλιματολογικά για να γίνει ένας δυνατός πάικτης στην παγκόσμια σκακιέρα. Ο λαός είναι γενικά ήρεμος, εργατικός και υπομονετικός .
Στο ποδόσφαιρο η εθνική Πολωνίας παίζει γρήγορα και μεθοδικά και στο παρελθόν είχε παρουσιάσει εντυπωσιακά βήμα , την εποχή του Λάτο με Γκόρσκι στον πάγκο. Ο Γιάτσεκ Γκμοχ αποτελεί ένα κλασσικό δείγμα του ποδοσφαίρου της χώρας που δούλεψε στη χώρα μας. Ονόματα στην ομάδα δεν υπάρχουν πολλά και εκτιμάται ότι θα στηριχτεί στην καλή της επίθεση. Στον όμιλο που συμμετέχει έχει βασικό αντίπαλο την Κροατία που υπερτερεί σε εμπειρία. Όμως η Πολωνία που δεν έχει να χάσει τίποτα αναμένεται να παλέψει για το καλύτερο σε όλους τους αγώνες του ομίλου.

Last Updated on Saturday, 07 June 2008 16:25
 
Πιέσεις στην ελληνική δικαιοσύνη PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 06 June 2008 16:17

Πολυποίκιλες πιέσεις ασκούνται επί σειρά ετών στην ελληνική δικαιοσύνη ώστε να μην εκδώσει ετυμηγορία σχετικά με τη νομιμότητα του μονοπωλίου που κατέχουν στην Ελλάδα ξένα και εγχώρια κερδοσκοπικά συμφέροντα. Σήμερα δόθηκε και νέα αναβολή στην εκδίκαση αιτήματος από ξένες εταιρείες στο Συμβούλιο Επικρατείας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η ελληνική Δικαιοσύνη θα ρίξει το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ και οι μέτοχοι μαζί με πολιτικά πρόσωπα της κυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ έχουν καταφέρει να μην γίνει καμιά εκδίκαση στις προσφυγές που έχουν ξεκινήσει το 2004. Έγκυρες πληροφορίες απο κορυφαία νομικά πρόσωπα μιλάνε για πλήρες κυβερνητικό αδιέξοδο. Αν το Συμβούλιο Επικρατείας δικαίωνε τον ΟΠΑΠ στο σκεπτικό θα αναγραφόταν ότι η εταιρεία προστατεύεται για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Αυτή η ετυμηγορία θα έριχνε την γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ότι ο ΟΠΑΠ δεν είναι εταιρεία του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Σε αυτη την εξέλιξη θα πήγαινε φυλακή όλος ο Καραμανλικός κύκλος που στελέχωσε τον ΟΠΑΠ τα τελευταία χρόνια αλλά και υπουργοί που υπέγραψαν συμφωνίες της εταιρείας με βάση την γνωμοδότηση. Οι συμφωνίες με την Ιντραλοτ που υπέγραψε πέρσι ο άνθρωπος του πρωθυπουργού  Σωτ. Κωστάκος θα προκαλούσαν ενεργοποίηση δικαστικών διώξεων για κακουργήματα σε βάρος του δημοσίου.

Όλα αυτα θα συνέβαιναν στην περίπτωση που το δικαστήριο δικαίωνε τον ΟΠΑΠ και το μονοπώλιο. Από την άλλη η κυβέρνηση δεν θέλει να χάσει τα προνόμια της δωροδοκίας των ΜΜΕ και της ΕΣΗΕΑ μέσω του ΟΠΑΠ με μια απόφαση που θα έριχνε το μονοπώλιο. Οι πιέσεις που ασκούνται λοιπόν στην ελληνικη δικαιοσύνη αφορούν την  αναβολή των εκδικάσεων  καθώς με τα χρήματα του ΟΠΑΠ το σάπιο πολιτικό σύστημα εξαγοράζει τα ελληνικά ΜΜΕ. Και αυτη η εξαγορά των ελληνικών ΜΜΕ έχει οδηγήσει τη χώρα στην εξαθλίωση προς όφελος του ξένου και εγχώριου κερδοσκοπικού παράγοντα. Μικρή χώρα είμαστε και γνωριζόμαστε όλοι καλά μεταξύ μας. Είναι στη μόδα να πουλάς κομματία της πατρίδας σου στους ξένους για να σε στηρίζουν στο εσωτερικό. Και αυτή μόδα αφορα όλα σχεδόν τα πολιτικά κόμματα.

ΥΓ. Σε ότι αφορά τις αριστερές πολιτικές δυνάμεις είναι γνωστό ότι η εξαθλίωση της κοινωνίας φέρνει ψήφους και αύξηση της επιρροής τους. Επομένως οι αριστερές δυνάμεις έχουν χρέος να στηρίζουν τους αμερικανούς μετόχους του ΟΠΑΠ και την διατήρηση του μονοπωλίου αφού το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυό το πρόσωπο. Περίμενουμε λοιπόν να δούμε αριστερές πορείες με επικεφαλής την ηγεσία του ΟΠΑΠ και τα σχετικά αν αποφασίσει η κυβέρνηση να κάνει άρση του μονοπωλίου και απαγορεύσει την προβολή της αντεθνικής εταιρειας στα ΜΜΕ.

 
Στο 3,00 η Ελλάδα PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 06 June 2008 15:19

Ανοδική η τιμή της Ελλάδας με αντίπαλο την Σουηδία στο διαδίκτυο. Στην eurobet η νίκη της εθνικής πήγε στο 3,00 ενώ στην ίδια τιμή παίζει και στην expekt. Πολλές εταιρείες του διαδικτύου ανέβασαν την τιμή της Ελλάδας στο 2,80 και 2,90 από το αρχικό 2,70. Η εθνική Ελλάδας έρχεται από μέτρια απόδοση στα φιλικά όμως αυτό δεν μετράει πάντα στα επίσημα ματς. Η Σουηδία έχει χρόνια να διακριθεί σε διεθνή τουρνουά και βασίζεται σε ορισμένα λαμπερά ονόματα. Είναι ομάδα που τρέχει και πιέζει αλλά δεν έχει ομαδικότητα. Το ειδικό βάρος της Ελλάδας είναι αυξημένο και επομένως η εθνική μας θα έπρεπε να είναι αυτή το φαβορί στις τιμές του αγώνα. Η αρνητική τάση για την εθνική αναμένεται να μην επιδράσει καταλυτικά στην απόδοση της το αντίθετο μπορεί να την συσπειρώσει. Επομένως η τάση ανόδου στη νίκη της δεν αξιολογείται από το valuebet. Πρόκειται σίγουρα για μια ανοιχτή αναμέτρηση που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες η και από αστάθμητους παράγοντες. Τα ποσοστά του valuebet είναι 40% για την Ελλάδα, 36% για την ισοπαλία και 24% για την Σουηδία. Προκύπτει λοιπόν αξία στη νίκη της εθνικής μας ειδικά σε τιμές κοντά στο 3.00.
Στα γκολ δεν θα πάρουμε θέση θα πούμε ότι η τάση είναι υπέρ του under. Ο τεχνικός της εθνικής μας είναι οπαδός της άμυνας αλλά είναι και οπαδός του αιφνιδιασμού. Δεν μπορούμε από τώρα να εκτιμήσουμε αν θα συμπεριφερθεί με τον κλασσικό τρόπο σε όλα τα μάτς.
Το valuebet θα δημοσιεύσει στο σαββατοκύριακο αναλύσεις και ποσοστά για όλους τους αγώνες του EURO από τη συνδρομητική σελίδα της ενημέρωσης.

 
<< Start < Prev 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Next > End >>

Page 423 of 439