Στο 2.00 ο άσσος της Ελλάδας PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 15 November 2018 21:30


Στα επίπεδα του 2.00 σταθεροποιείται ο άσσος της Ελλάδας στην αναμέτρηση με την Φινλανδία που δίνει το πρώτο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η εθνική θέλει νίκη με 2 γκολ διαφορά και άνω για να καλύψει τη διαφορά και να ελπίζει στην πρώτη θέση και αξίζει το 2.00 στον άσσο ενώ αν ευνοηθεί από τη  εξέλιξη του αγώνα μπορεί να κερδίσει και με 2 η 3 γκολ διαφορά τους φιλοξενούμενους που δεν αποτελούν φόβητρο.

Στη σύγκρουση της Κροατίας με την Ισπανία το διπλό είναι σταθερό στα επίπεδα του 2.00 με μικρή ανοδική τάση και η αξία βρίσκεται στη νίκη της Κροατίας που ξεπερνάει και το 3.60 ενώ έχει αξία και το over. Ελκυστικό το 3.30 του Λουξεμβούργου ενώ στην αναμέτρηση της Αυστρίας με την Βοσνία είναι αρκετά πιθανό ένα μεγάλο σκορ. Τα μεγάλα over και τα gg έχουν αυξημένες πιθανότητες στα φιλικά της Γερμανίας με τη Ρωσία και της Αγγλίας με τις ΗΠΑ.

Στα ταμεία και τα συστήματα ανέβηκαν οι προτάσεις για το σημερινό πρόγραμμα στο οποίο ευνοούνται οι μεγάλες αποδόσεις.

 
Λαϊκισμός vs ανθρωπισμού PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Thursday, 15 November 2018 00:09


Οι λαοί είναι πάντα αθώοι κραυγάζει ο λαϊκισμός. Και για να απαλλαγεί από το κατηγορητήριο της υποκρισίας και να φορέσει τον μανδύα του ανθρωπισμού χρησιμοποιεί τους φτωχούς και δυστυχείς ως νεκρούς σε ότι έχει σχέση με τις συμπεριφορές τους απέναντι στην κοινωνία και στις ανώτερες κοινωνικά τάξεις.

Με αυτόν τον τρόπο ο λαϊκισμός κοροϊδεύει και τον εαυτό του αλλά νομίζει ότι ξεγελάει και τον θεό του. Ακόμα και αν αυτή τη συμπεριφορά κριθεί από την οπτική γωνία της αθεϊας  είναι αντίθετη προς κάθε ανθρωπιστική έννοια. Αν δικαιώνεις τη συμπεριφορά του φτωχού του αδύναμου και του άρρωστου με τον ίδιο τρόπο που δικαιώνονται όλοι σχεδόν οι νεκροί  τότε δεν τον αποδέχεσαι σαν τον ίδιο άνθρωπο με σένα  αλλά σαν έναν μελλοθάνατο, η σαν ένα ον που κινείται στα σύνορα της της πολιτείας των ζόμπι. Αν ο αδύναμος συμπεριφέρεται εξ ορισμού δικαιωμένος τότε δεν έχει ευθύνη, δεν έχει επιλογή δεν έχει απολύτως τίποτα , άρα είναι ισοδύναμος με το νεκρό παρελθόν.

Αυτή είναι η ανθρωπιστική αντίφαση στη συμπεριφορά του λαϊκισμού και δεν μπορεί να κριθεί πολιτικά επειδή δεν περιέχεται σε ιδεολογίες και παρατάξεις. Το να αρνείσαι το αίσθημα ευθύνης, το δικαίωμα στο σωστό και στο λάθος από την πλευρά του αδύναμου η του φτωχού, του ανήμπορου η του άρρωστου, του αρνείσαι το δικαίωμα να βρίσκεται στη ζωή.άρα αγγίζεις και ξεπερνάς ακόμα τη χειρότερη μορφή απανθρωπιάς που γνώρισε το είδος μας.

Και την ξεπερνάς επειδή σκοτώνεις τον κατώτερο όχι με δράση  διαφωνία, συμπεριφορά που μπορεί να κριθούν από τρίτους η τον εαυτό σου αλλά προκαταβολικά,δηλαδή του χαρίζεις την  κοινωνική ευθανασία. Δεν τον αποδέχεσαι σαν τον ίδιο  άνθρωπο με εσένα αλλά σαν ένα ζωντανό ον που απαλλάσσεται από κάθε κατηγορητήριο.

Εκ πρώτης όψεως τα παραπάνω φαίνεται να αθωώνουν  τους κατώτερους από τις ευθύνες της συμπεριφορά τους, άρα είναι σε συμφωνία με τον λαϊκισμό. Στην πραγματικότητα αποτελούν ελαφρυντικά , δηλαδή η στάση του ανώτερου και η αντιμετώπιση προς τον κατώτερο είναι αυτή που τον  οδηγεί στην ταξική ανευθυνότητα.

Δυστυχώς απουσιάζει σχεδόν  πλήρως στους αδύναμους ο ταξικός εγωισμός που είναι απαραίτητος και  διακατέχει τα μεσαία και ανώτερα κοινωνικοοικονομικά  στρώματα. Ο κατώτερος έτσι αποδέχεται την ανυπαρξία κάθε ευθύνης και εκμηδενίζει το "εγώ" του λόγω της θέσεως του στην οποία περιήλθε, τις περισσότερες φορές αδίκως, επειδή είναι φυσιολογικό να εκτιμούμε ότι αξίζουμε περισσότερα η τα ίδια  με όσα έχουν τα σύνολα. Δηλαδή εκμηδενίζει την ύπαρξη του με αποκλειστικό κριτήριο το μεταβλητό και σχετικό "έχειν". 

Αρνείται ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος με τον διπλανό που έχει περισσότερα η είναι ανώτερος κοινωνικά και αυτοπροσδιορίζεται σαν εσαεί  δικαιωμένος με το παρελθόν που πάντα είναι νεκρό διαφορετικά θα ήταν παρόν η μέλλον. Είναι προφανές ότι θεωρεί το "εγώ", πρόσκαιρα η μακροχρόνια δεν έχει σημασία, πολυτέλεια για τον ίδιο.

Στην ουσία όμως αυτό το "εγώ" αποτελεί άνωθεν εντολή, βλέπε μοναδικότητα ύπαρξης και αποτελεί την απόδειξη ότι αναγνωρίζουμε σε κάθε φάση της ζωή μας, καλή η κακή, την ίδια μας την  αξία   στα πλαίσια της ατομικότητας αλλά και του σεβασμού στο δικαίωμα του "εγώ" των  διπλανών μας. Άλλωστε όταν εμείς είχαμε μπορεί οι διπλανοί μας που έχουν σήμερα να μην είχαν αλλά εμείς το αγνοούσαμε η αδιαφορούσαμε.

Αν πάντως στο μέλλον βρεθεί ένα ανταλλακτήριο στο οποίο οι πάμπτωχοι ζωντανοί θα αλλάζουν τη θέση τους με πάμπλουτους νεκρούς η τα πάμπτωχα και ξυπόλητα δεκάχρονα θα αλλάζουν τη θέση τους με τα πλούσια γηρατειά τότε θα υποχρεωθούμε να αναθεωρήσουμε τα παραπάνω γιατί απλά θα αφορούν το παρελθόν.

Last Updated on Thursday, 15 November 2018 00:34
 
Επιτυχίες στις προτάσεις του Σαββάτου PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Sunday, 11 November 2018 02:17

Μεγάλες διαφορές έγιναν στα συστήματα που πρότεινε το valuebet στο πρόγραμμα του Σαββάτου με 5 στις 6 επιτυχίες και επιστροφή 187 μονάδων σε ποντάρισμα 40 μονάδων. Στις δυάδες έπαιξε γκίνια πέρασε μόνο η δυάδα με τον άσσο της Λάρισας και το διπλό της Τότεναμ και χάθηκαν διαφορές στις λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια δημοσιεύουμε τα δύο συστήματα που πρότεινε η ιστοσελίδα αλλά και τις συνολικές προτάσεις στο  πρόγραμμα της ημέρας, δεν ήταν εφικτή η ενημέρωση και το ανέβασμα προτάσεων στο βραδινό πρόγραμμα λόγω τεχνικού προβλήματος.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου
3 αγώνες, κωδικός 2-3,
στήλες 4, μονάδες 20
Επιστροφή 147 μονάδες

Βαγιαδολίδ-Εϊμπάρ Χ 3.20
Ντόρτμουντ-Μπάγερν over 3.5 2.20
Κρίσταλ Πάλας -Τότεναμ 2 1.80Σάββατο 10 Νοεμβρίου
3 αγώνες, κωδικός 2-3,
στήλες 4, μονάδες 20
Επιστροφή 40 μονάδες

Κάρντιφ-Μπράιτον 2 2.50
Βέρντερ-Γκλάντμπαχ 2 2.85
Νιουκάστλ-Μπόρνμουθ 1 2.80
H ενημέρωση του Σαββάτου

Written by valuebet
Saturday, 10 November 2018 04:20

Καλημέρα σας
Συνοπτική η απογευματινή ενημέρωση του Σαββάτου. Στην Πριμέρα θα προτείνουμε την ισοπαλία της Βαγιαδολίδ , το διπλό της Βαλένθια που πρέπει να πάρει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και τον άσσο της Χιρόνα που υποδέχεται την Λεγκανές η οποία υστερεί στις εξόδους της. Την έκπληξη θα την προτείνουμε από την Μπιλμπάο κυρίως με τη μορφή της ισοπαλίας που είναι αρκετά μαχητική στις εξόδους της. Στην Πρέμιερ Λιγκ θα προτείνουμε το διπλό της Τότεναμ και έχουν αξία το διπλό της Μπράιτον και ο άσσος της Νιουκάστλ που έχει περιθώρια βελτίωσης και πήρε επιτέλους την πρώτη της νίκη.

Στο  ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ντόρτμουντ θα προτείνουμε το gg και ένα μεγάλο over και ένα από τα σκορ 3-2, 2-3, 3-3 και 2-2. Το over 3.5 προτείνουμε και στον αγώνα της Χοφενχάιμ ενώ θα δώσουμε προβάδισμα στις φιλοξενούμενες Χέρτα και Γκλάντμπαχ. Το over και ένα από τα σκορ 3-2,2-3, 3-3 και 2-2 το προτείνουμε και στον αγώνα της Χόρσενς με την Σοντερίσκε. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα θα προτείνουμε τον άσσο της Λάρισας που υποχωρεί , στο διπλό της Λυών και στον στον άσσο της Έμεν.

19 vs 20 στο ντέρμπι των αιωνίων
Ενα βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό έχει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα με 6 νίκες , 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ενώ  ο Ολυμπιακός έχει 6 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες όμως οι πράσινοι υστερούν 5 βαθμούς λόγω αφαίρεσης 6 βαθμών.
Παρά τον χαρακτήρα της αναμέτρησης και την βελτίωση του Παναθηναϊκού σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν ο Ολυμπιακός άνοιξε στο ασύμφορο 1.40 και η αξία είναι στην διπλή Χ2 και στην ασιατική κόντρα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το ντέρμπι του Μάντσεστερ με την Σίτι να παίζει στο 1.40 όμως η Γιουνάιτεντ είναι ικανή για το καλύτερο αποτέλεσμα ενώ ικανοποιεί και το 1.70 του gg.
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπαρτσελόνα θα δυσκολευτεί από τη δυνατή άμυνα της Μπέτις ενώ στο Θέλτα-Ρεάλ το θέαμα είναι αρκετά πιθανό.
Θέλει προσοχή το φινάλε της 1ης Σουηδίας λόγω κινήτρου σε αρκετούς αγώνες και έχουν αξία οι κόντρες στα ημίχρονα ενώ παίζουν με αξιώσεις και 1 η 2 ανατροπές. Στα ταμεία και τα συστήματα ανέβηκαν οι προτάσεις του valuebet για το πρόγραμμα της Κυριακής αλλά και της Δευτέρας.

 
Η θέση μας PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Saturday, 10 November 2018 02:52

Ο άνθρωπος όταν μεγαλώνει γίνεται περισσότερο φοβικός, περισσότερο συντηρητικός και ουσιαστικά από ένα σημείο και είναι ίδιος με αυτόν που όταν ήταν νέος αποκαλούσε φασίστα η ρατσιστή. Οι όποιες εξαιρέσεις δεν έχουν καμιά  σημασία μιλάμε για συντριπτικά σύνολα. Για να καλύψει αυτή τη μετάλλαξη που είναι φυσιολογική, είναι  αδύνατο τα νιάτα να είναι συντηρητικά και φοβικά και τα γεράματα επαναστατικά και προοδευτικά, κατασκευάζει αόρατους η θεωρητικούς εχθρούς.

Αυτή είναι η αλήθεια ανεξάρτητα αν μας βολεύει η μας συμφέρει η μας ξεγυμνώνει. Δεν είναι άλλωστε ντροπή να παραδέχεται κάποιος ότι έχει ανασφάλειες επειδή μεγάλωσε  η  επειδή θέλει να δικαιώσει τις πολιτικές επιλογές του παρελθόντος. Ο μέσος ψηφοφόρος πολλές φορές εγκλωβίζεται στις επιλογές του και ας γνωρίζει ότι αυτή η εμμονή κάνει κακό στη χώρα του. Δεν μπορεί να κάνει πίσω με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορεί να ακυρωθεί μια βεντέτα η να σταματήσει από μόνη της  μια αδιέξοδη ταξική πάλη.

Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης έχουμε μόνο καπιταλιστικό σύστημα και ποτέ δεν κυβέρνησε η αριστερά. Οι οποιεσδήποτε αναφορές για σοσιαλιστικές,αριστερές η ημι-αριστερές κυβερνήσεις έχουν θεωρητικό χαρακτήρα και δεν είναι σκόπιμο ούτε απαραίτητο να μιλήσουμε για κοινωνική πολιτική με δανεικά  η οποία ήταν μεν υπαρκτή αλλά αφορούσε συγκεκριμένο χρόνο και είχε συγκεκριμένη διάρκεια.

Το γεγονός ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώνει ότι θέλει δεν ακυρώνει την πραγματικότητα. Και ούτε μπορεί ο κρατικός υπάλληλος που είναι στην ουσία μελος του καθεστώτος, κράτος=καθεστώς, να θεωρείται σοσιαλιστής η αριστερός η δημοκρατικός.

Πρώτα από όλα είναι καθεστωτικός χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι δίκαιος η δημοκρατικός. Άλλωστε και τα πιο σκληρά  καθεστώτα έχουν  καλούς ανθρώπους όμως αυτοί οι καλοί άνθρωποι δεν μπορούν να τα βάλουν με το καθεστώς που υπηρετούν για να υπερασπιστούν ουσιαστικά και πραγματικά αυτούς που αδικεί το καθεστώς επειδή  θα κινδυνέψουν και οι ίδιοι. Και σε αυτό υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά οι κανόνες είναι αυτοί που κινούν τα πάντα μέχρι τουλάχιστον αν  και εφ όσον μετατραπούν σε εξαιρέσεις.

Άτυχη χώρα η Ελλάδα όχι από τη μοίρα αλλά επειδή βρίσκεται σε ένα καυτό σταυροδρόμι σε ένα σημείο που συγκλίνουν πολιτισμοί και συγκρούονται συμφέροντα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στον Βορρά η Ευρώπη και η Ρωσία, στη Δύση το Βατικανό, στην Ανατολή η Ασία, το Βυζάντιο, πιο κάτω η Μέση Ανατολή, νότια η Αφρική προσθέστε στο σήμερα τις  ΗΠΑ και την Αγγλία  και έχετε την  πανοραμική εικόνα.

Ειναι λοιπόν σωστή  η  αναφορά σε "ομφαλό της γης" από τους προγόνους μας από γεωστρατηγικής πλευράς. Καμιά άλλη χώρα δεν επηρέασε σε τόσο μεγάλο βαθμό την παγκόσμια ιστορία όμως αυτό δεν αποτελεί κληρονομιά για προσωπική χρήση και καθεστωτικές αντιλήψεις αλλά ευθύνη τόσο απέναντι στο μέλλον της χώρας όσο  και στην παγκόσμια κοινωνία.

Αυτή η ευθύνη επιβάλει την ανακοπή του αυριανισμού που αντεπιτίθεται και χρησιμοποιεί σαν αντίπαλο  τον νεοφιλελευθερισμό και τον φιλελευθερισμό συστήματα που κυβέρνησαν  αυτή τη χώρα όσο την κυβέρνησαν ο κομμουνισμός και η αριστερά, δηλαδή ποτέ. 

Δεν ενδιαφέρει  το ποσό κακός και επιζήμιος είναι ο νεοφιλελευθερισμός η ο κομμουνισμός, όλα τα  συστήματα  απέναντι στις ανθρώπινες αξίες και το δίκαιο είναι απορριπτέα αλλά παράλληλα είναι και συγκεκριμένα έχουν  ταυτότητα και μπορεί να γίνουν στόχος της όποια μορφής κριτικής.

Ο αυριανισμός όμως και  ο νεοαυριανισμός δεν έχουν  μορφή , σχήμα και ιδεολογία  επειδή στηρίζονται κυρίως  στην πάντα "μη ορατή" χαμηλή βάση και αν κυριαρχήσουν αρχίζει η αντίστροφή μέτρηση για καταστροφή εκ των έσω. Όσοι διαθέτουν κοινή λογική αντιλαμβάνονται ότι αυτό θα αποτελέσει και την αρχή του τέλους της σύγχρονης Ελλάδας που θα ανασυγκροτηθεί στο μέλλον αλλά δεν είναι απαραίτητο να περάσει ο πληθυσμός μια τέτοια δοκιμασία επειδή δεν την αξίζει.Τουλάχιστον τα νιάτα δεν φταίνε σε τίποτα,η μήπως υπάρχουν ενστάσεις  και σε αυτό;  

Last Updated on Tuesday, 13 November 2018 03:33
 
Προκλητική η Βικτόρια Πλζεν PDF Print E-mail
Written by valuebet   
Friday, 09 November 2018 00:26

Εν αρχή η Βικτόρια φέρνει 2-2 στο Πλζεν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο δεύτερο παιχνίδι  χάνει κάτω τα χέρια από την Ρόμα με 0-5 στη Ρώμη.Στην 3η αγωνιστική η Βικτόρια παλεύει στο Μπερναμπέου και χάνει με 1-2 όμως το  βράδυ της Τετάρτης χάνει από την Ρεάλ εντός με 0-5  και πέντε κωμικά τέρματα στο πάρε βάλε με ακίνητη και αμίλητη όλη την άμυνα της.
Φάνηκε να θέλουν   να χάσουν  με μεγάλη διαφορά και έτσι εξηγείται το 0-4 του πρώτου 45λεπτου από το άγχος μήπως δεν προλάβουν να φάνε πεντάρα η εξάρα επειδή η Ρεάλ μπορεί να ήταν χαλαρή. Η Ρεάλ ουσιαστικά έπαιζε μόνη της και τα έβαλε σχεδόν περπατώντας όταν στη 2η αγωνιστική δεν κατάφερε  να βρει  δίχτυα στο 0-1 της Μόσχας από την ΤΣΣΚΑ.
Πρόβλημα για τη  δυάδα η βασίλισσα δεν είχε αλλά και να είχε δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε  να κερδίσει περπατώντας,  άλλωστε η Πλζεν είχε κίνητρο από τη στιγμή που είχε προηγηθεί ήττα της ΤΣΣΚΑ από τη Ρόμα και ήλπιζε στην 3η θέση. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους όλη η ομάδα και ιδίως η άμυνα  των Τσέχων ήταν έντονα και προκλητικά αδιάφορη και είναι δύσκολο να  πιστέψει κανείς ότι οι λόγοι ήταν  μόνο  στοιχηματικοί. Η τσέχικη ομάδα έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να δημιουργήσει εντυπώσεις για να μοιράσει άλλοθι προς διάφορες κατευθύνσεις. 

Last Updated on Friday, 09 November 2018 00:48
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 442